Geriausieji – Viešosios tvarkos tarnybos pareigūnai

Miestas

Geriausios Klaipėdos apskrities viešosios policijos pareigūnų komandos rinkimuose šiemet varžėsi devynios komandos – pareigūnai iš apskrities miestų ir rajonų teritorinių komisariatų, Kelių policijos bei Viešosios tvarkos tarnybų.

Kova šiemet buvo itin įtempta – prizines vietas užėmusių komandų rezultatai skyrėsi vos vienu tašku. Policijos nuotr.

Konkurso dalyviams reikėjo įveikti 8 rungtis, susijusias su tiesioginiu policijos pareigūnų darbu, reikalaujančias tiek tiek fizinio, tiek ir psichologinio pasirengimo. Tai – žinių patikrinimo, bendrosios prevencijos, vairavimo, orientavimosi, šaudymo, policijos taktikos ir reagavimo į smurtą artimoje aplinkoje, įvykio vietos apžiūros ir asmens tapatybės nustatymo. Konkursas vyko dvi dienas, rugpjūčio 19 ir 20 d., Klaipėdos ir Palangos miestuose.

Šiemet konkurso nugalėtojais tapo Klaipėdos apskrities komisariato Viešosios tvarkos tarnybos komanda – Areštinės viršininkas Darius Petraitis, Prevencijos skyriaus pareigūnai Sandra Čepauskė ir Ernestas Darginavičius, Mobiliojo būrio vyriausiasis patrulis Rokas Norkus ir Nusikalstamų veikų registravimo skyriaus tyrėjas Endrius Zeleckis. Geriausiai nugalėtojai pasirodė praktinėse užduotyse – policijos taktikos ir reagavimo į smurtą artimoje aplinkoje, taktikos įvykio vietoje ir asmens tapatybės nustatymo.

II-ąją vietą iškovojo Klaipėdos rajono pareigūnai, III-čiąją – Plungės rajono komisariato komanda.

Policijos pranešime teigiama, jog kova šiemet buvo itin įtempta – prizines vietas užėmusių komandų rezultatai skyrėsi vos vienu tašku.

 

1 Comment

  1. A. V

    Žaidžia žaidimus. Visi tie konkursai sovietinis palikimas. Geriausias brigadininkas, tekintojas, komjaunuolis, darbo didvyris kur ant lentos kabindavo su medaliais. Kam visas tas šūdas.

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Veidai

Specialiosios parengties skyriaus viršininkas: „Kai pradėjau tarnybą vien apsauginis skydas svėrė apie 30 kilogramų"

Lietuvos policijoje yra tik penki Specialiosios parengties skyriai (SPS) – Vilniaus, Kauno, Klaipėdos, Panevėžio ir Šiaulių apskričių vyriausiuose policijos komisariatuose ...
2024-01-18
Skaityti daugiau

Veidai

Vyresnysis komisaras vadovauja ir policijos rikiuotei

Vyresnysis komisaras Darius Petraitis pasakoja, kad tarnyba policijoje nebuvo svarbiausia jaunystės svajonių sąraše – baigęs mokyklą studijavo veterinariją technikume, po ...
2023-10-02
Skaityti daugiau

Švietimas

Skautams pristatė pareigūnų veiklą ir ginkluotę

Klaipėdos apskrities Prevencijos ir Licencijavimo skyriaus pareigūnai, Kriminalistinių tyrimų tarnybos ekspertai bei bendruomenės pareigūnai trečiadienį susitiko su į didžiausią Lietuvoje ...
2023-07-13
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This