Asmeninė Donaldo Trumpo padėka – klaipėdiečiui chirurgui Nerijui Kaseliui

Sveikata

Šių metų rugsėjo mėnesį buvusio Niujorko mero Rudolfo Džiuljanio sūnaus Andrew uošvei klaipėdietis chirurgas Nerijus Kaselis atliko skrandžio šalinimo operaciją. Baltuosiuose Rūmuose dirbantis A. Džiuljanis – klaipėdietės Ž. Rezgytės (dabar jau Džiuljani) vyras.

Pats N. Kaselis pranešime žiniasklaidai teigia: „Operacija buvo įprasta. Įtampos tiek pat, kaip ir operuojant bet kokį kitą žmogų. Žinoma, jaudulys visada yra“.

Kadangi A. Džiuljanis yra artimas D. Trumpo pažįstamas – JAV prezidentas už sėkmingai atliktą operaciją padėkojo chirurgui asmeniškai.

N.Kaselis yra ne tik Lietuvoje, tačiau ir Europoje, už vandenyno žinomas laparoskopiškai operuojantis chirurgas, kurio patirtis – daugiau nei 25-eri metai. Šiuo metu jo paslaugos dažnai užsakomos asmenų, kurie turi antsvorio ir nori susimažinti skrandį bei taip susigrąžinti produktyvų gyvenimą. Po operacijos sėkmingai atsikratoma net iki 70 proc. savo kūno svorio.

Daugiau apie chirurgo darbus galima sužinoti čia: www.gastroklinika.lt.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Mums rašo

Kur gali nuvesti hubriso sindromas

Žavesys, gebėjimas įkvėpti, įtaigumas, matymo platumas, noras rizikuoti, grandioziniai siekiai ir drąsus pasitikėjimas savimi – šios savybės dažnai siejamos su ...
2024-03-17
Skaityti daugiau

Mums rašo

Narcizai politikoje

Viena iš populiariausių minčių, kurias man tenka skaityti socialiniuose tinkluose, yra ta, kad politika gadina žmones. Buvo gana neblogas specialistas, ...
2023-11-22
Skaityti daugiau

Sveikata

Respublikinei Klaipėdos ligoninei - 90

Lygiai prieš 90 metų buvo įkurta Raudonojo kryžiaus ligoninė, dabartinės Respublikinės Klaipėdos ligoninės pirmtakė. Anot istorikų, lietuviškos ligoninės Klaipėdoje kūrimas ...
2023-06-13
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This