Tikrino, ar nevežama tarpvalstybinių atliekų

Transportas

Vakar, antradienį, Aplinkos apsaugos departamento Klaipėdos aplinkos kokybės kontrolės skyriaus pareigūnai kartu su Klaipėdos teritorinės muitinės Mobiliųjų grupių posto pareigūnais atliko jungtinį atliekų tarpvalstybinių vežimų patikrinimą Centriniame Klaipėdos terminale.

Buvo tikrinamos krovininės transporto priemonės, išvažiuojančios iš kelto, atplaukusio iš Karlshamno (Švedija), – praneša Aplinkos apsaugos departamentas.

Iš viso buvo sustabdytos ir patikrintos 35 krovininės transporto priemonės. Tarpvalstybinių atliekų vežimų nenustatyta.

Atliekų tarpvalstybinių vežimų patikrinimai reikalingi siekiant užtikrinti, kad atliekų vežimas atitiktų nustatytą teisinį reguliavimą, užkirsti kelią pažeidimams ir nelegaliems atliekų vežimams, stiprinti nelegalių atliekų vežimų prevenciją.

Piliečiai kviečiami apie aplinkos apsaugos pažeidimus pranešti skubiosios pagalbos tarnybų telefono numeriu 112 arba AAD Pranešimų priėmimo tarnybos  telefonu (8 5) 273 2995.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Aplinkosauga, Svarbu

Už degusias atliekas – beveik 20 tūkst. eurų sąskaita

Pirmos instancijos teismas patvirtino, kad aplinkosaugininkai pagrįstai paskyrė beveik poros dešimčių tūkstančių baudą atliekas Klaipėdos rajone, Aukštkiemių kaime, tvarkančiai bendrovei ...
2024-03-06
Skaityti daugiau

Aplinkosauga, Svarbu

Atliekas prie konteinerių renkantys tvarkytojai susilaukė sankcijos

Daugiau nei pusės milijono eurų metinį kontraktą su Klaipėdos regiono atliekų tvarkymo centru (KRATC) dėl bešeimininkėmis vadinamų atliekų surinkimo iš ...
2024-01-30
Skaityti daugiau

Svarbu, Verslas

„Gren Klaipėda“ kol kas lieka nubausta

Pirmos instancijos teismas paliko galioti Aplinkos apsaugos departamento (AAD) paskirtą baudą šilumą ir elektros energiją iš atliekų gaminančiai bendrovei „Gren ...
2024-01-04
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This