Teatro aikštėje – pozityvios bangos

Miestas

Rugsėjo 10-ąją minima Pasaulinė savižudybių prevencijos diena, kuomet viso pasaulio šalys atkreipia dėmesį į šią skaudžią problemą.

Ta proga #chooseklaipeda ambasadorius iš Pakistano Robin Mubarik kartu su organizacija „Gausus gyvenimas“ Teatro aikštėje organizuoja renginį „Positive vibes“.

„Mūsų tikslas parodyti, jog gyvenimas yra vertingas, nuostabus ir mes galime vieni kitiems padėti. Svarbiausia, kad žmonės sulaužytų šitą stigmą, jog prašyti pagalbos yra gėda“, – teigia R. Mubarik. Organizatorių nuotr.

Lietuva, žinia, pasižymi  dideliu savižudybių skaičiumi. Kaip atsaką į tai organizacija „Gausus gyvenimas“ nori suteikti vilties kenčiantiems ir tiems, kuriems rūpi jų artimieji.

„Mūsų tikslas yra parodyti, jog galima išvengti savižudybės ir kad prašyti psichologinės pagalbos nėra gėda“, – teigia LCC tarptautinio universiteto studentas R. Mubarik.

Ketvirtadienį nuo 18 val. Teatro aikštėje pasirodys įvairūs Klaipėdos menininkai: jauna roko grupė „Bleach“, Pantomimos teatras„A“ , Joy ir Adelės muzikinis duetas, Šeiko šokio teatro šokėjas Niels Claes. Susirinkusieji bus kviečiami linksmai pajudėti šokyje „Jerusalema“.

„Mūsų tikslas yra parodyti, jog gyvenimas yra vertingas, nuostabus ir mes galime vieni kitiems padėti. Svarbiausia, kad žmonės sulaužytų šitą stigmą, jog prašyti pagalbos yra gėda“, – teigia R. Mubarik.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Miestas

„Mano sėkmės istorija“: jei bijosi – gyvenime nepamatysi gražiausių dalykų

Klaipėdoje vykusios konferencijos „Mano sėkmės istorija“ metu savo asmeninėmis patirtimis dalinosi socialiai jautrios grupės – neįgalieji, tautinių mažumų atstovai, socialiniai ...
2021-05-26
Skaityti daugiau

Kultūra, Svarbu

Klaipėdos vardą garsins Dunojumi plukdydami „Choose Klaipėda" vėliavą

Politiniai debatai, susitikimai su menininkais, kūrybinės dirbtuvės, užmirštų miesto erdvių atgaivinimas, The Roop, Ingajos, Sauliaus Petreikio ir kitų žinomų atlikėjų ...
2021-01-19
Skaityti daugiau

Miestas

Nušvitusiame kube – jaunimo alėja

20021-ieji Klaipėdai bus nepaprasti metai –pirmą kartą Lietuvoje ir Šiaurės Europoje Lietuvos uostamiestis švęs Europos jaunimo sostinės metų titulą. Nors ...
2020-12-29
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This