Su įkalčiais sulaikytas narkotikų platinimu įtariamas vyras

Kriminalai ir nelaimės

Klaipėdos apskrities vyriausiasis policijos komisariatas pranešė, kad jo pareigūnai su įkalčiais sulaikė asmenį, įtariamą platinus narkotikus.

Pirmoji operacija įvyko dar rugpjūtį Klaipėdoje, Medelyno ir Skardžio g. sankryžoje. Vienoje iš Kretingos įmonių dirbantis šio miesto gyventojas automobilyje turėjo kokaino ir psichotropinės medžiagos – amfetamino. Šis 36 m. amžiaus vyriškis teisėsaugai žinomas, anksčiau teistas už suklastoto dokumento panaudojimą ir plėšimą.

Tą pačią dieną tęsiant tyrimo veiksmus Klaipėdoje, Pušyno gatvėje, buvo sulaikytas minėtas narkotines (psichotropines) medžiagas įtariama platinęs, anksčiau už vagystę teistas, niekur nedirbantis klaipėdietis. Pastarojo asmens kratos metu rasta apie 100 g (didelis kiekis) kokaino.

Kratos sulaikytojo gyvenamojoje vietoje metu taip pat rasta įtariama kokaino, dvejos elektroninės svarstyklės su kokaino pėdsakais, anabolinių androgeninių steroidų (dopingo medžiagų) bei apie 16 000 eurų (pinigų kilmė tikslinama).

Įtariamieji buvo sulaikyti ir uždaryti į areštinę, vėliau vienam iš jų paskirta kardomoji priemonė – rašytinis pasižadėjimas neišvykti. Kitam įtariamajam paskirta griežčiausia kardomoji priemonė – suėmimas, kuri vėliau pakeista į intensyvią priežiūrą.

Ikiteisminį tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Klaipėdos apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyrius.

Už neteisėtą disponavimą dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu turint tikslą jas platinti baudžiama laisvės atėmimu nuo 8 iki 10 metų.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Kriminalai ir nelaimės

Kriminalistai sulaikė asmenį, įtariamą platinus itin pavojingus narkotikus

Klaipėdos pareigūnai su įkalčiais sulaikė dar vieną asmenį, įtariamą dideliais kiekiais platinusį narkotines medžiagas. Pareigūnams tęsiant anksčiau pradėtą tyrimą, buvo ...
2024-04-17
Skaityti daugiau

Regionas

Teismas palaimino Kretingos mero susitarimą su prokuratūra. Su kitais politikais bylinėjamasi (atnaujinta)

Klaipėdos apylinkės teismo Klaipėdos miesto rūmų teisėjo Sauliaus Zajarsko nutartimi pirmadienį buvo patvirtinta Klaipėdos apygardos prokuratūros ir Kretingos rajono mero ...
2024-04-09
Skaityti daugiau

Veidai

Dėl aviacijos inžinerijos pajūrį iškeitė į Kauną

Aviacija Kauno technologijos universiteto (KTU) transporto inžinerijos doktorantą Mindaugą Dagilį privertė iškeisti Kretingą į Kauną. „Nuo antros klasės gyvenau Klaipėdoje, ...
2024-04-09
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This