Prekių pristatymo abonementas išaugino „Rimi.lt“ pirkėjų skaičių

Verslas

Per pastarąjį mėnesį mažmeninės prekybos tinklo „Rimi“ to paties pavadinimo elektroninės parduotuvės naujų pirkėjų skaičius išaugo apie 20 proc.

Skelbiama, jog šiam pokyčiui didžiausios įtakos turėjo liepos pabaigoje pirkėjams pasiūlyta nauja paslauga – prekių pristatymo abonementas, kurį įsigijusiems pirkėjams 30 dienų „Rimi.lt“ prekes pristato nemokamai. Iš viso abonementą įsigijo kas penktas e. parduotuvės pirkėjas. Pirmoji Lietuvoje įvedusi prekių pristatymo abonementą, artimiausiu metu „Rimi.lt“ plės šią paslaugą – pristatys daugiau abonemento versijų.

Su abonementu vidutiniškai pirko 3 kartus

Perkantys „Rimi.lt“ taip pat gali patys atsiimti prekes patogiu laiku tam skirtuose punktuose, kurie uostamiestyje veikia prekybos centruose „Taikos 64“ ir „Molas“. Palmiros Mart nuotr.

„Kurdami ir pasiūlydami prekių pristatymo abonementą, norėjome paskatinti pirkėjus išbandyti e. parduotuvę bei suteikti galimybę įsitikinti jos, kaip dar vieno būdo apsipirkti, privalumais. Negalvodami apie pristatymo sąlygas, abonementą turintys pirkėjai e. parduotuvėje apsiperka taip, kaip tai darytų tradiciniame prekybos centre: lankosi dažnai, perka tai, kas būtina kasdien rūpinantis savo ir artimiausių meniu, buitimi“, – pranešime spaudai cituojamas „Rimi Lietuva“ e. komercijos formato direktorius Vaidas Lukoševičius. Pasak jo, 70 proc. tarp abonementą įsigijusiųjų – moterys, beveik 40 proc. abonemento savininkų turi vaikų.

„Įsigijusieji prekių pristatymo abonementą vidutiniškai „Rimi.lt“ apsipirko 3 kartus per mėnesį. Tai reiškia, kad pilnai galėjo išpildyti savo poreikius net ir nesilankant fizinėse maisto prekių parduotuvėse. Be abejo, dalis pirkėjų šį apsipirkimo būdą pasirinko ir dėl saugumo, kuris, deja, bet išlieka labai aktualus, šalyje toliau fiksuojant susirgimus karonavirusu. Pirkdami internetu, jie išvengia tiesioginių kontaktų ir dėl to, kad netenka lankytis daug žmonių sutraukiančiose vietose, ir dėl atsiskaitymo per e. bankininkystę ar mokėjimo kortele internetu tuo metu, kai pateikiamas užsakymas“, – sako V. Lukoševičius. Prekes pristatęs „Rimi.lt“ kurjeris neprašo pasirašyti jokių dokumentų, o užsakymo metu pateikus komentarą, kurjeris prekes palieka prie pirkėjo durų ar kitoje patogioje vietoje.

Abonementą išbandė pirkėjai didžiuosiuose miestuose

Prekių pristatymo abonementą per pirmąjį mėnesį išbandė Vilniaus, Kauno, Klaipėdos ir Šiaulių, t.y. visų miestų, kur šiuo metu veikia e. parduotuvė „Rimi.lt“, gyventojai. Tiek turintys abonementą, tiek visi „Rimi.lt“ pirkėjai šiuose miestuose įsigytas prekes gali atsiimti dviem būdais. Vienas jų – prekių pristatymas nurodytu adresu.

Vasaros viduryje „Rimi.lt“ išplėtė prekių pristatymo į namus paslaugą ir šiuo metu ją teikia ne tik Vilniuje ir Kaune, bet ir Klaipėdoje, jos šiaurinėje dalyje bei dalyje uostamiesčio rajonų: Luizėje, Klipščiuose, Tauralaukyje, Melragėje, Giruliuose, Karklėje, taip pat ir Palangoje.

Perkantys „Rimi.lt“ taip pat gali patys atsiimti prekes patogiu laiku tam skirtuose punktuose, kurie uostamiestyje veikia prekybos centruose „Taikos 64“ ir „Molas“.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

ELTA

Didieji prekybos tinklai mažina „Vičiūnų“ gaminių kiekį lentynose

Didieji Lietuvos prekybos tinklai tikina rimtai žvelgiantys į tai, kad dėl galimo sankcijų pažeidimo „Vičiūnų“ grupei priklausanti įmonė atsidūrė teisėsaugos ...
2024-04-14
Skaityti daugiau

Verslas

Sekmadienį Klaipėdos regione dirbs tik kelios „Rimi“ parduotuvės

Iš didžiųjų prekybos tinklų paskelbtos informacijos matyti, kad Velykų sekmadienį Klaipėdos regione dirbs tik šešios budinčiomis vadinamos „Rimi“ parduotuvės. Šeštadienį ...
2024-03-31
Skaityti daugiau

Verslas

„Rimi Lietuva" antrus metus išlaikė „Top darbdavio" statusą

Antrus metus iš eilės nepriklausoma organizacija „Top Employers Institute“ įvertino prekybos tinklo „Rimi Lietuva“ indėlį į darbuotojų gerovę ir įteikė ...
2024-01-18
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This