Klaipėdos „Regitra” išsikrausto į naują vietą

Fotoreportažai, Svarbu, Transportas

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Nuo ateinančio antradienio, spalio 13-osios, „Regitros” paslaugos Klaipėdoje bus teikiamos naujoje vietoje – Šiaurės pr. 25, kur pastatytas naujas 3 mln. eurų atsiėjęs pastatas, įrengtos egzaminavimo aikštelės.

Klientai moderniai įrengtose patalpose sulauks ir naujovių – automobilių apžiūra jau bus vykdoma uždarose patalpose, nereikės vaikščioti pirmyn-atgal, naujos čia bus ir vairavimo teorijos egzaminavimo vietos.

Pasak naujųjų patalpų oficialiame atidaryme dalyvavusio įmonės generalinio direktoriaus Daliaus Prevelio, senieji pastatai Šilutės plente bus perduoti Turto bankui, kuris rūpinsis jų pardavimu. Jis dėkojo ir buvusiam padalinio vadovui Sauliui Budinui, kas šis inicijavo naujo pastato statybų procesą, ieškojo tinkamo sklypo.

Pastarasis prisiminė, kad buvo ieškoma laisvo valstybinio sklypo, kurį būtų galima patogiai pasiekti ir atvažiuojant iš regiono. Pasak S. Budino, pasirinkimas tikrai nebuvo didelis.

Dabartinis įmonės Klaipėdos padalinio vadovas Vainius Butinas džiaugėsi, kad naujajame pastate sudarytos geros sąlygos ir klientams, ir darbuotojams. Patalpos yra apie dukart didesnės nei senosios, vietos čia rasta ir vaikų kambariui.

Pasak V. Butino, didelis pranašumas yra tai, kad čia jau bus įmonei priklausanti egzaminavimo aikštelė – senojoje vietoje ją teko nuomotis.

Klientų, kurių automobiliams bus reikalinga tapatumo nustatymo procedūra (parsivežtų iš užsienio, pakeitus variklį ir pan.) čia laukia naujovė – apžiūra bus atliekama uždarose patalpose, o ne lauke kaip iki šiol. Jei laukimo salėje eilės bilietuką atsispausdinęs žmogus turės bankinę kortelę, jis tapatumo nustatymo vietoje visą procedūrą galės ir užbaigti – nereikės grįžti atgal į kasą. Čia bus teikiama ir numerių pritvirtinimo paslauga.

Naujovė laukia ir bandančiųjų gauti vairuotojo pažymėjimus – patalpose įrengta 11 puslankiu išdėstytų teorinio egzamino vietų, stebimų kameromis, su veidrodžiais. Tai trimis mažiau nei senojoje vietoje, bet dėl kompaktiškesnio išdėstymo tikimasi, jog čia egzaminus galės laikyti daugiau žmonių.

Atėjusieji laikyti egzamino mobiliuosius telefonus ir kitus daiktus galės pasilikti kodais apsaugotose spintelėse.

Pasak V. Butino, bandančių nesąžiningai laikyti egzaminus netrūksta, jų neatbaido ir įsakymas, pagal kurį toks nesąžiningas pilietis kitą kartą į egzaminą gali ateiti tik po metų.

Pastatas yra dviejų aukštų. Pirmasis skirtas transporto priemonių registracijai, o antrasis – vairuotojų egzaminavimui ir vairuotojo pažymėjimų išdavimui.

Nuo ateinančio antradienio visos „Regitros” paslaugos Klaipėdoje bus teikiamos tik naujoje vietoje – 45 žmonių kolektyvas persikraustys per savaitgalį ir pirmadienį, tad jau ir šeštadienį Šilutės plente nebedirbs.

Pagal dar 2018 m. liepą pasirašytą sutartį naująjį „Regitros” kompleksą statė konkursą laimėjusi bendrovė „Versina”, šiuo metu Klaipėdoje užsiimanti ir naujosios mokyklos statybomis Kretingos gatvėje. Projektavimo darbus už 27 tūkst. eurų atliko bendrovė „Uostamiesčio projektas”.

Martyno Vainoriaus nuotr.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery interval=”3″ images=”160149,160147,160148,160168,160150,160151,160152,160153,160154,160155,160156,160157,160158,160159,160160,160161,160162,160163,160164,160165,160166,160170,160167,160169″ img_size=”gallery”][/vc_column][/vc_row]

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Sveikata

Saulius Budinas - KUL vadovybės komandoje

Pasitvirtino „Atviros Klaipėdos” jau skelbta informacija, jog konkursą užimti Klaipėdos universiteto ligoninės (KUL) generalinio direktoriaus pavaduotojo infrastruktūrai ir plėtrai pareigas ...
2024-04-08
Skaityti daugiau

Miestas, Svarbu

Dėl senosios Klaipėdos pirties likimo - idėjų lietus

„Tai reikia ją padaryti visiškai nemokama”, – trečiadienį Klaipėdos miesto tarybos Finansų ir ekonomikos komiteto posėdžio metu pasiūlė konservatorius Aidas ...
2024-04-03
Skaityti daugiau

Miestas, Svarbu

Klaipėdos baseino statybų istorija: STT plaunasi rankas 

Nors bylą dėl Klaipėdos baseine palikto broko išnagrinėjęs teismas priėmė atskirą nutartį, kuria Klaipėdos apygardos prokuratūrai pranešė, jog atsakingų asmenų ...
2024-04-02
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This