Klaipėdoje – neįgaliųjų sporto festivalis

Sportas

Jau šį šeštadienį Klaipėda įvairių Lietuvos miestų neįgaliuosius suburs į pajūrį, į žmonių su negalia vasaros sporto festivalį. Apie savo dalyvavimą renginyje jau patvirtino Kauno, Marijampolės, Panevėžio, Kėdainių ir Klaipėdos atstovai. Iš vis vyks 18 skirtingų sporto šakų varžybų.

Neįgaliųjų sporto festivalis Klaipėdoje vyksta jau trečius metus.

Šiemet renginys vyks rugpjūčio 8 dieną nuo 10 iki 16 val. Klaipėdos miesto centriniame stadione (Sportininkų g. 46).

„Tai tradicija tapęs fizinį aktyvumą ir sportą skatinantis vienos dienos renginys, skirtas visų amžiaus grupių ir visų negalios formų žmonėms, lydintiems asmenims bei savanoriams“, – pranešime žiniasklaidai pabrėžė laikinai Klaipėdos lengvosios atletikos mokyklos direktoriaus pareigas einantis renginių organizatorius Darius Raišutis.

Jo teigimu, dalyvavimas festivalyje yra nemokamas, visų užsiregistravusių ir bent vieną rungtį išbandžiusių dalyvių laukia atminimo medaliai, ne mažiau kaip penkias rungtis (pasirinktinai) įveikę dalyviai bus apdovanoti specialiais prizais. Komandinėse ir individualiose varžybose bus kovojama dėl nugalėtojų taurių.

Renginio dalyviai bus kviečiami pasivaržyti keturiose komandinėse – bočios, badmintono, paplūdimio tinklinio ir krepšinio varžybose ir išbandyti 14 individualių sporto rungčių – smiginį, šaškes, rankų lenkimą, kulkinį šaudymą, šaudymą iš lanko, baudų mėtymą sėdint, triračius „Race Runners“, lengvąją atletiką, sunkumų kilnojimą, orientavimosi sportą, diskgolfą, vežimėlių lenktynes, taiklumo varžybas, specialiąsias mankštas.

Tarp rungčių pertraukėliu metu dalyviai galės mėgautis nemokamu maitinimu.

Taip pat galima bus dalyvauti konkurse „Aš tolerantiškas Klaipėdietis“. Dalyviui reikia nusifotografuoti prie foto sienelės ir įkelti nuotrauką į savo „Facebook” paskyrą su žyma #fotobičiulis ir #chooseklaipeda, po 2 savaičių bus išrinktas nugalėtojas.

Akcija-konkursas „Foto bičiulis“ vyks Klaipėdos miesto centriniame stadione (Sportininkų g. 46) registracijos metu nuo 10 iki 11 val.

Visų renginio dalyvių bus prašoma laikytis pagrindinių atsargumo priemonių, saugantis nuo COVID-19 sukeliamos infekcijos. Renginio dalyviams bus rekomenduojama dėvėti nosį ir burną dengiančias apsaugos priemones.

Išsamesnė informacija teikiama telefonu +370 606 10858 arba el. paštu sportasklaipedos@gmail.com.

    PROGRAMA

10 – 10.45 val. registracija;

10.45 val. festivalio atidarymas;

11 – 16 val. komandinės ir individualios rungtys, apdovanojimai;

16 val. renginio uždarymas.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Sportas

Šeštadienį Klaipėdoje – didžiausias neįgaliųjų vasaros sporto festivalis Lietuvoje

Šį šeštadienį Klaipėdos futbolo mokyklos stadione vyks Žmonių, turinčių negalią vasaros sporto festivalis. Jo metu visi dideli ir maži, šeimos ...
2023-08-05
Skaityti daugiau

Fotoreportažai, Sportas

Į Dangę sugrįžo Vandens sporto festivalis

Šventinį liepos 6-osios rytą Dangės upėje šalia rekonstruotojo skvero prasidėjo Vandens sporto festivalis. Simonos Rizgelytės nuotr. Nuo 7 val. vyko ...
2022-07-06
Skaityti daugiau

Sportas

Padėkojo Klaipėdai už tinklinio varžybų organizavimą

Birželio pradžioje Klaipėdos Jono kalnelio prieigose vykęs pasaulinio lygio „Pro Beach Tour Futures“ serijos paplūdimio tinklinio turnyras sulaukia teigiamų atgarsių ...
2022-06-21
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This