Ninos auka*

Spyglys

Spyglys
2020-08-12

Komentarų: 28

Dabar jau toks metas, kad kur bepažvelgsi – ten kandidatas. Vieni apsireiškė gana anksti, kiti tikriausiai dvejojo iki paskutinės akimirkos. Tokia, matyt, yra ir garsiausia mūsų miestelio opozicionierė Nina Puteikienė.

Juk negalėjo toks tyras žmogus imti taip liepos 13 d. vykusio posėdžio metu ir viešai meluoti, kad ji niekur nedalyvauja kaip koks kolega Audrius Petrošius, kandidatuojantis į Seimą Baltijos apygardoje (žr. vaizdo įrašą).

Tikriausiai Nina paskutinę akimirką pasiryžo didelei aukai ir tapo Centro partijos kandidate toje pačioje apygardoje kaip ir jos minėtasis jaunuolis.

 *Spyglio rubrikos nerekomenduojama skaityti susipykusiems su humoro jausmu ar stokojantiems fantazijos, nes nieko rimto čia tikrai nerasite, Spyglio humoras iš viso yra sunkiai suprantamas, juodas ir kandus. Rimtų dalykų ieškokite visose kitose „Atviros Klaipėdos” rubrikose.

28 Comments

  1. Birute

    ir kaip jums nėra sąžinės ,baikite Meluoti ir lieti purvą ant asmenybės stiprioss tvirtos sąžiningos tarybos narės Ninos .Jums GĖDA,kad dirbate kažkam parsidavėliškai atsiduoda…

    Reply
    • Ne ne , ne jos rinkėja...

      Birute, atsakykite man ką tokio ypatingo ir sąžiningo, kaip tarybos narė, stipri, tvirta asmenybė, N.Puteikienė padarė Klaipėdai ir klaipėdiečiams. Noriu sužinoti jos nuopelnus, jos indėlį . Tai tikriausiai bus įdomu viesiems jos rinkėjams?..

    • Nezabitauskas

      Atsakysiu už Birutę. Puteikienė nuolat, nuo pat savo politinės veiklos pradžios, yra rakštis miestą valdančiųjų minkštoje vietoje, neleidžianti jiems tyliai ir ramiai daryti savo juodus darbus – švaistyti miesto ir europines lėšas, dangstyti miesto oro ir vandens teršėjus, niokoti miesto želdinius, kurpti beprasmiškus ar net nusikalstamus uosto plėtros, Melnragės priemiesčio ir Girulių miško naikinimo planus ir t.t. Ar tai mažai? Jūs, būdamas opozicijoje, padarytumėt daugiau?

    • Anonimas

      Atsakiusiam uz Birute: Uzlipau ant lego kaladeles, siulau lego kaladele i miesto taryba

    • Nezabitauskui

      Didžiausias nuopelnas būti visų sričių „eksperte” ir rėkauti garsiai. Analogas savo vyrui.

  2. Dėl ligos kalti vaistai

    Jei kam kyla klausimas kodėl apsimelavus valstiečiams ar jų satelitams/satelitėms kalti kiti, štai jums atsakymas:
    DELFI
    N.Puteikis: buvau apsvaigęs nuo vaistų (video) (196)
    http://www.DELFI.lt
    2006 m. gruodžio 27 d. 19:48
    Naglis Puteikis
    Foto: LRS
    Prieš dvi savaites girtas, bandantis vogti automobilį, sulaikytas Klaipėdos konservatorių lyderis, Kultūros paveldo departamento Klaipėdos teritorinio padalinio vadovas Naglis Puteikis teigia, kad į nemalonią situaciją pakliuvo ne dėl padauginto alkoholio, o dėl vaistų, praneša LNK Žinios.

    Tokius parodymus N.Puteikis pateikė specialiai šiam įvykiui tirti sudarytai Kultūrinio paveldo departamento komisijai.
    Anot N.Puteikio, jis neneigia iš vakaro gėręs alkoholio, tačiau, anot jo lemiamą įtaką jam padarė su alkoholiu sumaišyti vaistai.

    DELFI primena, kad policijoje N.Puteikiui buvo nustatytas sunkus girtumo laipsnis – 2,56 promilės alkoholio.

    Reply
    • Nezabitauskas

      Taip, prieš 20 metų žmogus ėmė ir pasigėrė. Beje, gana keistomis aplinkybėmis. Tačiau Puteikis kaltų neieškojo, pripažino savo klaidą ir viešai atsiprašė šeimos ir visų klaipėdiečių. Rinkimuose (tuomet dar priklausė konservatoriams, buvo jų skyriaus vadas) pats paprašė už bausmę į sąrašą jį įrašyti paskutiniu. Taip ir buvo padaryta, bet žmonės per rinkimus išreitingavo jį į sąrašo priekį – lėmė jo darbai, o ne veidmainių sukeltas triukšmas. Kaip matom, kai žmogui nėra ko prikišti, tenka kartoti vis tą pačią seną istoriją, nutylint, kad Puteikis nuo to laiko yra abstinentas.

    • Anonimas

      „Taip, prieš 20 metų žmogus ėmė ir pasigėrė” matyt gerai pasigere kad dar 2006 pabaigoje 2.56 promiles ispute

      „Tačiau Puteikis kaltų neieškojo” O kaip su „tačiau, anot jo lemiamą įtaką jam padarė su alkoholiu sumaišyti vaistai”? Ir dar „itartinos aplinkybes”, skaityk „samokslas”

      Bet idomu pasidare, nuo kokiu vaistu padorus pilieciai megina vogti masinas?

    • Anonimas

      Atsakymu rasyti nereikia, zinau mintinai: vidaus ir isores priesai

    • Nezabitauskas

      „Bandymo pavogti automobilį” kaip ir kitų kvailysčių nekomentuosiu. Palieku tai anoniminio komentatoriaus kūrybinei laisvei ir fantazijai.

    • Anonimas

      Az zinoma ten nebuvau bet Deli raso „Prieš dvi savaites girtas, bandantis vogti automobilį, sulaikytas Klaipėdos konservatorių lyderis, Kultūros paveldo departamento Klaipėdos teritorinio padalinio vadovas Naglis Puteikis”

  3. Grazvydas

    Vargse Ninocka.Meluoja visada ir visiems.Baisus zmogus,niekada uz tokia nebalsuosiu.Ji Klaipedos geda!

    Reply
    • Nezabitauskas

      Atsargiai, Gražvydai, su tuo „visada ir visiems”, nes taip labai greitai pats apsimeluosite. Pavyzdžiui, aš ponia Puteikiene pasitikiu todėl, kad nė karto nepastebėjau jos klastojant faktų, t. y. meluojant. Jei priklausyčiau Baltijos apygardai, balsuočiau už ją kaip už sąžiningą žmogų.

  4. Ežiukas

    Petrošius spėjo dėl savęs nuveikti labai neįtikėtinai daug: pasikėlė atlyginimą taryboje, perėjo pas konservatorius ir už tai gavo darbą KRATCe už labai gerą atlyginimą!

    Reply
    • mes

      Ponia n.n. pasitiki vis bangų gatvėje stovinio pastato inamiai. Mes už ją, taip sako ir mūsų vyriausioji mūsų saule, kuri ir nurodo mums kaip turėtume balsuoti. N.n.a kaip stalina saule.

  5. Rimtas

    A rimtai Puteikiene nebekandidatuosi? Cia butu pati geriausia siu metu naujiena!!!

    Reply
    • N. Puteikienė

      Aš Jūs puikai suprantu :).

    • Vagiams ir nusilalteliams

      Gera naujena jai nesikandidatuos

  6. N. Puteikienė

    Ačiū už nemokamą reklamą. Sutaupysiu pinigų. Liepos 13 d. nebuvau jokios partijos iškelta dalyvauti rinkimuose. Tai kaip gali dalyvauti rinkimuose, jeigu tuo metu juose nedalyvauji?

    Reply
    • Anonimas

      Tai liepos 13 d. dar nezinojote, kad dalyvausite? 😀

    • Ačū

      bus už ką balsuoti

  7. Ačiū Puteikienėi

    Lauk konservus

    Reply
  8. Turbut komentuotoja apie save rašo.

    Arba savivaldybės darbuotoja. Lauk ta larjerista Petrošiu. Nieko nenuveikė. Konservu holyjus

    Reply
    • Lauk Grubliauakas ir konser ai

      Iškirto visus Klaipėdos medžius. Su mažaja bendrijaARBORAtai bendrininkų grupote kuria išvogė Klaipedos medžius šimtais….

    • 2 lauk

      „Iškirto visus Klaipėdos medžius”

      Matyt iš labai toli žiūrite

  9. nugi

    Palikit ramybėj tą pusdurnę. Nenusipelno ji tiek dėmesio

    Reply
    • Pamastymui

      Pilnai pritariu, kad tą … reikia palikti ramybėje. Jinai nelaimingas žmogus – nuolatinės melagystės visiems aplinkiniams susuka protą ir pati nežino ką be daro, ką besako.

    • Lauk Nenjškis

      Kuris pasirašė kad iškirzti Girulius

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Spyglys

Klaipėdos mero ir Tarybos nuveiktų darbų recenzija*

Atidžiau perskaičius Klaipėdos miesto savivaldybės pranešimą apie jos tarybos ir mero per metus nuveiktus darbus akivaizdžiai matyti bandymai figos lapu ...
2024-04-24
Skaityti daugiau

Spyglys

Vicemerė apdovanota „už asmeninį išskirtinį indėlį”?*

Net 171 Klaipėdos savivaldybės klerkas buvo paskatintas ir apdovanotas, įvertinus jų veiklą per pirmąjį šių metų ketvirtį „kaip viršijančią lūkesčius”. Ir net 49 ...
2024-04-23
Skaityti daugiau

Spyglys

Pasirodė pirmosios naujos Klaipėdos kultūros apraiškos*

Žinia, dabartinė uostamiesčio valdžia siekia, kad menas nebūtų ale frace de scheiko, o būtų suprantamas paprastai liaudžiai, lenininio etalono. Ir ...
2024-04-22
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This