Pasimatymus su delfinais padovanojo dar 15-kai šeimų

Verslas

Penktadienį  Lietuvos Jūrų muziejuje finišo tiesiąją pasiekė jau trečią kartą vykusi akcija „Tau ledai, o Jiems delfinų pagalba“. Visą vasarą lietuviškame prekybos tinke „Maxima“ pirkusiųjų ledus „Klasika“ dėka specialiųjų poreikių turintys vaikai dalyvaus delfinų terapijoje. Renginio metu 15-kai šeimų buvo įteikta ši pirkėjų dovana.

„Jau trečius metus iš eilės su partneriais vykdome socialinę akciją „Tau ledai, o jiems – delfinų pagalba”. Kasmet ją pratęsiame matydami ir girdėdami atsiliepimus, jog ši terapija išties veiksminga. Emocijos, kurias patiria tėvai, matydami gerėjančią savo vaiko būklę, neįkainojamos. Dėkoju mūsų pirkėjams, kurie ir šios akcijos metu neliko abejingi kitų sunkumams“,  – pranešime spaudai cituojama „Maximos“ generalinė direktorė Jolanta Bivainytė.

Jau po pirmo užsiėmimo su delfinais gerėja vaiko motorika, žvilgsnio sutelkimas, koordinacija, jis ima labiau savimi pasitikėti ir mokosi įveikti įvairias baimes.

Akcija „Tau – ledai, o jiems delfinų pagalba“ vyksta jau trečią kartą. Kasmet 15-ka šeimų apdovanojamos delfinų teprapija po to, kai pirkėjai visą vasarą parduotuvėse „Maxima“ pirko ledus „Klasika“ vafliniuose puodeliuose. Iš viso delfinų terapija jau buvo padovanota 45-ioms šeimoms.

„Girdėdami ir matydami, kad delfinų terapija tokia veiksminga, tęsiame šią gražią akciją jau trečius metus ir tikimės, kad daugiau šeimų patirs teigiamą delfinų terapijos poveikį. Kadangi ne visos šeimos turi finansinių galimybių tokią terapiją suteikti savo vaikui, kviečiame žmones prisijungti prie mūsų akcijos ir drauge suteikti vaikams nepakartojamą dovaną“, – teigia įmonės „Premia KPC“ generalinis direktorius Alvydas Malakauskas.

Lietuvos jūrų muziejaus Delfinų terapijos centre nuo 2001 m. rengiami bendravimo su delfinais užsiėmimai, skirti vaikams su fizine, dvasine negalia, sergantiems neurologinėmis ligomis, patyrusiems psichoemocines traumas. Nors ši programa nepakeičia tradicinės medicinos, tačiau tėvų ir vaikų atsiliepimai byloja apie jos teikiamą realią naudą.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Sveikata

Kviečia jungtis prie jautrios akcijos

Kviesdamas suteikti galimybę vaikams su specialiaisiais poreikiais išbandyti delfinų terapiją prekybos tinklas „Maxima“ kartu su partneriais „Premia KPC“ ir Lietuvos ...
2022-06-03
Skaityti daugiau

Švietimas

Vėl skirs „Lietuvos Maximalistų“ stipendijas

Gerai besimokantys, iniciatyvūs, sumanūs ir talentingi 1–12 klasių moksleiviai jau gali pretenduoti į rekordinį 90 tūkst. eurų „Lietuvos Maximalistų“ stipendijų ...
2021-06-21
Skaityti daugiau

Verslas

Vaikus vėl kvies į pasimatymą su delfinais

Prekybos tinklas „Maxima“, kartu su partneriais „Premia KPC“ ir Lietuvos jūrų muziejaus delfinariumu, jau ketvirtus metus vykdo socialinę akciją, kurios ...
2021-05-31
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This