Pro langą iškritusį berniuką prižiūrėjo girtas vyras

Kriminalai ir nelaimės, Svarbu

Policija pranešė, kad šeštadienio vakarą, apie 20.35 val., Klaipėdoje pro 4 aukšto langą iškrito pusantrų metų berniukas. Laimingo atsitiktinumo dėka vaiką sugavo įvykį pamatę pro šalį ėję praeiviai, todėl jis liko gyvas.

Kodėl mažas vaikas buvo paliktas su girtu jaunu vyru vienas, šiuo metu aiškinasi ir policija, ir vaikų teisių specialistai.

1,5 metų berniukas šeštadienį paguldytas į Klaipėdos vaikų ligoninę. Martyno Vainoriaus nuotr.

Po įvykio mažametis buvo paguldytas į Klaipėdos vaikų ligoninę. Jos atstovai informacijos apie vaiko būklę neteikia.

Vyriausiasis gydytojas, pasak jo sekretorės, po atostogų yra labai užsiėmęs, o Reanimacijos skyriaus telefonu atsiliepęs medikas sakė esą į jų skyrių berniukas patekęs nebuvo, nors apie tokį faktą jis teigė girdėjęs.

Policija pranešė dėl įvykio apklaususi 28 metų vyrą, kuris buvo stipriai apsvaigęs nuo alkoholio – jam nustatytas sunkus 3,05 prom. girtumas.

Pasak Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovės Andromedos Grauslienės, tuo metu, kaip vaikas iškrito pro langą, daugiau suaugusiųjų namuose nebuvo. Nelaimė nutiko viename iš Bandužių g. daugiabučių.

Tuo metu Klaipėdos apskrities vaiko teisių apsaugos skyriaus vedėja Indrė Kryžiūtė patvirtino, jog šeima tarnybai iki šiol žinoma nebuvo

„Vaikutis vis dar yra gydymo įstaigoje, kiek mes šiuo metu turim informacijos, o skyrius aiškinasi aplinkybes. Siekiame įvertinti, ar tai nelaimingas atsitikimas, ar įvykęs dėl galimos vaiko nepriežiūros”, – sakė I. Kryžiūtė.

Jos teigimu, tarnyba sprendimų dėl šio įvykio priėmusi dar nėra, oficialios informacijos iš gydymo įstaigos irgi pirmadienį dar nebuvo gavusi. Tuoj po įvykio, pasak skyriaus vedėjos, skyriaus budėtojus medikai tik trumpai informavo, „kad vaikas yra gyvas ir sąmoningas”.

Policija pranešė pradėjusi ikiteisminį tyrimą dėl vaiko palikimo be priežiūros.

Tuo metu policijos departamentas skelbia, jog Kaune sekmadienį pro buto langą iškrito ir mirtinai susižalojo 6 metų vaikas.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Kriminalai ir nelaimės, Svarbu

Žvejybos uosto rajone degintos ir plėšytos trispalvės (atnaujinta)

Penktadienį vienoje aktyvioje socialinio tinklo grupėje pasirodė pranešimų apie tai, jog Klaipėdoje, Žvejybos uosto rajone, keliose vietose rasta sudegintų bei ...
2024-03-08
Skaityti daugiau

ELTA

Nuteistieji R. Pinikas ir A. Miltenis - jau Šiaulių kalėjime

Modelio Dovilės Didžiūnaitytės žūties byloje realiomis laisvės atėmimo bausmėmis nuteisti Ričardas Pinikas ir Aivaras Miltenis ketvirtadienį konvojuoti į Šiaulių kalėjimą. ...
2024-02-15
Skaityti daugiau

Kriminalai ir nelaimės, Svarbu

Bandė nuslėpti nelaimingą atsitikimą darbe?

Praėjusią savaitę buvusiame Klaipėdos autobusų parke, kuris šiuo metu jau yra pakeitęs pavadinimą į UAB „Klaipėdos paslaugos”, įvyko nelaimingas atsitikimas ...
2023-08-21
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This