Paupių bendruomenė pratina senjorus naudotis internetu

Miestas

Paupių bendruomenė – viena aktyviausių bendruomenių Klaipėdoje, dalyvavusi projekto „Prisijungusi Lietuva“ inicijuotame Bendruomenių įtinklinimo projektų konkurse ir tapusi viena iš šio konkurso 120-ies bendruomenių laimėtoja.

Paupių bendruomenė

Paupių bendruomenė sukūrė naują ir funkcionalų bendruomenės tinklapį www.paupiubendruomene.lt, kuris, anot bendruomenės narės Audronės Grigišienės, yra labai reikalingas ne tik siekiant informuoti bendruomenės narius apie būsimus įvykius Paupiuose, bet ir supažindinant, ką bendruomenė yra pasiekusi, kur dalyvavusi, ką nuveikusi.

Apsilankius svetainėje galima rasti visą naujausią reikiamą informaciją, kontaktus, kur kreiptis iškilus problemoms ar norint tapti bendruomenės nariu. Svetainėje esanti informacija apie bendruomenę suteikia galimybę ne tik paupiškiams, bet ir visiems apsilankiusiems joje detaliau susipažinti su Paupių bendruomenės gyvenimu. Tai galimybė parodyti save bei užmegzti ryšius su kitomis Klaipėdos bei Lietuvos bendruomenėmis.

Ateityje svetainę žadama nuolat tobulinti: atsiras naujos funkcijos, vis daugiau bendruomenės narių bus įtraukiami į informacijos skelbimą svetainėje, taip pat jie efektyviai galės naudotis siūlomomis elektroninėmis paslaugomis.

INFORMACIJA

Projektas „Prisijungusi Lietuva: efektyvi, saugi ir atsakinga Lietuvos skaitmeninė bendruomenė” vykdo Bendruomenių įtinklinimo projektų konkursą, skirtą bendruomenėms, siekiančioms plačiau pritaikyti interneto galimybes savo kasdieninėje veikloje.

Pagrindinis konkurso tikslas – skatinti gyvenamosios vietovės bendruomenės dalį veiklų perkelti į elektroninę erdvę, pasitelkiant informacines ir ryšių technologijas, kurti naujas ar tobulinti jau esamas paslaugas bendruomenės nariams ir taip paskatinti gyventojus, ypač senjorus, naudotis internetu. Daugiau apie projektą – svetainėje www.prisijungusi.lt.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Fotoreportažai, Miestas, Svarbu

Pagerbti originaliausių eglučių kūrėjai

Trečiadienio vidurdienį Klaipėdos apskrities Ievos Simonaitytės viešojoje bibliotekoje apdovanoti geriausiais pripažinti jau dešimtą kartą čia įkurdinto eglučių kiemelio dalyviai, sukūrę ...
2024-01-10
Skaityti daugiau

Miestas

Paupių bendruomenė įvertinta už glaudų bendradarbiavimą su policija

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato vadovai pasveikino uostamiesčio Paupių bendruomenę, tapusią šalies vietos bendruomenių konkurso „Bendruomenė – švyturys 2022 – ...
2023-05-02
Skaityti daugiau

Svarbu, Sveikata

Paupių bendruomenė kyla prieš pagalbos vaikams centrą

„Netikslūs jūsų atsakymai – nenoras sakyti tiesos”, – taip sausakimšoje Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos posėdžių salėje vienas iš Paupių bendruomenės ...
2022-08-22
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This