Slengiuose žuvo paspirtuku važiavęs paauglys

Fotoreportažai, Kriminalai ir nelaimės, Svarbu

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Antradienį ryte Klaipėdos priemiestyje esančiuose Slengiuose žuvo paauglys.

Policijos atstovų teigimu, apie 8.07 val. gautas pranešimas, jog Klaipėdos rajone, Slengiuose, Smeltaitės-Bertuliškės g. sankryžoje, 36 metų vyro vairuojamas automobilis partrenkė paspirtuku važiavusį apie 14 metų berniuką. Atvykę medikai konstatavo paauglio mirtį.

Pirminiais duomenimis, automobilį vairavęs vyras buvo blaivus, o vaikas paspirtuku išvažiavo iš šalutinės Bertuliškės gatvės, kad patektų į dviračių bei pėsčiųjų taką bei papuolė po visureigiu.

Įvykio aplinkybės tikslinamos. Kol pareigūnai dirbo nelaimės vietoje, eismas ties sankryža buvo visiškai uždarytas. Jis atnaujintas tik apie 10 val.

Martyno Vainoriaus nuotr.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery interval=”3″ images=”157287,157288,157289,157290,157291,157292,157293,157294,157295,157296,157297,157298,157299,157300,157301,157302,157303,157304,157305,157306,157307,157308,157315,157317,157318,157319,157320″ img_size=”gallery”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]

24 Comments

  1. Faktasa

    Paspirukai yra nevispročiams.

    Reply
  2. Jonas

    Brangieji smerkti lengviausia, prisėde pagalvokim ka padarėm kad nereikėtu po nelaimės nagus kramtyt. Užuojauta tėvams ir vairuotojui

    Reply
  3. Ieva

    Norėtųsi, kad neadekvatūs komentarai būtų pašalinti. Negi galima bet ką rašyti. Tai tiesiogiai daro žalą artimiesiems, augina skausmą.

    Reply
  4. Pilietis

    Užuojauta tėvams. Tik dėl infrastruktūros nebuvimo ir apmaudas projektavimo visa tai vyksta. Gyvenvietės plečiasi taip, jog nebėra pėsčiųjų takų ir iš kiemo iškarto patenkama į gatvę. Doviluose nuo darželio iki stovėjimo aikštelės nėra nei pėsčiųjų perėjos, nei įspėjamųjų ženklų tinkamų, nei apšvietimo tinkamo. Apie situaciją informuoti visi. Didžioji dalis mokinių į Dovilų mokyklą eina, ar važiuoja dviračiu, ar tuo pačiu paspirtuku važiuoja gatvėmis, nes tiesiog nėra šaligatvių. Miestelyje 3 pėsčiųjų perėjos ir 2 kalneliai. Gal ir normalu, bet kad tarp jų atstumai maksimaliai po 30 metrų, o visur kitur tiesiog bėk per gatvę, važiuok gatve. Jokios strategijos, jokio mąstymo ir jokios atsakomybės. Ir atsitikus nelaimei kalti būtų vaikai kurie dabar faktiškai laisvalaikiu važinėja gatvėmis, nes kitur tiesiog nėra kur.

    Reply
  5. Anonimas

    Labai labai užjaučiam…
    Nežmoniškai skaudi žinia.
    Pažinojom Jūsų puikią šeimą
    Stiprybės Jums, tvirtybės
    Ps.buvę darželio draugai…

    Reply
  6. anonimas

    Kada jau pakels mokėsčius už automobilius iki išsivysčiusių šalių lygio, kad tų mašinų būtų kuo mažiau, ir kuo daugiau ekologinių trasnporto priemonių. Dauguma Lietuvos piliečių jau taip protiškai atsilikę, kad nesuvokia, jog žudo ne tik aplinkinių, bet ir artimujų ir pačių sveikatą, gadindami orą ir daužidami žmones. Yra net tokių dalbajobų, kurie į parduotuvę mašina važinėja, nesugeba 2 km praeiti. Pastorėję supuvę žmonės, kurie važiuoja su klimatą žudančia transporto priemone į savo šudiną niekam nereikalingą darbą ir dar pakeliui kažką nutrenkia.

    Reply
    • minde

      tu debilas ?????

    • Jonas

      Jums reiktu išsiplaut galva su šaltu vandeniu, nekaltinki kitu, gal i darba pėstute vaikštot

  7. genius

    o ką čia tiria LTSA? paspirtuko tehninę būklę?

    Reply
  8. Slengietis

    Slengiuose, ypač Ežero g. LABAI NESAUGU, daug avarijų. Visi tik lekia. Kada pasirūpins savivaldybė?

    Reply
  9. Se

    Valdžia važiavimo paspirtukais
    iki šiol nereglamentuoja, važiuojantys jais nesisaugo ir nesaugo aplinkinių, savivaldybės viešos tvarkos skyrius šiuo reikalu visiškai nesirūpina. Žodžiu, chaosas ir laukime naujų aukų. Užuojauta nukentėjusiems paspirtukininkams (jeigu ji dar reikalinga) ir jų sužalotiems bei artimiesiems.

    Reply
    • linas

      KET skaityti reikia…

    • Linui

      Ir ką tu perskaitai KET ? Kad
      realiai motorine transporto priemone esantis paspirtukas prilyginamas mechaniniam dviračiui ? Regis, visiškai nesuvoki problemos mąsto, jog paspirtukų ir elektrinių dviračių eismui reikalingas specialus reglamentavimas, nes tai yra iš esmės MOTORINĖ TRANSPORTO PRIEMONĖ, kurios įsibėgėjimas ir vidutinis greitis yra nepalyginamai didesnis nei paprasto dviračio. Manai esąs protingesnis už vokiečius, prancūzus, belgus ???

  10. Oksana

    uzuojauta! labai, labai gaila….

    Reply
  11. Lina

    Tėvai kalti. Kaip gali tėvai išleisti į mokyklą 12-14 m. (ir tiek ,ir tiek skelbia…) ant paspirtuko į mokyklą ir Slengių važiuoti daug km? Tėvų nepriežiūra kūdikėlių, darželinukų, paauglių priveda prie jų luošinimo. Galima sakyti baisius žodžius : ‘Jų kaltė.Juos (tėvus) reikia bausti….Ir labai skaudžiai”. Vaikų ligoninėje daugybė vaikų po važiavimo su paspirtukais… O kiek dar suluošintų pėsčiųjų patekusių po jų „ratais”. Kam gimdo vaikus jei nesugeba, nenori jų prižiūrėti? Dar geriau kai ant paspirtuko stovi vyras ir 5-6 m. vaikas. Ir lekia 25 km /val greičiu. O kai ant dviračio važiuoja tėvai o vaikučiai už jų nugaros „trina’ nosytę į jų kuprinę ir t.t? Daug kvailių suaugusių kurie gal neturi kitaip „pasirodyti” kaip lėkti ant paspirtukų ir neislaikant dešinės ir kt. Tik gaila, kad tokie kvailiai priveda savo vaikus prie tragedijos…. Kur vaikų teisių tarnybos ?

    Reply
    • Hmm

      Galvokite ką rašote….
      Užuojauta tėvams….

    • Jonas

      Man būtų labai idomu pažiūrėti kaip jūs tokioje situacijoje elgtumėtes… sakyčiau pats metas atsipeikėt, parodyti žmogiškumo ir bent jau pareikšti užuojautos, o ne knisti protą tėveliam, kurie ir taip labai sunku dabar… jeigu ir esate teisi, tai čia nebėra ir prasmės jų bausti. Manau, kad vaiko mirtis jau buvo pakankama bausmė… bjauru net žinoti, kad yra tokiu žmonių, kurie visiškai neturi empatijos…

    • minde

      dar viena debile ?????

  12. tomas

    Gaila vaiko, aišku lėkė be atšvaitų, nesilaikė saugumo, pasekmės liūdnos.

    Reply
  13. Anonim

    Uzojauta artimesems! Labai jaunas berniukas gaila.
    Kaip taip sviesu buvo jug nepastebeti , 100 km / vaziavo tikrai! Nes taip butu spejas sustabditi masina

    Reply
    • Anonimas

      Vaziavo negreitai

    • Anonimas

      Nejuokaukit, ten tokiu metu is vis jokio greicio nera, nezmoniski kamsciai. Liudininkai sake, isleke vaikas net neziurejes i sonus

    • Gyventoja

      Tik čia negyventis tokius komentarus rašyti gali… Būtent tą gatvė pilna greitį ribojančių kalniukų, vaikas iššoko į kelią pro stovinčių mašinų spūstį vairuotojui tiesiai po ratais – akivaizdu, kad vieni kitų tiesiog nematė, o dar rytinė saulė vairuotojui į akis… Perėja ir šalmas šioje situacijoje turbūt būtų gelbėję….

    • Gyventoja

      Tik čia negyventis tokius komentarus rašyti gali… Būtent tą gatvė pilna greitį ribojančių kalniukų, vaikas iššoko į kelią pro stovinčių mašinų spūstį vairuotojui tiesiai po ratais – akivaizdu, kad vieni kitų tiesiog nematė, o dar rytinė saulė vairuotojui į akis… Perėja ir šalmas šioje situacijoje turbūt būtų gelbėję….

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Konsultacijos

Laiku nesumokėjus transporto draudimo įmokos, gali tekti grąžinti dalį draudiko išmokų

Lietuvos Aukščiausiasis Teismas (LAT) išnagrinėjo bylą, kurioje buvo sprendžiama dėl draudimo bendrovės teisės reikalauti iš draudėjo grąžinti dalį išmokėtos sumos, ...
2024-04-18
Skaityti daugiau

Kriminalai ir nelaimės

Ugniagesiai gelbėjo du nelaimėlius

Klaipėdos regiono ugniagesiai pirmadienį padėjo medikams suteikti pagalbą dviem nukentėjusiems žmonėms. Ryte, apie 7.30 val, buvo gautas pranešimas, kad Kretingos ...
2024-04-09
Skaityti daugiau

Kriminalai ir nelaimės

Avarijoje žuvo jaunas vyras

Policija pranešė, kad trečiadienio popietę, apie 16.40 val., Klaipėdoje, Vilniaus plente, Jakų sankryžos link važiavęs automobilis „Volvo V50“, kurį vairavo ...
2024-03-28
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This