Iš 26 koronaviruso atvejų – penki Klaipėdos apskrityje

Koronavirusas, Svarbu

 Nacionalinis visuomenės sveikatos centras informuoja, kad per vakarykštę parą Lietuvoje patvirtinti 26 koronavirusinės infekcijos (COVID-19) atvejai. 11 iš jų registruota Vilniaus, 9 – Kauno apskrityse. Dar 5 atvejai patvirtinti Klaipėdos ir vienas Šiaulių apskričių gyventojams.

 Po kontakto su sergančiaisiais užsikrėtė 13 žmonių, 7 asmenų užsikrėtimo aplinkybės šiuo dar nežinomos. Įvežtinių atvejų – iš Nyderlandų, Latvijos, Danijos, Indijos, Ukrainos ir Rusijos – per praėjusią parą registruoti 6.

Keturi iš per vakar patvirtintų įvežtinių atvejų nustatyti Klaipėdos apskrityje. COVID-19 liga patvirtinta asmenims, grįžusiems iš Nyderlandų, Indijos, Latvijos, Danijos. Visi asmenys jaučia koronavirusui būdingus simptomus. Kaip užsikrėtė dar vienas Klaipėdos apskrities gyventojas, epidemiologams dar nepavyko nustatyti. Į užsienį jis išvykęs nebuvo, su patvirtintais COVID-19 atvejais nebendravo.

Lietuvoje iš viso konkretiems žmonėms patvirtinti 2309 COVID-19 ligos atvejai, tebeserga 532 asmenys (Klaipėdos mieste – 17), 1683 – pasveiko.

2 Comments

  1. Laura

    Viskas natūralu. Bet kartu ir vėl viskas išpūsta. Juk visi žmonės esam ir suprantame, kad jei valstybė ir sveikatos ministerija parašo, kad tiek kaukės tiek respiratoriai nesaugo, bet dar netgi kenkia. Vadinasi versdama politika užsidėti kaukes, viską daro kad būtų žmonėms blogiau, nes visur rašoma kaukės ir respiratoriai nesaugo nuo viruso. Ir labai teisingai viena mergina rado išeitį. Pradėjusi prekiauti tinklines kaukes kurios dengia veidą ir nosi bet netrukdo visiškai kvėpuoti. Aš jau įsigijau. Ir savotiškai net jaudina.

    Reply
  2. laimis

    Ar jau ir Klaipėda užkliuvo buvo gera ramu !!!

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Koronavirusas

Klaipėdoje toliau prastėja savaitiniai COVID-19 rodikliai

Pirmadienį šalyje buvo patvirtinta 13 naujų COVID-19 atvejų (du žmonės užsikrėtė antrą kartą), skelbia Valstybės duomenų agentūra. Klaipėdoje po keturių ...
2024-04-23
Skaityti daugiau

Koronavirusas

Šeštadienį - vos du antriniai COVID-19 atvejai, bet mirė vienas žmogus

Lietuvoje šeštadienį buvo patvirtinti vos du nauji koronavirusinės infekcijos atvejai ir abu užsikrėstusieji susirgo antrą kartą. Klaipėdiečių tarp jų trečią ...
2024-04-21
Skaityti daugiau

Koronavirusas

Savaitinis COVID-19 rodiklis Klaipėdoje padidėjo 125 proc.

Lietuvoje penktadienį buvo patvirtinta 18 naujų koronavirusinės infekcijos atvejų, iš kurių du žmonės susirgo antrą kartą. Klaipėdoje, kaip ir ketvirtadienį, ...
2024-04-20
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This