Džiazas toliau džiugina nemokamais vasaros koncertais

Kultūra

Klaipėdos pilies džiazo festivalis ir Kaunas JAZZ tęsia nemokamų vasaros koncertų ciklą Summer highway to jazz.

Rugpjūčio 19 d., trečiadienį, 19 val. „Amberton” viešbučio 21 aukšto SKY terrace skambės Kaunas Jazz pristatomas projektas MARY MO TRIBUTE TO ERYKAH BADU.

Jauna ir gerai žinoma, puikiai grojančių muzikantų karta dovanos klaipėdiečiams R&B, Soul, Neo Soul, Hip Hop stilius Erykah Badu muziką.

Marija Monika Dičiūnė (Mary Mo)  yra žinoma dainininkė, vokalo pedagogė ir chorų dirigentė. Dainininkė atlieka įvairių žanrų stiliaus muziką. Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje dėsto džiazo dainavimo specialybę, yra LMTA džiazo choro vadovė, dalyvauja įvairiuose savo ir kitų atlikėjų projektuose kaip pagrindinė ar pritariančioji vokalistė.

Paulius Vaicekauskas – bosistas, studijas baigė Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje, studijavo Prins Claus konservatorijoje, Olandijoje. Su įvairiomis grupėmis dalyvavo festivaliuose Vilnius Mama Jazz, Broma Jazz, Klaipėdos Pilies džiazo festivalyje, Nidos džiazo festivalyje, konkursuose Vilnius Jazz Young Power, Jazz Fontanas bei kt. Bosistas yra koncertavęs ir koncertuoja su įvairiais džiazo projektais („Kaunas BigBand“, „Broma Jazz Orchestra“, „Proof Trio“, „Reinless“ ir kt.) bei pramoginės muzikos atlikėjais – Linas Adomaitis, Daddy Was A Milkman, Dagna, Pushaz, Despotin Fam, ir daugeliu kitų.

Tomas Dičiūnas – jaunosios kartos muzikantas, atliekantis įvairią muziką, tačiau dažniausiai matomas džiazo scenoje. Daug koncertuoja Lietuvoje ir užsienyje su džiazo muzikos profesionalais ir pop atlikėjais, tarp jų Mantu Jankavičiumi, Saulės Kliošu, Donatu Montvydu, Vaidu Baumila, Jurgiu Brūzga, ir kt. Siekdamas apjungti įvairių žanrų muziką, Tomas dažnai naudoja sintezatorius ir kitas elektroninės muzikos priemones. Nuo 2015 m. vadovauja LMTA bigbendui.

Jonas Butvydas – muzikinį išsilavinimą įgijo Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje. Būgnininkas grojo su grupėmis „SEL” „G&G sindikatas“, „Sounds in G“, „Ball & Chain”, šiuo metu koncertuoja su „Messiah Goes Mad Orchestra“, „Despotin Fam“, „The Big Bang Band“, „Disco Roots Live Project“, „BA Live“.

Su įvairiais kolektyvais Jonas pasirodė daugelyje festivalių.

Vasaros koncertų ciklą finansuoja Lietuvos kultūros taryba.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Kultūra

Trumpiausią naktį - Vaido Baumilos koncertas Klaipėdoje

Birželio 22 d. Klaipėdos vasaros estradoje įvyks Vaido Baumilos koncertas „Vasarvidžio naktis“. Viena trumpiausių vasaros naktų renginio datai pasirinkta neatsitiktinai ...
2024-04-11
Skaityti daugiau

Regionas

Palanga pradeda šventinį Kalėdų laikotarpį

Didžiausias šalies kurortas puošiasi daugybe šventinių dekoracijų ir jau šį penktadienį, gruodžio 1 dieną, įžiebus išskirtinę, Lietuvoje dar neregėtą eglę, ...
2023-11-29
Skaityti daugiau

Kultūra

Koliažinė opera „Mažvydas" atvyksta į Klaipėdą

Žiūrovų prašymu į didžiąsias scenas sugrįžta abejingų nepalikusi, sėkmingą įvertinimą pelniusi „Mažvydo“ drama pagal Just. Marcinkevičių. Naujausiam turui po Lietuvą ...
2023-11-01
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This