Gargždų daugiafunkcis sporto centras: jau yra projektiniai pasiūlymai

Regionas

Visuomenei pristatomi Gargždų daugiafunkcio sporto centro projektiniai pasiūlymai. Numatoma, kad dalis šalia miesto stadiono kilsiančios pastato fasado bus želdinama vijokliniais augalais, kuriant vientisą kraštovaizdį.

Naujame sporto centre suprojektuota universali sporto salė, kurioje galės vykti NKL lygio krepšinio varžybos, futsalo varžybos, kelios krepšinio treniruotės vienu metu. Planuojama, kad NKL varžybas stebėti galės 800, o futsalo – 500 žiūrovų. Salę, keičiant žymėjimą ant grindų, taip pat bus galima pritaikyti ir kitoms sporto šakoms, pavyzdžiui, tinkliniui, badmintonui ar rankiniui.

Pastato korpusas, kuriame bus baseinas padalintas į dvi dalis. Vienoje dalyje bus 25 m ilgio 4 takelių baseinas, o kitoje – pramoginiai baseinai. Tarp jų bus įrengtos įvairios pirtys, kuriose bus galima mėgautis SPA paslaugomis, ir kitos patalpos. Teigiama, kad toks atskyrimas yra patogus ne tik dėl skirtingų temperatūrų, kurios turi būti šiose zonose, bet ir dėl galimybės atskirti gyventojų srautus pagal jų pasirinktas paslaugas.

Tam, kad lankytis sporto centre būtų patogu, „Kranto“ mokyklos link bus plečiama šalia stadiono esanti automobilių stovėjimo aikštelė. Joje numatytos 137 vietos lengviesiems automobiliams ir 5 vietos neįgaliesiems. Šalia dabartinio įvažiavimo į aikštelę prie stadiono atsiras 4 vietos autobusams.

Projektuojamas antras išvažiavimas iš automobilių stovėjimo aikštelės prie pėsčiųjų alėjos, vedančios nuo Kvietinių gatvės link miesto parko, leisiantis organizuoti eismą ratu.

Medžiai, esantys tarp Kvietinių gatvės ir automobilių stovėjimo aikštelės bus neliečiami ir žalioji zona bus išsaugota, vertingi medžiai planuojamoje automobilių stovėjimo aikštelėje taip pat bus saugomi.

Projekto rengėjai, statant daugiafunkcį sporto centrą, siūlo kirtis 108 medžius, iš kurių 9 yra geros būklės. Pasak projektuotojų, likę medžiai yra prastos būklės, vieni jų užaugę savaime, o kiti pasodinti chaotiškai, netinkamai prižiūrėti, todėl kai kurie jų yra pavojingos būklės.

Statant daugiafunkcį sporto centrą labai svarbi gyventojų nuomonė. Pastabas ir pasiūlymus projekto rengėjams UAB „Synergy Solutions“ galima reikšti el. paštu arvydasg@ss-exp.com.

Viešas susirinkimas vyks liepos 22 dieną 15 val. Savivaldybės posėdžių salėje, Klaipėdos g. 2, Gargždai.

Su projektu galima susipažinti iš anksto suderinus laiką su Statybos ir infrastruktūros skyriaus patarėja Aiste Daukantiene, tel. +370 697 65 809.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Sveikata

Pradės projektuoti poliklinikos rekonstrukciją

Uostamiesčio savivaldybė skelbia, kad netrukus bus pradėtas rengti Klaipėdos miesto poliklinikos kapitalinio remonto techninis projektas. Miesto savivaldybė jau baigė konkursines ...
2024-04-18
Skaityti daugiau

Sportas

Penkiuose Vakarų Lietuvos miestuose vyks sporto festivaliai

Kovo mėnesį sėkmingai finišavo antroji projekto „Aktyvumo zona – vaikų fizinio aktyvumo didinimas“ dalis, kurio metu buvo organizuojamos sportinės mankštos ...
2024-04-04
Skaityti daugiau

Regionas

Gargžduose duris atvers bendradarbystės centras „Spiečius“

Birželį Gargžduose duris atvers jau 15-as Inovacijų agentūros bendradarbystės centras „Spiečius“. Centras veiks kaip erdvė, skatinanti regiono verslumą, teikianti nemokamas ...
2024-04-04
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This