Metų paslaugos apdovanojimas – klaipėdiečiams

Verslas

Kiekvienais metais vykstantys Lietuvos verslo konferencijos ir MITA apdovanojimai „Metų paslauga paskatina plačiau apžvelgti tuos inovatyvius sprendimus, kurie palengvina ne tik verslininkų ar ūkio vystymąsi, bet taip pat atneša naujų inovacijų ir sprendimų. Konkurse dalyvavo daugiau nei pusė šimto įmonių, kurios buvo vertinamos 12-oje skirtingų kategorijų.

„Metų masinio vartojimo paslauga“ kategorijoje laimėjo Klaipėdoje įsikūrusios įmonės „Creative Partner” sukurta sąskaitų išrašymo platforma www.saskaita123.lt.

Tai sistema, kuri padeda šalies verslininkams bei laisvai dirbantiems asmenims kur kas paprasčiau valdyti buhalteriją negaištant daug laiko. Sistema skirta greitam sąskaitų išrašymui, apmokėjimų sekimui, paprastesniam apskaitos vedimui, mokestinės naštos rodiklių sekimui ir kitiems darbams, kuriuos atlikti be buhalterio pašonėje būtų sunku.

„Creative Partner” vadovas Darius Šoparas, dėkodamas už apdovanojimą, džiaugėsi, teigdamas, jog tai yra puikus visos komandos darbo įvertinimas, sutampantis su artėjančiais dideliais pokyčiais sistemoje, kuri dar labiau palengvins įmonių veiklos efektyvumą ir greitį.

„Visą laiką jautėme, kad verslas puikiai vertina mūsų sprendimą, o apdovanojimas ir džiugina, ir skatina ieškoti būdų, kurie paslaugą dar labiau pagerinti” ,- sakė  jis.

Klaipėdiečių įmonė nežada sustoti ir artimiausiu metu rinkai ji ketina pasiūlyti dar vieną inovatyvų įrankį, kurio dar šalyje nėra.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Verslas

Klaipėdiečiai triumfavo skaitmeninių inovacijų konkurse

Rugsėjo 28 d. Vilniaus „Cyber City“ įvyko nacionalinio skaitmeninių inovacijų konkurso „Skaitmeninis knygnešys“ finalas. Verslo kategorijoje čia triumfavo klaipėdiečių automatinė ...
2023-09-29
Skaityti daugiau

Švietimas

Sudėtingas programas Klaipėdos įmonėms kuria ir gimnazistai

Talentingų informacinių technologijų (IT) specialistų Klaipėdos įmonės dairosi ne tik absolventų gretose, bet ir mokyklos suole. Klaipėdos „Ąžuolyno” gimnazijos ir ...
2021-09-28
Skaityti daugiau

Koronavirusas

Užsienio lietuviams – pagalba dėl COVID-19

Ir Klaipėdoje veikianti įmonė „Creative Partner” praneša kartu su Lietuvos ambasada Norvegijoje sukūrusi internetinį puslapį, skirtą savitarpos pagalbai užsienyje gyvenantiems ir ...
2020-04-16
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This