Konservatoriai Klaipėdoje pristatė partijos programą bei kandidatus Seimo rinkimuose

Politinė reklama

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Tėvynės sąjunga-Lietuvos krikščionys demokratai penktadienį Klaipėdos visuomenei pristatė partijos rinkimų programos projektą bei TS-LKD Klaipėdos apygardų kandidatus Seimo rinkimuose.

TS-LKD sąrašo lyderė Ingrida Šimonytė, TS- LKD programos rengimo darbo grupės vadovė dr. Jurgita Šiugždinienė kartu su Klaipėdos apygardų kandidatais Arvydu Pociumi, Arūnu Barbšiu, Kęstučiu Navicku, Audriumi Petrošiumi bei nepriklausomais ekspertais aptarė esminius konservatorių programos projekto akcentus – pirmiausia pasitikėjimu ir kalbėjimusi grįstą politiką.

TS-LKD sąrašo lyderė pažymėjo, kad jau seniai baigėsi paprastos, lengvai išsprendžiamos problemos – šiandien turime labai rimtų, kompleksinių problemų ir viena rimčiausių – nepasitikėjimas vieni kitais.

„Kas mus silpnina, kas neleidžia sklandžiai spręsti bendrų reikalų? Tai nepasitikėjimas vieni kitais. Tas nepasitikėjimas kiekvieno iš mūsų gyvenime įvairiais būdais pastebimas – turbūt jis ateina iš tų laikų, kurie mums, kaip valstybei buvo labai nemalonūs ir skausmingi – tada, kai pasitikėti kitu žmogumi buvo labai sunku, visada turėjai prisiimti riziką, kad kitas žmogus tave paskųs, gal jis bendradarbiauja su kažkokiomis tarnybomis. Be to daugelis žmonių, kurie buvo verti pasitikėjimo pokario metais ar pačioje okupacijos pradžioje buvo sunaikinti, ištremti, visaip ištraukti iš bendruomenių, kurių centrais jie buvo, tad žinoma, kad tą pasitikėjimą užsiauginti labai sunku. Bet šiandien yra labai daug dalykų, kuriuos turime padaryti tam, kad mūsų valstybė būtų stipresnė. Ir tam reikia šiek tiek tikėjimo, kad kiti žmonės yra lygiai tokie pat geri, kaip ir tu. Jei save gebi vertinti gerai, tai turi duoti šansą ir kitiems“, – teigė I. Šimonytė.

Anot Seimo narės, nuolatinės valdžios kalbos apie „reformų reformas“ nemažiau trikdo visuomenę, kaip ir tariama būtinybė kas ketverius metus „pradėti viską nuo nulio“.

„Tik pasitikėdami vieni kitais ir ilgai diskutuodami galime pasiekti, kad atėjusi nauja valdžia nesakytų, jog pasaulis iš naujo prasideda šiandien, o viskas, kas buvo iki tol – bus keičiama, nors galbūt ir yra gerų sprendimų. Tai suprasdami mes bandysime ieškoti, tartis ir siūlyti bei visus sprendimus pateikti kaip maksimaliai gerą, išdiskutuotą konsensusą, nes jokių lengvų spendimų jau nebeturime. Turime sudėtingas problemas: vaikai gauna skirtingą išsilavinimą, demografija – nepalanki, dabarties pensininkai skurde, neaišku, kokiame santykiniame skurde bus ateities pensininkai, ekonomika – įstrigusi – dirbame daugiau pagal instrukcijas, nors turbūt norėtume kurti didesnę vertę, kuri leistų ir daugiau uždirbti. Bet pagrindinis dalykas yra – užsitarnauti žmonių pasitikėjimą, kad pati politika gali būti kitokia. Ir tada galbūt patiems žmonėms bus lengviau dalyvauti bendruose sprendimuose, bus daugiau tikėjimo ir tokiu būdu pasijausime stipresnės valstybės stipresniais piliečiais“.

Pasak TS-LKD programos rengimo darbo grupės vadovės Jurgitos Šiugždinienės, Klaipėda yra puikus miestas, kuris turi daug potencialo bei puikius kandidatus.

„Klaipėda yra mano antrasis gimtasis miestas, čia gyvena visa mano mamos šeima, todėl aš praleidau vaikystės ir jaunystės didelę dalį čia. Su Ingrida šiandien lankėmės universitete ir kalbėjome, kad kažkuriuo metu, Kaunas nemaloniai buvo vadinamas stotele, tarp Vilniaus ir Klaipėdos. Dabar Kaunas sustiprėjo, kitaip atrodo, bet labai norisi, kad ir Klaipėda sustiprėtų. Tai aš labai džiaugiuosi, kad šiandien galime pristatyti puikius kandidatus su puikia programa, kurios leitmotyvas: „stipresnė Klaipėda – stipresnė Lietuva“, – sakė dr. J. Šiugždinienė.

Konservatorių kandidatai Klaipėdoje

Klaipėdoje į Seimą kandidatuosiantys politikai vieningai akcentavo pasitikėjimu, dialogu bei aiškiu konsensusu grįstos politikos svarbą.

Klaipėdoje kandidatuosiantys konservatoriai su Ingrida Šimonyte. Iš kairės: Audrius Petrošius, Arvydas Pocius, Kęstutis Navickas ir Arūnas Barbšys. Egidijaus Jankausko nuotr.

Buvęs Lietuvos kariuomenės vadas, kandidatas Danės vienmandatėje apygardoje teigė, jog Klaipėdai ir Lietuvai reikia aktyvių, pilietiškų žmonių, kurie savo žiniomis galėtų prisidėti prie stipresnės Lietuvos kūrybos.

„Manęs dažnai paklausia, kodėl aš po karinės ir diplomatinės tarnybos einu į Seimą? Įvairiausi epitetai taikomi Seimo nariams, tačiau aš jų nesibaiminu – einu sustiprinti Lietuvą savo žiniomis, patirtimi ir idėjomis. Visi kartu turime stiprinti Lietuvą, perteikti savo patirtį. Mūsų pagrindinis akcentas – visuomenės valios priešintis stiprinimas, kad neįvyktų dar viena okupacija, kad galėtume maksimaliai išvengti grėsmių. Turime ugdyti valią, ryžtą, kritiškumą. Be abejo turime kalbėti apie istorinę atmintį, apie mūsų partizanus. Įvykiai Baltarusijoje, Astravo elektrinė – problemos, kurioms negalime likti abejingi, turime galvoti apie tai, ruoštis – būti budrūs, pasitikėti vieni kitais ir užtikrinti, kad Lietuva ir Klaipėda būtų saugios“, – kalbėjo A. Pocius.

Pasak Klaipėdos miesto mero pavaduotojo Arūno Barbšio, kandidatuojančio Pajūrio vienmandatėje, į miestą suplaukia daug investicijų, atvyksta įvairūs kroviniai, veikia pati didžiausia Laisvoji ekonominė zona, tačiau dažnai pamirštamas ir dar neišnaudotas Klaipėdos kraštovaizdis: „Gyvename unikalioje vietoje, tad turime surasti balansą tarp ekonominių klausimų ir gamtosaugos. Šiandien mums svarbu pritraukti investicijas, kurti auštąsias technologijas, pritraukti dėstytojus, kurie galėtų paruošti puikius specialistus įvairioms pramonės ir verslo sritims. Mes turime unikalią Kuršių Neriją, kurios potencialo taip pat dar neišnaudojame. Tą pasiekti galėtume bendru dialogu ir sutarę, kurios kryptys mums, kaip bendruomenei, yra pačios svarbiausios, kad pavyktų užtikrinti tiek ekonominę Klaipėdos galią, tiek ir saugų, švarų ir laimingą miestiečių gyvenimą“.

Anot buvusio aplinkos ministro, kandidatuojančio Marių vienmandatėje Kęstučio Navicko, dėl ypatingos Klaipėdos padėties vis dar sunkiai įgyvendinami aplinkosaugos projektai.

„Ne paslaptis – mano tema yra aplinkosauga. Klaipėdos uostas yra svarbus, tačiau jo plėtra vyksta klaipėdiečių gerbūvio sąskaita. Pavyzdžiui, Girulių miško kirtimas vien dėl krovinių stoties išplėtimo yra lengviausias sprendimas, bet jis neatstovauja klaipėdiečių interesų. Valdžios dėmesys miestiečių poreikiams turi būti stipresnis! Taip pat turi būti aiškesnė ir stipresnė pozicija dėl pakuočių tvarkymo, už ką yra sumokėta įsigyjant prekes – gyventojai rūšiuojantys atliekas turi ir finansiškai pajausti šio veiksmo naudą, tam reikia skaidresnės verslo atskaitomybės ir atsakomybės. Turiu nemažai patirties, ryžto, todėl aiškiai žinau, nuo ko pradėti, kad aplinkosaugos projektai vystytųsi tinkama linkme, o klaipėdiečių norai būtų išgirsti“,  – sakė K. Navickas.

Baltijos vienmandatėje kandidatuojantis Audrius Petrošius džiaugėsi, kad programos ašimi tapo pasitikėjimo valstybe didinimas.

„Jau daugiau nei metus dirbu miesto taryboje. Per šiuos metus bandžiau kurti geresnį valdžios įvaizdį gyventojų akyse. Tapau tarsi tarpininku tarp gyventojų ir miesto administracijos, tvarkant įvairaus dydžio problemas: nuo duobių lopymo iki papildomų juostų tiesimo. Turime gausybę gatvių rekonstrukcijų Klaipėdoje ir šios kadencijos metu visi suplanuoti darbai bus įgyvendinti. Ir nors šie darbai gali pasirodyti smulkesni – miesto bendruomenei jie yra puikus konsensuso pavyzdys, šiek tiek keliantis bendrą pasitikėjimą valdžia. Man darbas parlamente reiškia darbą stiprioje, ambicingoje komandoje su aiškia vizija: „stipresnė Klaipėda – stipresnė Lietuva“.

Susipažinti su TS-LKD programos projektu galima čia.

Svarbiausi TS-LKD darbai

TS-LKD rinkimų programos projekte keliami pagrindiniai 7 iššūkiai su kuriais šiuo metu susiduria Lietuva: šlubuojanti demokratija ir chaotiškas viešasis valdymas, galimybių nelygybė ir skirtingos starto pozicijos mūsų vaikams, nesubalansuota sveikatos apsaugos sistema, išsikvėpęs ekonominis modelis, augantis nedarbas, gilėjanti socialinė atskirtis ir demografinė žiema, grėsmės valstybingumui bei neatsakinga ir aplinkai žalinga veikla.

Kiekvienam šių 7 iššūkių, TS-LKD siūlo ir konkrečius sprendimo būdus: šlubuojančiai demokratijai ir chaotiškam valdymui – lėtesnį teisės aktų kūrimą ir susitarimais grįstą politiką, sugrąžintą prestižą dirbti valstybei, naujo, vakarietiško paslaugų standarto, įtvirtinimą, e- paslaugų išplėtimą, galimybių nelygybei ir skirtingoms starto pozicijoms – visiems vaikams prieinamą kokybišką ankstyvąjį ugdymą, „Tūkstantmečio“ gimnazijų projektą, mokytojo ateities paketą 2025, daugiau profesinių galimybių visiems ir antro šanso programą.

Spręsdami nesubalansuotos sveikatos apsaugos sistemos klausimą, Tėvynės sąjunga-Lietuvos krikščionys demokratai didins šeimos gydytojų savarankiškumą ir kompetencijas, siūlys pertvarkyti/perprofiliuoti rajonines ligonines pagal specifinius to rajono poreikius, gerinti medicinos darbuotojų ir rezidentų darbo sąlygas, įsteigti „superligoninę“ ir pasirengti ateities pandemijoms.

Išsikvėpusios ekonomikos iššūkiui spręsti, konservatoriai siūlo galvoti ne tik kaip padalinti pinigus, bet kaip juos uždirbti. Numatoma koncentruoti išteklius prioritetinėse pramonės srityse ir steigti Lietuvos strateginių investicijų fondą, kuris kryptingai finansuotų inovacijas, mokslinius tyrimus ir tradicinės pramonės modernizavimą, įtvirtinti Lietuvą kaip bio ir sveikatos technologijų centrą, stiprinti mokslinį potencialą, įgyvendinti augimo centrų programą.

Augančiam nedarbui ir gilėjančiai socialinei atskirčiai – užtikrins pensijų sistemos stabilumą ir augančias pensijas, pasiūlys galimybių paketą jaunoms šeimoms, įgalins vyresnio amžiaus žmonių potencialą, individualizuos ir skaitmenizuos socialines paslaugas.

Politinė reklama. Bus apmokėta iš Arvydo Pociaus, Arūno Barbšio, Kęstučio Navicko ir Audriaus Petrošiaus rinkimų kampanijos sąskaitos. Užs. Nr. 2020/08/27

Egidijaus Jankausko ir Mindaugo Mikulėno nuotr.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery interval=”3″ images=”153308,153309,153310,153332,153333,153334,153335,153336,153337,153338″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]

31 Comments

  1. Žiūrėkit,

    žmonės, į jų „darbus”, o ne klausykit jų pažadų, girdimų eilę metų! Šitaip meluoti, vogti (kas meluoja, tas ir vagia!), atsiriboti, tyčiotis iš tautos-rinkėjų, persekioti nesutinkančius su „jų” nuomone, vykdyti antikonstitucinę veiklą ir t. t. gali tik tie, kas ne savo šaliai tarnauja, o vykdo nurodymus tų, iš kurių gauna did. pinigus! Ir dar „jie” drįsta reklamuotis?!

    Reply
  2. Piktas Kongas

    Petrošius – kaip keiksmažodis, tas subankrutavęs perbėgėlis ir duobių specialistas tik ir ieško šiltesnės vietos, kad už malimą liežuviu babkių gautų.

    Reply
  3. ĮMITUSI OŽIO GAUJA PRIE LOVIO TRAUKIA

    VAKARAI JIEMS PADĖS

    Reply
  4. Andrius

    LRT, vadovaudamasi, kazkokia pseaudo apklausa, paskelbe, kad konservatoriai siuose rinkimuose surinks 30% balsu ir kad Simonyte Lietuvos zmones nori matyti premjere.
    Net nupurto no tokios perspektyvos…
    As tik nesuprantu kokiomis apklausomis vadovavosi LRT. Is daugiau nei 30 komentaru po situo tekstu, gal tik vienas palaiko konservatorius. Tad kazkaip LRT statistikos rinkimai keistoki. O taktika, kai mela kartok 1000 kartu ir tas melas turi sansu tapti tiesa, pasirinkta neveltui. Realiai neturedami tautos palaikymo jie turi tik 100% vedamuju LT ziniasklaidos priemoniu palaikyma ir taip bando formuoti zmoniu nuomone, kad sitie nieko doro nenuveike veikejai ,viltis sviesiasniam rytojui.

    Reply
  5. Ro

    Visi iki vieno norintys už gerą algą gyvent Vilniuje. Nei piršto nepajudins dėl Klaipėdos. Klaiku kas darosi.

    Reply
  6. RINKIMAI 2020

    1. Laivas SŪDUVIS stovės prie Pilies tilto, Dangės kairėje krantinėj, REGATOS vietoj.

    2. Laivas „SŪDUVIS” bus „UŽKONSERVUOTAS”, o ne „NURAŠYTAS”.

    Tiems, kas skaito komentarus tinklaraštyje ir jau žino kur Smiltynėje stovi „NURAŠYTAS” laivas „KOLYMA”, rekomenduojame nuvykti dar į Klaipėdos geležinkelio stotį ir apžiūrėti „UŽKONSERVUOTĄ” juodą garvežį… …

    Reply
  7. Jons

    Superligonibę :))) galės Kasiulevičius ten superdaktaraut :))

    Reply
  8. Asta

    Apsaugo Dieve Klaipedą ir jos žmones nuo šito maro. Klestes Klaipeda prie ju kaip Kaunas klestejo prie Kupčinsko arba visa Lietuva prie konservatoriu 😀 nurėžtos pensijos, didžiausia bedarbyste, isaugusios savizudybes. Užtat Gabrielius puikiai gyvrna ir gerai sutaria su privaciais pensiju fondais ir kurlianskiais

    Reply
    • Anonimas

      Mažiau boų pletkų klausykit ir nereiks prašytis pagalbos.

  9. Rusai puola

    Siaip straipsnis butu siaip ne taip proftechnine mokykla vos ne vos pabaigusiam kontingentui…. Labai jau viskas skysta, kaip ir kandidatai…. manau paveldimai parcijai jau šakės, nepades ir lizingine ponyčka

    Reply
    • Anonimas

      Lizinginis yra tik S. S. Būtent jam partijūkštė mokėjo, kad vestų sąrašą.

  10. Siaubakas

    Ir ką konservai pamiršo pajūryje?.. Iš tuščio į kiaurą papilstyti ??!

    Reply
  11. Jonas

    Barbšys miestui padarė kokį gerą darbą ? Kiek teko susidurti -tuščia ….., o seime tai pradės rūpintis Klaipėda ir klaipėdiečiais ?…. …. nebent savimi.

    Reply
  12. Jonas

    Maxima: nė vieno konservatoriaus, nė vieno socialdemokrato, nė vieno liberalo seime!
    Jie jau atidirbo visus 30 metų. Rezultatus matom.
    Spręskim pagal darbus, o kalbėt ir rašyt visi moka…

    Reply
  13. Bet

    Tik kam rimtai partijai rinkimų sąrašo lizinginė vedlė?

    Reply
  14. Antibenzin

    A. P. nuopelnai – užlopytos duobės ir naujos juostos. Jam ne seime vieta, o asfalto klotuve.

    Reply
  15. Tomas

    Apgailėtinas, visiškai nuviliantis kandidatų sąrašas. Tikrai tikėjomės daugiau, bet kaip visada, iś visų pakampiu surinkti ir sumesti į rinkimus veikėjai. Tai tik dar kartą parodo apie visišką šios partijos neįgalumą Klaipėdoj. O gaila.

    Reply
  16. GĖDA

    visai konservatorių partijai, ne tik Klaipėdos. Kas darosi su žmonėmis? Ar turi nors kiek sąmonės tas buvęs ministras Navickas? Iš kur jis pas mus atsirado? O Šimonyte ? ar ji nors ką žino apie mūsų miesto problemas apie interpeliacijas Barbšiui ir kt. konservatoriams? Jau nebe juokinga. Visi netikėliai kurie niekur nebetinka bando per mūsų miestą bando prie lovio patekti. Juk Pocius neseniai buvo Gargždų TS-LKD , o dabar jau čia… Ar mus kvailiais laiko ir galvoja laimėti?Jokios dorovės, elementaraus mandagumo neturi?

    Reply
  17. Klaipėdietis

    galvoju, tai pas kurį dabar čia galėčiau nuvažiuoti į Seimą (jei išrinkčiau) ir kuris imtusi padėti miestui kokią problemą spręsti? Nematau tokio. Tai ką čia ta Ingrida nori mums pasakyti?

    Reply
  18. Bestuburis

    ištižėlis eks ministras Navickas ir miškus leido kirsti ir kvailas urėdijų reformas sustrategavo ir jokių Klaipėdos uosto plėtrų, smarvių, taršų nematė. Gal ir nepatiko, bet TYLĖJO, slėpė ir parašus dėjo. Kai Skverneliui tapo nebereikalingas, tas netikėtai išspyrė. Navickas staiga praregėjo. Dabar jis kovos, jei partija leis, o jei ji sudarys koaliciją? Kada mes pradėsime nors dorus kandidatus rinkti? Ar jau tokių neliko, ant Lietuvos?

    Reply
  19. Šimonytė

    per prezidentinius Gargžduose pas Dumašių kontoroje pozas prieš kameras raitė -neišdegė, dabar Klaipėdos konservų lochus VES gelbėti Lietuvos. Nesugeba nei vienas nors ant popieriaus Klaipėdai programos ką siūlo surašyti.

    Reply
  20. klaipėdietė,rinkėja

    Tikriausia,kad nelemta šiems vyrams patekti į Seimą per vienmandates apygardas . Vicemeras ,nors politikoje ir miesto taryboje daug metų, bet ….. Buvęs Aplinkos apsaugos ministras neužuodė smirdančios Klaipėdos ir negirdėjo aktyvių miestiečių prašymų susirūpinti taršos skleidėjais , jaunasis perbėgėjėlis ir kojų taryboje nespėjo apšilti ,TS+LKD Klaipėdos miesto pirmininkas žmogus , tikriausia , mažai žinantis miestiečių problemas . Dėl nepasitikėjimo vienų kitais nereikėtų kaltinti tik praeitį ,nes jau tris dešimtmečius gyvename dabartyje ir nepasitikėjimo vienų kitais sėkla pasėta pirmaisiais Atkurtos Lietuvos Nepriklausomybės metais ,kai atsirado žmonių skirstymas į savus ir svetimus , patriotus ir nepatriotus,kai vieni staiga tapo milijonieriais,o kitiems teko krautis lagaminus ir važiuoti į svečias šalis pinigų uždirbti šeimai,o kas neišvažiavo mynė takelį į Darbo biržą ir stojo į eiles prie Maisto banko dalijamos paramos….Kokioms politinėms partijoms būnant valdžioje tai vyko dar daugelis žmonių prisimena . Lengvabūdiškai rinkti šalies valdžią (kaip ir miesto )yra neleistina . Rinkėjų atsakomybė pirmoje vietoje už padėtį šalyje ,nes nė vienas kandidatuojantis į Seimą žmogus pats savaime suprantama,kad nenueina,o jį išrenka . Ir sąrašuose reikėtų daugiau reitinguoti,kad mažiau būtų ilgasėdžių !

    Reply
  21. Deputatas

    Kompanija įdomi, bet su Klaipėda ryšio beveik nėra. Du ateiviai iš svetur, vienas neseniai persimetęs pas konservus, o paskutinis politinis idiotas su stažu. Balsuokite ir Klaikpėdoje bus dar klaikiau. Chroniška Klaipėdos konservatorių liga – neturi normalių, patikimų savų kandidatų, visą laiką kažkokie pastumdėliai, beraščiai, beveidžiai, atsitiktiniai.

    Reply
  22. Se

    Pocius tik gimęs Klaipėdoje, Navickas viso labo tik vienerius metus dirba Klaipėdoje. Įdomu kuo nusipelnė Petrošius mažiau nei metus būdamas konservatoriumi. Navickas apskritai nėra konservatorius. Žodžiu, marga publika prie lovio, niekuo nenusipelniusi Klaipėdos miestui ir miestiečiams.

    Reply
  23. Sarmata

    būtų nors fotkintis. Mokyklos projektas Kretingos gavėje užsmirdęs, Atgimimo aikštė užrūgusi, svarbiausio senamiesčio objekto – Turgaus projektavimas net dorai nepradėjus baigia užlinkti, Bastijonų gatvės su tiltu jau šiukšlyne, tramvajaus studijoms šimtai tūkst. ištaškyti, Dangės skvere skandalai nesibaigia, Atgimimo aikštė melagystėse skendi, ant centrinio Pašto beržai toliau auga, Balandžių paštas tebūnie parduotas, Policijos istorinis pastatas – tegul griūna, ir t.t. ir visu tuo miesto VALDANTIEJI ir KONSERVATORIAI LABAI pasirūpino. Na nors kažkuo, nors vieną darbelį

    Reply
    • Jonas

      Tikrai taip , tikra tiesa.
      Tikiuosi šie rinkimai bus lūžis.

    • Sarmata-2

      Ale tai taikliai Sarmata parašė tiesiog neįmanoma užginčyti,!!! Tik pratęst sąrašą galėčiau

  24. Grazvydas

    Puiki komanda.Rimti vyrai dirbs Vilniuje,o Kaveckis Aidas,turėdamas palaikymą iš sostinės sutvarkys mūsų miesta.Gaila,bet kaunas vėl taps stotele tarp Vilniaus ir Klaipėdpos.

    Reply
    • Anonimas

      gal vietoje tuščių liaupsių protingiau būtų šių pozuotojų nors po vieną padarytą darbelį įvardinti. Tiek to, ne valstybinį, nors kokį vietinį. Tam, kad situcija su Kaunu pasikeistų jau 10 metų neužteks kasdien rankoves pasiraitojus įsišiepus visiems dirbti ir tai tik su viena sąlyga, jei smegenų būtų. Pas Kaveckį ,vietoje kuri galva vadinasi, tik vertelgos biologinė masė padabinta pasipūtusio beraščio tuštybės onoru, šlipsu ir auksiniu žiedu.

  25. koks melas

    navickas Valtiečių ministras, nei partinis, o kodėl konservatoriai jį priglaudė didelis klausimas.

    Reply
  26. Konservų viltys

    Taip, tik Klaipėdoje visiems buvusiems ir vienam jaunam karjeristui kandidatuot. Taip visus prie lovio traukia!

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Spyglys

Ugnius Radvila - nebe opozicijos lyderis*

Mes „visi valdantieji norim”, – tokia fraze ketvirtadienį prieš Klaipėdos miesto tarybos posėdį savo pasisakymą iš tribūnos užviršavo opozicijos lyderis ...
2024-03-28
Skaityti daugiau

Miestas, Svarbu

„Mobingo problema“ savivaldybėje: užteko mokymų?

Sausio viduryje kilęs ažiotažas dėl naujosios Klaipėdos valdančiosios daugumos esą vykdomo mobingo Savivaldybės administracijoje bent jau instituciniame lygyje užsibaigė. Per ...
2024-03-27
Skaityti daugiau

Politika

Šiais metais pievų atkurti ūkininkams nereikės

Europos Sąjungos žemės ūkio ir žuvininkystės ministrų taryba pritarė Europos Komisijos (EK) priimtam deleguotojo reglamento papildymui, pagal kurį šiemet daugiamečių ...
2024-03-26
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This