Stovykloje vaikai mokysis gyventi sveikai

Vasara

Šią savaitę Dovilų pagrindinėje mokykloje prasidėjo vaikų sveikatingumo dienos stovykla „Tapk sveikatos ambasadoriumi!“

Į Klaipėdos rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuro organizuojamą stovyklą susirinko 50 Klaipėdos rajono mokinių, norinčių vasaros dienas praleisti turiningai ir prasmingai.

Organizatorių nuotr.

Vaikai suskirstyti į dvi stovyklos grupes. Kiekvieną stovyklos dieną vaikai pradės nuotaikinga mankšta, gilins sveikos gyvensenos žinias, dalyvaus edukaciniuose užsiėmimuose, klausys profesionalių lektorių vedamų paskaitų apie fizinį aktyvumą, dantų ir burnos priežiūrą, traumų ir nelaimingų atsitikimų, priklausomybes sukeliančių medžiagų vartojimo prevenciją ir dalyvaus žygiuose.

Organizatoriai skelbia, jog šia stovykla siekiama didinti vaikų sveikatos raštingumą, formuojant tinkamas sveikos gyvensenos nuostatas.

Vaikai su nekatrumu pradėjo stovyklos savaitę truksiantį nuotykį, žaidė susipažinimo žaidimus ir mokėsi taisyklingai atlikti pirmąją pagalbą – išgelbėti savo naujus draugus. Pasipuošę organizatorių įteiktomis dovanomis – marškinėliais ir kepurėlėmis, jie tapo viena didele komanda, besiruošiančia patirti nepaprastus ir įsimintinus vasaros nuotykius.

Stovykla finansuojama Europos Sąjungos socialinio fondo lėšomis įgyvendinant projektą „Sveikos gyvensenos skatinimas Klaipėdos rajone“.

Reklama: Pasirūpinkite vaikų dantimis!

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Regionas

Dovilų pagrindinėje mokykloje - garbingi svečiai

Penktadienį šalies prezidentas Gitanas Nausėda su žmona Diana apsilankė šalia uostamiesčio esančiuose Doviluose, kur susitiko su šios gyvenvietės pagrindinės mokyklos ...
2021-05-21
Skaityti daugiau

Švietimas

Klaipėdos rajono mokyklose - naujovės

Nuo elektroninių mikroskopų ir 3 D pieštukų gamtos mokslų laboratorijose iki modernių medžio ir metalo apdirbimo staklių, skirtų technologijų pamokoms ...
2020-02-17
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This