Paupių bendruomenė pristato savo internetinį puslapį

Mums rašo

Regina Baguckienė, Asociacijos Paupių bendruomenė vadovė
2020-07-17

Komentarų: 0

Sausio mėnesio pradžioje asociacija Paupių bendruomenė, pateikusi „Prisijungusi Lietuva” Bendruomenių įtinklinimo projektų konkursui projektą „Asociacijos Paupių bendruomenės interneto svetainė – virtuali vizitinė kortelė”, balandžio 1- ąją sužinojo, kad tapo viena iš 120-ies šio konkurso laimėtojų.

Šiandien, kai įvykdytas šis projektas, jau galima pasidžiaugti didžiuliu nuveiktu darbu – sukurta svetaine paupiubendruomene.lt , kur patalpinta visa informacija nuo pat bendruomenės susikūrimo istorijos, daugumos veiklų, projektų, fotogalerijų, kontaktų ir metraščio iki būsimų renginių ir aktualijų.

Nuo šiol ne tik bendruomenės nariai, bet ir visi klaipėdiečiai galės užsukti į Paupių bendruomenės interneto svetainę, kurioje paskelbta visa informacija. Ši informacija lengvai randama, patogi pačios svetainės peržiūra.

Bendruomenė, jos veikla tapo labiau matoma bei pasiekiama informacija interneto pagalba ne tik Paupių gyvenamojo rajono gyventojams, bet ir kitoms bendruomenėms. Taip puoselėjame glaudesnius ryšius bei galime virtualiai bendradarbiauti, dalintis gerąja patirtimi su kitomis Lietuvos bendruomenėmis.

Gyventojai jau dabar gali jaustis saugesni, nes bet kuriuo metu yra lengviau susisiekti su asociacijos Paupių bendruomenės vadovu ir valdybos nariais, kadangi  visiems lengvai ir greit prieinami kontaktai.

Nuolatinės veiklos, vykstančios Paupių bendruomenėje, dabar jau skelbiamos svetainėje, tad dar labiau motyvuoja gyventojus būt aktyvesniais, naudotis internetu bei informacinėmis ir ryšio technologijomis, o internetinės svetainės atsiradimas skatina dažniau lankytis joje, plačiau pasidomėti bendruomenės veiklomis, sužinoti daugiau informacijos apie būsimus renginius, kaip sprendžiamos rajone iškilusios problemos ir t.t.

Tikimasi, kad tokiu būdu aktyviau įsitrauks į bendruomeninį gyvenimą dar daugiau žmonių, skirtingų kartų, interesų, amžiaus gyventojų, o sukurtas spartus virtualus ryšys su gyventojais peraugs į bendrystę veiklų metu.

Dar 2019 m. pabaigoje bendruomenė tapo „2019 m. veikliausia saugios kaimynystės grupės“ Klaipėdos mieste nugalėtoja, 2020 m. sausio pradžioje Klaipėdos m. apskrities I. Simonaitytės viešosios bibliotekos „Kalėdinių eglučių kiemelio” konkurso I vietos laimėtoja bei pasiekė aukščiausios sagų dekoracijos Lietuvos rekordą, kuris užfiksuotas agentūroje „Factum”.

Na, o prieš keletą dienų asociacija Paupių bendruomenė tapo Mykolo Romerio universiteto ir Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos bei informacinio partnerio „Savivaldybių žinios” ir verslo partnerio VšĮ „Pro Partners” skelbtame respublikiniame konkurse vietos bendruomenėms „Bendruomenė – Švyturys 2019 – Kelias į sėkmę” „Vietos bendruomenės sėkmės istorijos” nominacijos nugalėtoja.

Tad bendruomenės internetinė svetainė tapo puikia virtualia vizitine kortele,  tiesiogiai prisidedančia prie sėkmingos ir veiklios Paupių bendruomenės stiprinimo bei bendruomeniškumo, gyventojų išprusimo, tobulėjimo bei efektyvaus, saugaus ir atsakingo naudojimosi informacinėmis technologijomis bei internetu.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Fotoreportažai, Miestas, Svarbu

Pagerbti originaliausių eglučių kūrėjai

Trečiadienio vidurdienį Klaipėdos apskrities Ievos Simonaitytės viešojoje bibliotekoje apdovanoti geriausiais pripažinti jau dešimtą kartą čia įkurdinto eglučių kiemelio dalyviai, sukūrę ...
2024-01-10
Skaityti daugiau

Miestas

Paupių bendruomenė įvertinta už glaudų bendradarbiavimą su policija

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato vadovai pasveikino uostamiesčio Paupių bendruomenę, tapusią šalies vietos bendruomenių konkurso „Bendruomenė – švyturys 2022 – ...
2023-05-02
Skaityti daugiau

Svarbu, Sveikata

Paupių bendruomenė kyla prieš pagalbos vaikams centrą

„Netikslūs jūsų atsakymai – nenoras sakyti tiesos”, – taip sausakimšoje Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos posėdžių salėje vienas iš Paupių bendruomenės ...
2022-08-22
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This