Klaipėdos jaunimas kviečia politikus 30 min. dialogui

Politika

„Klaipėdos valdžia grafiti laiko vandalizmu mieste“, „Klaipėdos valdžia toleruoja taršą“, „Klaipėdos politikai ignoruoja LGBT+ bendruomenės ir žmogaus teises plačiąja prasme“, – šiomis ir panašiomis temomis Klaipėdos miesto jaunimas Tarptautinės jaunimo dienos proga kvies politikus diskutuoti bei pakeisti jaunimo nuomonę, jog Klaipėdoje taip nėra.

Trečiadienį, rugpjūčio 12 d., 17 val. Atgimimo aikštėje jaunimas, jaunimo organizacijos bei projektas „Klaipėda – Europos jaunimo sostinės 2021“ organizuoja renginį „30 min. jaunimui“, kurio tikslas pakviesti miesto politikus į konstruktyvią diskusiją su jaunimu jam aktualiais klausimais.

Atgimimo aikštėje stovės stalai su konkrečiais klausimais, prie kiekvieno iš stalų sėdės jaunas žmogus, laukiantis politiko, kuris prisės ir su juo padiskutuos ar net pasistengs pakeisti jo nuomonę. Diskusija truks 15 min, po to politikas galės prisėsti prie kito jaunuolio ir padiskutuoti kita tema.

Organizatorių teigimu, renginys nereikalauja konkretaus rezultato ir nesiekia supriešinimo.

Diskusijų tikslas – jaunimui ir politikams pradėti kalbėtis, siekti dialogo įvairiais skaudžiais ir ne visiems patogiais klausimais.

Vienas iš projekto „Klaipėda – Europos jaunimo sostinė 2021“ siekių – skatinti dialogą tarp jaunimo ir politikų, ieškoti kompromisų sprendžiant miesto problemas, įtraukti jaunimą į vykstančius procesus.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Švietimas

Ne visų uostamiesčio mokyklų klasės perpildytos

Nors daugelis didžiųjų miestų pedagogų, tarp jų – ir klaipėdiečiai – skundžiasi perpildytomis klasėmis ir tai, kaip teigiama, yra viena ...
2023-09-16
Skaityti daugiau

Miestas

Savivaldybė užsakė bendruomenių ir jaunimo situacijos tyrimus

Klaipėdos miesto savivaldybė neskelbiamos apklausos būdu pasirinko tyrėjus Marių Ulozą ir Nerijų Miginį bei sudarė su jais sutartis dėl Klaipėdos ...
2023-06-15
Skaityti daugiau

Nuomonės

Demokratija - ne anarchija

Mokslas visuomet reikalauja tikslaus žodžių naudojimo. Net turi tam tinkantį žodį – terminas. Gyvenime mes elgiamės kitaip. Tas pats žodis gali ...
2022-08-07
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This