Rankininkai tikisi, kad Europos taurės rungtynės įvyks

Sportas

Klaipėdos rankinio klubo „Dragūnas“ žaidėjų laukia nelengvas išbandymas. Penktadienį komanda turi išvykti į Suomiją, kur šeštadienį suplanuotos Europos rankinio federacijos (EHF) taurės rungtynės su Ryhimakio „Cocks“ komanda.

Ketvirtadienį komandai atliekami koronaviruso testai. Tikimasi, kad viskas bus gerai ir visi žaidėjai galės vykti.

rkdragunas.lt nuotr.

„Apie mūsų sportinę formą negaliu daug ko pasakyti. Keletas mūsų žaidėjų dalyvavo rinktinės stovykloje ir rungtyniavo, tačiau visa komanda negalėjome tinkamai treniruotis. Kadangi mūsų salėje keičiama danga, tris savaites sportavome KIaipėdos centriniame stadione lauke ir jo salėje. Šią savaitę pavyko susitarti dėl treniruočių Palangoje. Susitarti, deja, nebuvo paprasta, reikėjo ir miesto valdžios pagalbos. Nors salė Palangoje taip pat neatitinka rankinio aikštelėms keliamų reikalavimų, tai kol kas geriausias variantas, kurį gavome“, – sakė „Dragūno“ vyriausiasis treneris Artūras Juškėnas.

Pasak jo, suomiams šiek tiek lengviau, nes vietos valdžia įvedė liberalesnius apribojimus, čempionatas vyksta įprastai.

A. Juškėnas bandė tartis su „Cocks“ ekipos atstovais dėl galimybės abejas rungtynes sužaisti Suomijoje vienos išvykos metu, tačiau varžovai nesutiko. 

Atsakomosios rungtynės suplanuotos kitą šeštadienį, lapkričio 21 d., Klaipėdoje, salėje Taikos pr. 61A.

„Tikimės, kad iki rungtynių mūsų salės danga jau bus paruošta ir galėsime žaisti. Taip pat jau aišku, kad žaisime be savų žiūrovų, tai irgi mums bus iššūkis. Rungtynes planuojame transliuoti tiesiogiai, tad prašysime visų žmonių palaikymo prie ekranų. Pirmą kartą turėsime tvarkytis ir su COVID-19 nulemtomis apsaugos, atsargumo priemonėmis, Europos rankinio federacija yra pateikusi tvarką, kaip turi būti organizuojamas pasiruošimas ir rungtynės, bet mes klube neturime tiek darbuotojų, gali būti, kad reikės pasitelkti ir savanorių“, – svarstė „Dragūno“ vyr. treneris A. Juškėnas.

Rungtynių pradžia Suomijoje šį šeštadienį numatyta 16 val., kitą šeštadienį Klaipėdoje – 14 val. Vis dėlto laikas dar gali keistis. Apie pasikeitimus, jei jų bus, žadama informuoti atskirai.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Fotoreportažai, Sportas

„Dragūnas“ iškovojo Baltijos rankinio lygos bronzą

Savaitgalį Estijoje vykusiame Baltijos rankinio lygos finalo ketverte vienintelė Lietuvai atstovavusi komanda – Klaipėdos „Dragūnas“ – paskutinėmis rungtynių sekundėmis išplėšė ...
2024-04-15
Skaityti daugiau

Sportas

Tarptautinio rankinio turnyro trofėjus iškeliavo į Estiją

Rugpjūčio 18-20 dienomis Klaipėdoje vyko jau 23-iasis tarptautinis rankinio turnyras pulkininkui leitenantui Rimantui Baltušiui atminti. Turnyre šiais metais dalyvavo 6 ...
2023-08-21
Skaityti daugiau

Sveikata

Į vyrų sveikatos problemas rankininkai dėmesį atkreipia originaliai

Klaipėdos „Dragūno” rankininkai visą lapkritį traukė sirgalių ir varžovų dėmesį vienu išvaizdos pasikeitimu – didžioji komandos dalis užsiaugino ūsus. Šis ...
2022-11-30
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This