Klaipėdos miesto Tarybos komitetų posėdžiai bus transliuojami tiesiogiai

Politika

Klaipėdos miesto rotušėje vykstantys Savivaldybės tarybos komitetų posėdžiai nuo šiol taip pat bus transliuojami internete.

Karantino metu savivaldybė įsigijo reikalingą įrangą, o pirmoji vieša transliacija iš rotušės posėdžių salės numatoma jau trečiadienį – stebėti internetu bus galima 14 val. vyksiantį Finansų ir ekonomikos komiteto posėdį.

„Taip siekiame didinti gyventojų įtrauktį bei informacijos sklaidą apie komitetuose svarstomus klausimus. Jau karantino metu viešai transliavome visus nuotolinius komitetų posėdžius ir tai pasiteisino, tačiau transliuoti rotušės salėje vykstančių posėdžių techninių galimybių nebuvo. Visi svarstomais klausimais besidomintys gyventojai, bendruomenių atstovai turėjo atvykti į posėdžių salę ir dalyvauti posėdyje fiziškai, o nuo šiol viskas bus matoma ir internete, tad stebėti posėdžius bus gerokai paprasčiau ir patogiau“, – pranešime cituojamas Savivaldybės tarybos ir mero sekretorius Modestas Vitkus.

Iki šiol viešai buvo transliuojami visi Savivaldybės tarybos posėdžiai, kurie vyksta Savivaldybės administracijos pastate.

Tarybos komitetų posėdžiai viešai pradėti transliuoti karantino metu, kai komitetų nariai klausimus svarstydavo nuotoliniu būdu.

Šiuo metu, pasibaigus karantinui, komitetų nariai jau grįžta dirbti į posėdžių salę, o įdiegtos vaizdo ir garso transliavimo įrangos dėka tiesioginės posėdžių transliacijos nenutrūks.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Sportas

Kviečia teikti paraiškas sportininko premijai gauti

Klaipėdos miesto savivaldybės administracija kviečia teikti paraiškas perspektyvaus Klaipėdos miesto sportininko premijai gauti 2024 metams. Paraiškas gali teikti teisės aktų ...
2024-03-20
Skaityti daugiau

Kultūra

Užderėjo paraiškų kultūros projektams finansuoti

Klaipėdos savivaldybė praneša, jog kultūros ir meno bendruomenės atstovai aktyviai atsiliepė į savivaldybės kvietimą teikti paraiškas dalinio finansavimo konkursui. Skelbiama, ...
2024-02-02
Skaityti daugiau

Spyglys

M. Vitkus - patarėjas, V. Grubliauskas - prorektorius*

Spyglio nė kiek nenustebino jo šaltinių žinia, kad nuo pirmadienio Modestas Vitkus pradėjo eiti Klaipėdos universiteto rektoriaus Artūro Razbadausko patarėjo ...
2024-01-15
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This