Žiema užklupo nepasiruošus…

Mums rašo

Uostamiesčio Kooperacijos gatvėje gyvenantis klaipėdietis pranešė, kad jis kartu su kaimynai gali džiaugtis nematyta bobų vasaros atrakcija – dirbtiniu sniegu.

„Kooperacijos g. 3. renovuoja namą ir ant stogo deda putoplastą bei jį skuta, o vėjas visas tas daleles išnešioja po visus aplinkinius kiemus, patenka į laiptines, balkoną, pro atvirą langą į namus. Čia jau net nekalbu apie ekologiją. Ar taip turi dirbti statybininkai? Pernai priešais namą renovavo ir nieko panašaus nebuvo. Stogui renovuoti naudojo FIBO blokelius, o tie, matyt, taupo ir naudoja putoplasto blokelius bei jį skuta, lygina viršuje”, – pasakojo klaipėdietis, priminęs, kad tokios putoplasto dalelės gamtoje juk neyra.

1 Comment

  1. D.Ž.

    Puikus ( graudus) pranešimas. Putoplastas kaip ir rašo pilietiškas klaipėdietis suyra per šimtus metų… Bet… Nuo Kooperacijos gt. jis sėkmingai pateks (jau pateko) į Tryn. tvenkinį iš ten į Dangę, iš ten į marias, iš ten į jūrą… Ir paskutinė , ar priešpaskutinė stotelė,- žuvys, žmogus… Jau jose yra vaistų atliekų (ne tik aspirinas…) ir plastiko atliekų..
    Pavojus didelis … Būkite geras,tai sakau Koop. gt. šauniam gyventojui – persiųskit foto į Klaipėdos AA inspekciją, į LR AA agentūrą (Vilnius),… Būtų gerai ,kad tai sužinotų ir miesto meras, taip pat EK komisaras V. Sinkevičius… Taip, taip… Aišku ir sav. administratorius, sav-bės Aplinkos aps. skyrius ir jos vedėja R. Jievaitienė. Tie kurie vykdo jūssų namo renovaciją, stogo dengimą putoplastu įvardinkit JUOS. Galime ir kartu tai daryti.Rašykir – El.p. zaliadalia@balticum-tv.lt; Būkim budrūs, neleiskim naikinti gamtinės aplinkos. JI ir taip jau – sunkiai serga….

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Kriminalai ir nelaimės

Degė butas Kooperacijos gatvėje

Šeštadienio rytą prieš 10 val. Klaipėdos ugniagesiai skubėjo į Kooperacijos gatvę. Jiems buvo pranešta, jog užsidegė bute esantis televizorius. Į ...
2024-02-03
Skaityti daugiau

ELTA

Žada naują renovacijos finansavimo modelį

Lietuvoje vykdomos daugiabučių renovacijos procesas įstrigo, todėl dabartiniai darbų tempai leistų tik per šimtą metų sutvarkyti visus „lauką šildančius“ namus, ...
2023-12-30
Skaityti daugiau

Svarbu, Verslas

Toliau projektuoja „Trinyčių” daugiabučius

Architektai buvusią „Trinyčių” fabriko teritoriją valdančių verslininkų užsakymų parengė ir visuomenei pristato jau ketvirtus projektinius pasiūlymus dėl daugiabučių statybų. Pirmieji ...
2023-11-20
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This