Padelio turnyrą vadina dovana Klaipėdai

Sportas

Kasparas Bagdonas, „Atviros Klaipėdos" praktikantas
2020-07-04

Komentarų: 0

Vėjuotą šeštadienio rytą „Vilties“ teniso aikštyne oficialiai atidarytas lauko padelio ir teniso turnyras Adolfo Krizonio taurei laimėti.

Nors dalyviai varžytis pradėjo dar penktadienio popietę, vėliavų pakėlimas vyko tik kitą rytą.

Kasparo Bagdono nuotr.

„Tai yra dovana Klaipėdai. Ne tik miestui, bet ir klaipėdiečiams. Mes dabar visą laiką kalbam apie ligas, kaip jas gydyti. Nereiks gydyti, jeigu mes gyvensime. O tam, kad mes gyventume – reikia žaisti padelio tenisą“ – sveikinimo žodį tarė brolis Benediktas.

Po pranciškonų vienuolio pašventintų vėliavų pakėlimo, renginio organizatorius, buvęs krepšininkas Osvaldas Kurauskas įteikė padėkas Klaipėdos vicemerui Arvydui Cesiuliui, broliui Benediktui Jurčiui, teniso veteranui Adolfui Krizoniui, „Kogas“ teniso klubo prezidentui Artūrui Krasnovui.

Pasak taurės savininko, ši taurė jam buvo įteikta 70-ojo gimtadienio proga. A. Krizonis taip pat dėkojo Artūrui Krasnovui bei Osvaldui Kurauskui už šiemet jam suteiktą garbę.

Kasmetinis turnyras vyksta jau 17-tą kartą. Pernai tenisininkai dėl taurės varžėsi rugsėjo pradžioje Klaipėdos skulptūrų parko teniso kortuose, kuriuos dabar numatoma rekonstruoti.

Varžybos tęsis iki sekmadienio.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Kriminalai ir nelaimės, Svarbu

„Neptūno” byloje išrašytos didžiulės sąskaitos

Klaipėdos apygardos teismas penktadienį paskelbė nuosprendį dar 2021-ųjų vasarį pradėtoje nagrinėti baudžiamojoje byloje dėl teisėsaugos įžvelgtų nusikaltimų krepšinio klube „Neptūnas”. ...
2023-10-27
Skaityti daugiau

Kriminalai ir nelaimės, Svarbu

„Neptūno” baudžiamoji byla: kodėl dalininkai neginčijo sandorių?

Klaipėdos apygardos teisme pabaigos link juda byla, kurioje finansiniais nusikaltimais kaltinami buvęs Klaipėdos „Neptūno” klubo vadovas Osvaldas Kurauskas, lenkas Arkadiusz ...
2023-02-14
Skaityti daugiau

Kriminalai ir nelaimės, Svarbu

Kaltinamuosius „Neptūno" byloje norėtų pasiųsti už grotų

Finansiniais nusikaltimais kaltinami buvęs Klaipėdos „Neptūno” klubo vadovas Osvaldas Kurauskas, lenkas Arkadiusz Krygier ir buvęs Panevėžio „Lietkabelio” klubo vadovas Mantas ...
2022-12-08
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This