Laisvė ir teisingumas pagal Sandrą*

Spyglys

Spyglys
2020-08-24

Komentarų: 7

Spyglys jau ne kartą rašė, kad kur bepažiūrėsi šiuo metu – ten kandidatas. O kiekvienas kandidatai visur kur tik gali, traukia ir kiša kitus kandidatus, su kuriais kartu tam pačiam sąraše žada Lietuvai šviesų rytojų.

Taip nutiko ir su uostamiesčio Nevyriausybinių organizacijų tarybai pirmininkaujančia Sandra Sirutienė. Buvo pirmininkė kaip pirmininkė – net vienbalsiai ja išrinkta. Tačiau ėmė moteris ir sugalvojo tapti partijos „Laisvė ir teisingumas” kandidate į Seimą Marių rinkimų apygardoje. Pokyčių sulaukti netruko – pirmininkė nusprendė, kad šio antradienio posėdyje apie COVID-19 pasekmes NVO sektoriui turi kalbėti Seimo narys Remgijus Žemaitaitis. O kad per mažai nepasirodytų, jam pagelbės visuomenės veikėjas Artūras Zuokas ir kitas toks pats veikėjas Artūras Paulauskas. 

Žinant minėtąją kandidatų trauką tikriausiai niekam net nekyla abejonių, kad minėtasis Seimo narys ir tie du visuomenės veikėjai, liaudyje dar žinomi kaip trys muškietininkai, taip pat yra partijos „Laisvė ir teisingumas” kandidatai.

Visgi, atrodo, Sandrai planas chuliganas gali ir neišdegti, nes kai kurie jos vadovaujamos tarybos nariai jau viešai skelbiasi, kad nesiruošia dalyvauti tokiame posėdyje. O kai kurie tos pačios apygardos kandidatai ir ne tik jie jau klausia, ką Vyriausioji rinkimų komisija, Etikos komisija ir Klaipėdos meras mano apie tokius Sandros užmojus.

*Spyglio rubrikos nerekomenduojama skaityti susipykusiems su humoro jausmu ar stokojantiems fantazijos, nes nieko rimto čia tikrai nerasite, Spyglio humoras iš viso yra sunkiai suprantamas, juodas ir kandus. Rimtų dalykų ieškokite visose kitose „Atviros Klaipėdos” rubrikose.

7 Comments

  1. O kur žiūri

    Vyriausybės atstovė Kerekeš? Ar ji iš viso ką nors veikia Klaipėdos apskrity ar tik su savo mergom algą ima? Kodėl atsakingame poste kur turi būti viską sekanti įstatymo Akis, sėdi nevykėlė, kaip kalbama kažkienotai iš miesto valdžios, giminė?

    Reply
  2. Anonimas

    Spyglys persistengė, nes tik dar labiau išreklamavo renginį ir kandidatus. 🙂 🙂 🙂

    Reply
  3. elvis

    valio Sandra, sitie lochai,net nuspranta , kad jums daro nemokama reklama

    Reply
    • Tavo Sandra

      reikai apskūsti kaip pažeidusią ne tik etikos taisykles, bet ir kaip išnaudojančią jai patikėtą postą savo tikslams. Tai kad sugalvojo moliūgagalvė – savo partiją kišti reklamuotis į savo vadovaujamą NVO tarybą! Tai gal jau iš pat pradžių ponia atėjo su tokia zadanija? Na bet jeigu ten visi toki durniai ka aniems gerai yr tai tegu ir toliau cirkinasi

  4. Žemaitaičio

    čia betrūko tuoj atsives ir savo draugelį Gražulį

    Reply
  5. Artiomas

    O ko bijote, tegul kalba. Nevyriausybinės organizacijos taip pat turi reaguoti į epidemiją. Jei savi liberalai tyli, tai gal trys muškietininkai duos nurodymus.

    Reply
    • O tai

      jums neaišku kad jiems nerūpi niekas o tik savęs parodymas? Ir pasižiūrėkit kaip ir ką turi dirbti šios nevyriausybinės organizacijos. Ką šios kadensijos taryba konkrečiai nuveikė, kokius klausimus svarstė? Ogi nieko. Va pasikvietė kažkokius politikos marginalus pakeitusius N kartų partines skūras. Vėl norinčius bet kokiom priemonėm prasiveržti į valdžią..AR ČIA TARYBOS FUNKCIJA?

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Spyglys

Klaipėdos valdžia bando prisiimti svetimus nuopelnus*

Šį šeštadienį sukaks metai, kai uostamiesčio vairą perėmė dabartinė valdžia. Norėtųsi jai pasigirti laimėjimas, bet jų kaip ir nėra. Todėl ...
2024-04-19
Skaityti daugiau

Spyglys

Tadai, kodėl taip kukliai?*

„To dar nebuvo, kad savivaldybės biudžetinės įstaigos direktorius reklamuotų savo atvaizdą „visame gražume” miesto stenduose. Skirti GPM prašo daug kas, ...
2024-04-19
Skaityti daugiau

Spyglys

Girulių milijonieriai šiepia dantis į Kūdikių namus?*

Jau kuris laikas sklinda gandai, kad Kūdikių namų Giruliuose žemė ir pastatai parūpo vietos milijonieriams. Ir jie kurpia gudrų planą, ...
2024-04-18
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This