Pajūryje Lietuvos žaliųjų partijos kandidatas į Seimą – Dovydas Petrošius

Politika

Spalį vyksiančiuose Seimo rinkimuose dalyvaus palangiškis Dovydas Petrošius, Eksemigrantų asociacijos prezidentas. Kandidatą Mėguvos vienmandatėje apygardoje kels Lietuvos žaliųjų partija, kurios skyriui Palangoje ir vadovauja kandidatas.

„Mano apsisprendimą dalyvauti Seimo rinkimuose lėmė chaosas dabartinėje politinėje arenoje ir iš aplinkos kylantis paskatinimas atstovauti savo idėjas ne tik kaip aktyviam piliečiui ar nevyriausybinės organizacijos vadovui, bet ir siekti jų įgyvendinimo politiniu lygiu“, – teigia kandidatas.

Anot Lietuvos žaliųjų partijos pirmininko Remigijaus Lapinsko, D. Petrošius yra kompetentingas ir savo įsitikinimams ištikimas jaunas politikas.

„Dovydas vos metus vadovauja Palangos skyriui, tačiau nuo pat pradžių demonstravo išskirtinį aktyvumą ir sugebėjo pajūryje išjudinti dešimtmečius nesprendžiamas ekologines problemas. Būtent tokių žmonių ir reikia Lietuvos politikai“, – sako R. Lapinskas.

D. Petrošius gimė ir užaugo Palangoje, 10 metų praleidęs užsienyje sugrįžo dirbti ir gyventi į pajūrį, įkūrė Eksemigrantų asociaciją.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

ELTA

Siūloma pratęsti draudimą retransliuoti rusiškus ir baltarusiškus TV kanalus

Vyriausybė pritaria siūlymui pratęsti draudimą retransliuoti Rusijos ir Baltarusijos kanalų programas. Šiuo metu numatyta, kad pastarasis ribojimas galioja iki 2024 ...
2024-04-10
Skaityti daugiau

ELTA

Arvydas Pocius vadovaus Seimo komitetui

Seimas antradienį apsisprendė buvusį kariuomenės vadą, Klaipėdoje išrinktą konservatorių Arvydą Pocių skirti Nacionalinio saugumo ir gynybos komiteto (NSGK) pirmininku. Už ...
2024-04-09
Skaityti daugiau

Politika

1 ir 2 centų monetos išliks?

Ketvirtadienį Seimas priėmė Atsiskaitymų grynaisiais pinigais sumų apvalinimo įstatymą ir lydimųjų teisės aktų pakeitimus, kurie nuo 2025 m. gegužės 1 ...
2024-03-28
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This