Klaipėdos „Neptūnas“ suformavo trenerių štabą

Sportas

Klaipėdos „Neptūnas“ trečiadienį renkasi į pirmąją pasiruošimo sezonui treniruotę, o vyriausiasis komandos treneris Tomas Gaidamavičius pristatė savo štabą, su kuriuo išvien pergalių sieks 2020–2021 metų sezone.

Pranešama, kad strategui talkins 43-ejų latvis Sandis Buškevicas, uostamiesčio ekipoje dirbęs ir praėjusiame sezone, bei 43-ejų Audrius Mineikis, praėjusį sezoną užbaigęs kaip vyriausiasis Nacionalinėje krepšinio lygoje žaidžiančios „Neptūnas-Akvaservis“ komandos treneris.

A. Mineikis krepšininko profesionalo karjerą pradėjo būtent „Neptūno“ komandoje, o pernai sugrįžo į uostamiestį ir dirbo Klaipėdos klubo krepšinio piramidėje, vadovaudamas Regioninėje krepšinio lygoje rungtyniaujančiai „VKKM-Neptūnas“ komandai.

„Neptūno“ fizinio pasirengimo treneriu tapo 27-erių Laurynas Gendvilas, šešerius metus dirbęs dublerių komandoje.

„Smagu, kad ne tik dublerių žaidėjai, bet ir treneris papildė pagrindinės komandos trenerių štabą. Audrius kartu su Tomu dirbo Lietuvos jaunių rinktinėje, puikiai pažįsta vienas kitą. Tuo metu Laurynas atliko gerą darbą su jaunimu, žaidėjai buvo paruošiami profesionaliai, o rezultatai akivaizdūs. Manau, kad šių vyrų darbai kalba už save“, – sakė „Neptūno“ vadovas Dainius Vaitelis.

Kiek vėliau nei po mėnesio „Neptūno“ lauks FIBA Čempionų lygos pirmasis atrankos etapas, kuriame susikaus su Londono „Lions“ krepšininkais. Londone rungtynės vyks rugsėjo 15-ąją, o Klaipėdoje – rugsėjo 18-ąją dieną.

Pergalės atveju klaipėdiečius nuo Čempionų lygos grupių etapo skirtų Botevgrado „Balkan“ ir Minsko „Tsmoki“ poros nugalėtojas.

1 Comment

  1. Ar ?

    Pasvajokit, mat susigalvojot Londono liūtus nukauti, ar ne per drasiai ?

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Sportas

„Neptūno“ pergalių seriją nutraukė kėdainiškiai

Klaipėdos „Neptūnas“ pirmadienio vakarą savo arenoje rezultatu 79:92 (26:24, 20:21, 12:20, 21:27) krito prieš Kėdainių „Nevėžį-Optibet“. Šeimininkai pirmieji truktelėjo į ...
2024-04-22
Skaityti daugiau

Fotoreportažai, Sportas

„Neptūnas“ 50 minučių trileryje įveikė „Žalgirį“

Įsibėgėjusio Klaipėdos „Neptūno“ įspūdingo grožio trileryje, trukusiame 50 minučių, trečiadienį nesustabdė ir Kauno „Žalgiris“. Georgios Vovoro kariauna gausiai susirinkusių uostamiesčio ...
2024-04-17
Skaityti daugiau

Sportas

„Neptūnas“ kyla į penktąją vietą

Klaipėdos „Neptūno“ pasaka su Georgios Vovoru tęsiasi. Klaipėdiečiai šeštadienio vakarą namuose rezultatu 88:84 (20:27, 23:14, 31:22, 14:21) patiesė Panevėžio „7bet-Lietkabelį“ ...
2024-04-13
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This