„Įdomiosios atostogos“ – Klaipėdoje su „Baltomis varnomis“ ir Vidu Bareikiu

Vasara

[vc_row][vc_column][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=f4Fo268RuvU&feature=youtu.be&t=1″][vc_column_text]

Šį penktadienį, rugpjūčio 7 d., LRT televizijos edukacinis-pramoginis projektas vaikams „Įdomiosios atostogos“ keliauja į Klaipėdą. Nuo 13 val. tiesiogiai transliuojama laida klaipėdiečių ir miesto svečių lauks Kruizinių laivų terminale.

Ypač didelio populiarumo sulaukęs LRT „Lietuvos tūkstantmečio vaikų“ specialusis projektas „Įdomiosios pamokos“, pradėtas transliuoti karantino metu, į vasarą žengė atsinaujinęs. Ne tik pakeitęs pavadinimą, bet ir pradėjęs keliones per Lietuvą.

Projektas jau spėjo aplankyti Molėtus, Kauną, Alytų, Kėdainius ir Druskininkus, o šį penktadienį „Įdomiosios atostogos“ drauge su Vidu Bareikiu ir „Baltomis varnomis“ sveikinsis su uostamiesčiu.

Vaikų šį kartą lauks ypatingai smagi šokių pamoka su studijos „TENdance“ šokių mokyklos vadovu Dmitrijumi Popovu, muzikinės staigmenos, „Juodųjų ir baltųjų“ žaidimas ir, žinoma, jau tradicija tapusi LRT Prototo viktorina.

„Įdomiųjų atostogų“ kūrybinė komanda primena, kad laidos transliacija vyks lauke, todėl norintieji ją stebėti kviečiami, atsižvelgę į oro sąlygas, pasirūpinti tinkama apranga ir nepamiršti laikytis rekomenduojamo saugaus atstumo.

„Įdomiosios atostogos“ transliuojama tiesiogiai kiekvieną darbo dieną nuo 13 val. per LRT televiziją. Laidos įrašus galima pasižiūrėti ir LRT mediatekoje.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Kultūra

30-metį pasitinkanti „Keberiokšt" - LRT eteryje

Šeštadienį Klaipėdos karalienės Luizės dainos studijos „Keberiokšt” jungtinė grupė dalyvavo tiesioginiame LRT Metų apdovanojimų laidos eteryje. Dainą „Do re mi” ...
2024-01-08
Skaityti daugiau

Klaipėdos/Mažosios Lietuvos istorija

J. Polovinsko- Budrio palaikų perlaidojimo ceremoniją transliuos LRT

Penktadienį, rugsėjo 22 dieną, uostamiestyje vyks Klaipėdos krašto prijungimo prie Lietuvos organizatorių, Klaipėdos krašto gubernatoriaus, diplomato Jono Polovinsko-Budrio ir jo ...
2023-09-20
Skaityti daugiau

Kultūra

Klaipėdos krašto prijungimo prie Lietuvos 100-mečiui – dokumentinių filmų ciklas

Nuo rugpjūčio 6 d., sekmadienio LRT eteryje prasideda dokumentinių filmų ciklas „Nuo Mėmelio iki Klaipėdos“, tris sekmadienius iš eilės kviesiantis ...
2023-08-03
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This