Skelbiamas Vasaros koncertų estrados atnaujinimo konkursas

Miestas

Lietuvos architektų sąjungos Klaipėdos apskrities organizacija praneša, kad skelbiamas Klaipėdos vasaros koncertų estrados ​atviras projekto konkursas.

Konkurso perkančioji organizacija – Klaipėdos miesto savivaldybės administracija. Konkurso organizatorius – Lietuvos architektų sąjungos Klaipėdos apskrities organizacija.

Martyno Vainoriaus nuotr.

Konkurso koordinatorius – architektas Tadas Sviderskas.

Konkursas vykdomas viešojo pirkimo būdu.

Konkurso sąlygose nurodoma, kad pagrindiniai vasaros koncertų estrados elementai – scena, choristų tribūna su stogine bei žiūrovų amfiteatras turi būti išsaugomi ir modernizuojami, pagrindinė paskirtis nekeičiama – tai turi būti vieta, tinkanti dainų, šokių švenčių ir kitų masinių renginių organizavimui, tačiau iš šios erdvės ateityje tikimasi gerokai daugiau funkcionalumo.

„Tikimės, kad konkurse dalyvausiantys architektai pasiūlys sprendinius, kaip vasaros estradą ne tik atnaujinti, bet ir šioje vietoje sukurti gyvybingą kompleksą, kuris būtų funkcionalus ištisus metus ir išplėstų kultūros, pramogų, aktyvaus laisvalaikio, sporto, rekreacijos, turizmo paslaugų spektrą. Manome, kad čia galima labai įvairi veikla, tad šis konkursas – puiki galimybė architektams pristatyti visuomenei savo vizijas ir siūlymus dėl šio objekto ateities “, – Klaipėdos Savivaldybės pranešime pažymi administracijos direktoriaus pavaduotojas Andrius Dobranskis.

Projektų pateikimo terminas iki šių metų lapkričio 5 dienos, 17 val.

Pirmos vietos laimėtojui numatyta 3500 eurų, 2 vietos –  2500 eurų, 3 vietos – 2000 eurų premijos.

Perkančioji organizacija turi teisę (bet neprivalo) paslaugų pirkimą dėl statinių projekto parengimo tęsti neskelbiamų derybų būdu, į neskelbiamas derybas kviečiant projekto konkursą laimėjusį dalyvį (-ius).

Daugiau apie konkurso sąlygas – čia.

Skelbimas apie projektą – čia.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Politika, Svarbu

Dėl įgaliojimų merui susikirto Klaipėdos valdančiosios frakcijos

Bene pirmą kartą šios kadencijos Klaipėdos miesto tarybos valdančių frakcijų nuomonės balsuojant ženkliai išsiskyrė: dalis valdančiųjų nepalaikė mero Arvydo Vaitkaus ...
2024-02-29
Skaityti daugiau

Spyglys

Klaipėdos konservatorių spindesys ir skurdas*

Mūsų miestelio konservatorių spindesys, tiesą sakant, yra apgailėtinas, – sako garsus politologijos profesorius Spyglys. Nes dauguma neva opozicinės Tėvynės sąjungos ...
2024-02-23
Skaityti daugiau

Miestas, Svarbu

„Išlaidos savivaldybės viešiesiems ryšiams didėja 300 procentų“

Tokią repliką metė liberalas Saulius Budinas trečiadienį vykusio miesto tarybos Finansų ir ekonomikos komiteto posėdžio metu, kai opozicijos atstovams nepavyko ...
2024-02-07
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This