Išdalinti taikomojo biatlono čempionato medaliai

Sportas

Jau tapo tradicija, kad Lietuvos policijos taikomojo biatlono čempionatas vyksta pajūryje. Šiais metais šios varžybos taip pat buvo surengtos Klaipėdos rajono Palangos užkardos Karklės atraminiame punkte esančioje pasieniečių šaudykloje. Į varžybas atvyko 46 dalyviai, kurie atstovavo dešimčiai komandų.

Lietuvos policijos taikomojo biatlono čempionato dalyviai. Arvydo Gurkšnio nuotr.

Pranešama, kad visiems sportininkams reikėjo ne tik kuo greičiau bėgte įveikti 2 km atstumą, bet ir kuo taikliau šaudyti į taikinį iš tarnybinio ginklo – pistoleto. Už netaiklius šūvius, prie trasoje sugaišto laiko buvo skiriamos baudos sekundės. Kiekvieną komandą galėjo sudaryti ne daugiau kaip šeši dalyviai, o komandiniai rezultatai buvo skaičiuojami pagal keturių dalyvių: dviejų moterų ir dviejų vyrų geriausius rezultatus bei estafetėje parodytą laiką.

Pirmosios varžybas pradėjo moterys. Asmeninėje įskaitoje geriausiai sekėsi Kauno apskr. VPK atstovei Ligitai Simanavičiūtei. Antroji vieta atiteko Klaipėdos apskrities VPK pareigūnei Gabrielei Žymančiūtei-Kairei, trečioji – Vilniaus apskrities VPK sportininkei Živilei Chlebopaševaitei.

Vyrų grupėje nugalėjo Tauragės apskrities VPK biatlonininkas Vaidas Kuizinas, atitinkamai aplenkęs Vilniaus apskrities VPK atstovą Deividą Lunecką ir Kauno apskrities VPK biatlonininką Gediminą Gaulių.

Estafetės varžybose komandos išsirikiavo tokia tvarka: Tauragės apskrities VPK, Vilniaus apskrities VPK ir Klaipėdos apskrities VPK.

Susumavus visus rezultatus komandinėje įskaitoje nepralenkiami buvo Vilniaus apskrities VPK, antri – Kauno, treti – Tauragės apskrities VPK sportininkai.

Varžybų dalyvius pasveikino Klaipėdos apskrities VPK viršininkas Alfonsas Motuzas. Kol buvo skaičiuojami rezultatai, dalyviai galėjo pasivaišinti arbata iš koše.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Kriminalai ir nelaimės

Pernai sukčiai Klaipėdos apskrityje išviliojo 1,5 mln. eurų

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato vadovai penktadienį pristatė 2023 m. veiklos rezultatus: per praėjusius metus buvo užregistruota 4816 nusikalstamų veikų, ...
2024-02-09
Skaityti daugiau

Švietimas

Konferencijoje ieškojo būdų, kaip kovoti su narkotikais mokyklose

Penktadienį Kultūros fabrike vyko Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato ir uostamiesčio savivaldybės surengta konferencija „Mokykla, savivalda, policija – ką mes ...
2023-12-01
Skaityti daugiau

Miestas

Paminėta Kriminalinės policijos diena

Profesinę šventę – Kriminalinės policijos dieną – Klaipėdos apskrities kriminalistai šiemet paminėjo Klaipėdos kultūros fabrike. Sveikindamas pareigūnus profesinės šventės proga ...
2023-10-26
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This