Paslaugų startuolis „Discontract“ įžengė į Klaipėdą

Verslas

Lietuvių startuolis „Discontract“, siūlantis meistrų iškvietimo ir namų priežiūros paslaugas, nuo šios savaitės pradėjo veiklą Klaipėdoje.

Programėlėje „Discontract“ šiuo metu iš viso jau yra užsiregistravę daugiau nei 6 400 vartotojų, o savo paslaugas siūlo per 116 paslaugų teikėjų.

Anot pranešimo, „Discontract“ leidžia tiek verslui, tiek laisvai samdomiems darbuotojams teikti informaciją apie savo siūlomas paslaugas bei valdyti užsakymus, o vartotojai šioje programėlėje gali surasti paslaugų teikėjus. Šiuo metu programėlėje galima rasti valymo, santechnikos, elektros, baldų surinkimo, apdailos, pervežimo ir kt. darbų teikėjus. „Discontract“ paslaugų teikėjus leidžia surasti pagal vietovę, teikiamas paslaugas bei klientų įvertinimus.

Startuolio direktorius ir bendraįkūrėjas Gediminas Jankus teigia, kad ši paslaugų platforma veikia kaip „Bolt“, o nuo užsakymo iki kol paslaugos teikėjas patvirtina užsakymą vidutiniškai užtrunka 11 min.

Ateityje numatoma ir tolesnė programėlės plėtra Lietuvoje.

Šiemet, net pandemijos metu, „Discontract“ pritraukė 300 tūkst. eurų investiciją iš Koinvesticinio fondo. Taip pat šiemet „Discontract“ pradėjo bendradarbiauti su tarptautine draudimo kompanija „Lloyd‘s  Insurance Compnay S.A.“ („Lloyd‘s“) –  apsidraudė civilinės atsakomybės draudimu 1 mln. eurų vertės suma. Teigiama, kad ji leidžia užtikrinti startuolio klientų nuosavybės saugumą, apdraudžiant paslaugas teikiančių meistrų atsakomybę dėl žalos klientams ar jų turtui.

1 Comment

  1. Marija

    Labai smagu, kad jauni žmonės savo verslą kuria Klaipėdoje. Šaunuoliai.

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This