Skelbia viešą konsultaciją dėl daugiafunkcio centro Sendvaryje

Regionas

Klaipėdos rajono savivaldybė nusprendė daugiafunkcį centrą Sendvario seniūnijoje statyti viešojo ir privataus subjektų partnerystės būdu.

Pirmadienį, lapkričio 9-ąją, 13 val., vyks vieša nuotolinė konsultacija, kurioje kviečiami dalyvauti potencialūs investuotojai.

Projektas bus įgyvendinamas Savivaldybei priklausančiame 3,7 ha žemės sklype Trušelių kaime, Agilos g. 12.

Konsultacijos metu bus pristatytas Klaipėdos rajone ketinamas vykdyti projektas, bus diskutuojama dėl jo įgyvendinimo, atsakyta į kilusius klausimus.

Norintieji dalyvauti viešoje konsultacijoje iki lapkričio 9 d., 11 val., prašomi kreiptis į Strateginio planavimo ir projektų valdymo skyriaus vyriausiąjį specialistą Mindaugą Šatkų telefonu 8 683 26 073, elektroniniu paštu mindaugas.satkus@klaipedos-r.lt. Užsiregistravusiems asmenims bus
atsiųsta transliacijos nuoroda.

Projektas bus įgyvendinamas Savivaldybei priklausančiame 3,7 ha žemės sklype Trušelių kaime, Agilos g. 12. Planuojama, kad daugiafunkciame centre įsikurs 230 vietų darželis, 550 vietų progimnazija, sporto ir kultūros salės. Skaičiuojama, kad patalpų plotas turėtų viršyti 8 000 kv. m.

Sutarties su projekto įgyvendintoju laikotarpis – 15 metų, iš kurių 3 metai projektavimas ir statyba. Privačiam partneriui bus perduotas centro projektavimas, statybos finansavimas ir ranga, objekto ir aplinkos priežiūra.

Skaičiuotinos investicijos – 11 mln. eurų, projekto pelningumas – 12,6 proc. atsipirkimas – 11 metų.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Regionas

Finansavimas Sendvario seniūnijos infrastruktūrai išaugo net keliolika kartų

Maždaug 17 kartų – tiek per pastaruosius ketverius metus išaugo finansavimas Sendvario seniūnijos kelių infrastruktūrai. Per šį laikotarpį daugelyje gyvenviečių buvo išasfaltuota ...
2022-11-03
Skaityti daugiau

Regionas

Sendvario seniūnija paslaugas teiks nuotoliniu būdu

Klaipėdos rajono savivaldybė pranešė, kad netrukus Sendvario seniūnijos pastate prasidės rekonstrukcija, kurios metu bus įrengiamos papildomos grupės darželinukams. Todėl seniūnijos ...
2021-10-14
Skaityti daugiau

Regionas

Ieškomas investuotojas Sendvario daugiafunkciam centrui statyti

Klaipėdos rajono savivaldybė informuoja, kad jau paskelbta privataus investuotojo atranka Sendvario daugiafunkcio centro statybai. Pasiūlymų bus laukiama iki gegužės 26 ...
2021-03-09
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This