Prasidėjo kitoks Džiazo festivalis

Fotoreportažai, Kultūra, Svarbu

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Ketvirtadienio vakarą kitu laiku ir kitoje vietoje nei įprastai – Šiauriniame rage – prasidėjo 26-asis Klaipėdos pilies džiazo festivalis.

Dėl koronaviruso pandemijos iš birželio pradžios į pirmąją rugsėjo savaitę perkelto nemokamo iki sekmadienio vyksiančio festivalio programoje šįkart dominuos Lietuvos džiazo muzikos atlikėjai.

Klausytojams šiemet būtina išankstinė registracija į koncertus. Ją reikėtų atlikti internetu čia. 

Festivalį ketvirtadienio vakarą pradėjo daugiau nei 15 metų gyvuojanti Klaipėdos karalienės Luizės jaunimo centro džiazinio meno raiškos studija „Junior City Jazz”. Į pirmą pasirodymą lyjant lietui atėjo tik keletas dešimčių žmonių.

Martyno Vainoriaus nuotr.

Ketvirtadienio programoje dar buvo numatytas grupės „Cappella’A” pasirodymas su naujausiu savo darbu „Soul Train Project” vei vilniečių „Nėris jazz sextet” pasirodymas.

„Tenka pripažinti, kad šiemet organizuojant festivalį viskas buvo išties kitaip, teko susidurti su daugybe iššūkių, taikytis prie esamų sąlygų ir priprasti prie itin greitai besikeičiančių aplinkybių. Nepaisant to, norime pasidžiaugti, kad festivalio atšaukti nereikėjo ir, kad kaip ir kasmet ištikimiausius festivalio žiūrovus galime džiuginti nemokamais koncertais“, – pranešime cituojama Klaipėdos pilies džiazo festivalio organizatorė Inga Grubliauskienė.

Penktadienį nuo 18 val. koncertuos klaipėdiečiai „Memeland”, Evita Cololo su džiazo grupe, „Wojtek Pilichovski & Young power” bei „Big Al & The Jokers” iš Latvijos.

Šeštadienį pasirodys Rūta Ščiogolevaitė, pianistas Anthony Strong iš Jungtinės Karalystės, graikė Love Itoya bei „Boney Fields & BFB” iš Prancūzijos.

Martyno Vainoriaus ir Domo Rimeikos nuotr.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery interval=”3″ images=”154218,154217,154216,154219,154220,154221,154222,154223,154224,154226,154227,154228,154229,154230,154276,154277,154278″ img_size=”gallery”][/vc_column][/vc_row]

3 Comments

  1. Atsiliepimas

    Draugė buvo nuėjusi. Sakė š…paskutinis.

    Reply
  2. O

    O kodėl tik vienas žiūrovas ?

    Reply
  3. Ir vėl savo giesmelę apie nemokamą

    Ar baigs ta dudorienė su savo nemokamais, juk iš mokeščių mokėtojų dešimtis tūkstančių eurių, per visą laiką jau ne vieną milijoną ištaškė nemokamai. O namai ir turtai vis auga auga. Šitas festivalis išsigimė, nusivažiavo ir išsisėmė. Kodėl? Nes ši dudorių šeima ne dora.

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Kultūra

Klaipėdos pilies džiazo festivalis pristato pirmuosius svečius

XXX Klaipėdos pilies džiazo festivalis šiemet vyks birželio 27-29 dienomis Teatro aikštėje. Jo organizatoriai pagarsino pirmuosius renginio svečius –  grupę ...
2024-03-01
Skaityti daugiau

Miestas, Svarbu

Kelio į Šiaurės ragą projektiniams pasiūlymams - ne patys maloniausi epitetai

Ketvirtadienio vakarą surengto viešo į Šiaurės ragą vedančios Danės gatvės atkarpos projektinių pasiūlymų pristatymo metu jo autoriai turėjo išgirsti nemažai ...
2024-01-26
Skaityti daugiau

Miestas, Svarbu

Pateikta kelio į Šiaurinį ragą rekonstrukcijos vizija

Jeigu bus įgyvendinti viešinami projektiniai pasiūlymai, nebeliks galimybės dabartiniu keliu automobiliais pasiekti Senosios Smiltynės perkėlos: privažiavimas prie jos projektuojamas šalia ...
2024-01-09
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This