Nuotolis nesutrukdė mokytis lietuvių kalbos ir suartėti

Švietimas

Rugpjūčio 28 d. baigiasi pirmoji Klaipėdos universiteto (KU) nuotolinė Lietuvių kalbos ir kultūros vasaros akademija (intensyvūs lietuvių kalbos kursai).

Įvaldžius nuotolinio bendravimo ir mokymo technologijų teikiamas galimybes, – skelbiama pranešime žiniasklaidai, – pasiekta puikių mokymo rezultatų. Daugiau nei 40 kursantų mokėsi keturiose skirtingo lygio grupėse. Šalia to vyko kultūriniai renginiai, mezgėsi naujos pažintys, bendri projektai ateičiai.

Pranešama, kad uždarymo šventė vyks ir realioje, ir virtualioje erdvėje. Rugpjūčio 28 d. 11 val. KU 308-oje auditorijoje (S. Nėries g. 5) susirinks keli akademijos organizatoriai, dėstytojos ir keli Klaipėdoje gyvenantys kursantai. Ateis ir fakulteto dekanas prof. Rimantas Balsys. Kiti nuotolinių kursų dalyviai bus prisijungę per Zoom platformą ir žvelgs iš didelio ekrano. Tai bus nedidelė, neilga ir šilta šventė, kurios metu bus įteikti kursų baigimo sertifikatai ir pristatytas originalus kalbinis projektas, sukurtas pačių kursantų iniciatyva.

Iki šiol nuo 2002 m. šie intensyvūs vasaros kursai vykdavo realioje Klaipėdos universiteto erdvėje ir sutraukdavo gerokai per pusšimtį dalyvių.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Sveikata

Klaipėdos universitete - tradicinė vydūniška konferencija

Kaip ir kiekvieną pavasarį, Klaipėdos universiteto (KU) Sveikatos mokslų fakultetas kartu su Vydūno draugija rengia konferenciją „Į sveiką gyvenseną ir ...
2024-03-21
Skaityti daugiau

Švietimas

„Vėtrungės“ gimnazijoje - unikali paroda

Minint Pasaulinę žemės dieną, trečiadienį Klaipėdos „Vėtrungės“ gimnazijoje pristatyta Klaipėdos universiteto (KU) Jūros tyrimų instituto parengta paroda „Pažintis su nematoma ...
2024-03-20
Skaityti daugiau

Verslas

Apie tvarios energijos gamybą ir kaip tam pažaboti Baltijos vėją

Kaip Baltijos jūros vėją pažaboti tvarios energijos gamybai? Atsakymo į šį klausimą bus ieškoma su AB „Ignitis grupė“ vadovu Dariumi ...
2024-03-07
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This