Per šventes „Rimi“ dirbs ilgiau

Verslas

Prekybos tinklas „Rimi“ praneša paskutinėmis šių metų dienomis ilgins dalies parduotuvių darbo laiką, siekdamas suteikti galimybę pirkėjams apsipirkti saugiai, išvengiant galimų didesnių susibūrimų bei būtinybės juos kontroliuoti. Vadovaujantis tuo pačiu tikslu, „Rimi“ prekybos centrai ilgiau nei pernai dirbs ir sausio 31 d. bei anksčiau pirkėjus pasitiks pirmąją Naujųjų metų dieną. Kaip ir ankstesniais metais, pirmąją Kalėdų dieną visos „Rimi“ parduotuvės nedirbs. 

Šiuo metu „Rimi“ prekybos tinklą sudaro 66 parduotuvės. Tarp jų –36 hyper formato prekybos centrai. Palmiros Mart nuotr.

Hyper formato „Rimi“ tinklo parduotuvės pirmomis Kalėdų savaitės dienomis, t.y. gruodžio 21-23-ąją imtinai, dirbs valanda ilgiau, iki 23 val. Ilgiau, taip pat iki 23 val., dirbs ir kai kurios super formato parduotuvės, tarp jų ir esančios Dituvoje bei Slengiuose.

Kaip ir praėjusiais metais, visos „Rimi“ prekybos tinklo parduotuvės nedirbs pirmąją Kalėdų dieną.

„Mūsų tinklo, kaip ir visiems sektoriaus darbuotojams, šie metai buvo kupini iššūkių. Ne tik kaip visi šalies bei pasaulio gyventojai susiduriame su naująja realybe, bet ir turime būti tie, kurie pasirūpina, kad pirkėjai galėtų jaustis ramūs, jog kiekvieną dieną, o ypač artėjant šventėms, jų namams ir šventiniam stalui nepritrūks reikiamų ir norimų prekių. Atitinkamai visiems ypatingą Kalėdų dieną mūsų darbuotojai privalo būti su savo artimaisiais – pasidžiaugti švente, atokvėpiu, ramybe ir saugumu brangiausiųjų apsuptyje“, – pranešime spauda cituojama „Rimi Lietuva“ prekybos centrų valdymo vadovė Irina Miklienė. 

Valandą ilgiau, t.y. iki 23 val., visi hyper ir super formato „Rimi“ prekybos centrai taip pat dirbs ir pirmomis paskutinės metų savaitės dienomis, t.y. gruodžio 28-30 d. imtinai.

Naujųjų išvakarėse – gruodžio 31 d., valanda ilgiau nei pernai, iki 21 val., dirbs visos „Rimi“ tinklo parduotuvės. Anksčiau nei pernai jos duris atvers ir sausio 1-ąją – pirkėjus pasitiks jau 10 val.

INFORMACIJA

Šiuo metu „Rimi“ prekybos tinklą sudaro 66 parduotuvės. Tarp jų –36 hyper formato prekybos centrai, veikiantys didžiuosiuose šalies miestuose. Super formato „Rimi“ parduotuvių yra 16, o mini formato -5 . Express formato parduotuvės, kurių iki šiol atidaryta 9, veikia miestų centruose, gausiai lankomuose turistų. Šiemet prekybos tinklą „Rimi“ papildė 7 naujos parduotuvės

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Veidai

Iš Gargždų kilęs komikas: visi darbai yra svarbūs

Mantą Grimalį dažnai galima sutikti įvairiuose „stand-up“ komedijos renginiuose, pasiklausyti jo tinklalaidėse ar išvysti kituose nuotaikinguose projektuose. Nors žinomas komikas ...
2024-04-23
Skaityti daugiau

ELTA

Didieji prekybos tinklai mažina „Vičiūnų“ gaminių kiekį lentynose

Didieji Lietuvos prekybos tinklai tikina rimtai žvelgiantys į tai, kad dėl galimo sankcijų pažeidimo „Vičiūnų“ grupei priklausanti įmonė atsidūrė teisėsaugos ...
2024-04-14
Skaityti daugiau

Verslas

Sekmadienį Klaipėdos regione dirbs tik kelios „Rimi“ parduotuvės

Iš didžiųjų prekybos tinklų paskelbtos informacijos matyti, kad Velykų sekmadienį Klaipėdos regione dirbs tik šešios budinčiomis vadinamos „Rimi“ parduotuvės. Šeštadienį ...
2024-03-31
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This