Iš Suomijos „Dragūnas“ grįžta su 9 įvarčių deficitu

Sportas

Klaipėdos „Dragūno“ rankininkai šeštadienį išvykoje turėjo pripažinti Suomijos čempionų „Cocks“ pranašumą. Ryhimakyje vykusiose Europos rankinio taurės rungtynėse aikštelės šeimininkai laimėjo rezultatu 33:24 (17:10).

Nors iš pradžių žaidimas buvo apylygis, pirmojo kėlinio viduryje „Cocks“ ėmė veržtis į priekį, o „Dragūnas“ iki rungtynių pabaigos negalėjo sumažinti įvarčių deficito.

„Dragūno” ir „Cocks” komandų dvikova. RK „Dragūnas” nuotr.

„Cocks“ gretose 7 kartus pasižymėjo Djordje Djekic, po 6 įvarčius pelnė Teemu Tamminen ir Ivan Mosic, po 4 – Ignacy Bak ir Roni Syrjala, po 3 pridėjo Yury Lukyanchuk ir Evgeny Semenov.

„Dragūnui“ 10 įvarčių pelnė Lukas Juškėnas, po 3 pridėjo Gabrielius Virbauskas, Deividas Virbauskas ir Mykolas Lapiniauskas, po 2 įmetė Benas Butkus ir Gytis Šmantauskas, 1 – Laurynas Simonavičius.

„Dragūno“ žaidėjas Lukas Juškėnas komentavo, kad buvo daug spragų ir komandos, ir jo asmeniniame žaidime.

„Įmečiau daug įvarčių ne dėl savo gero žaidimo, o dėl įmestų 7 metrų baudinių, kuriuos uždirbo komandos draugai. Pats tikrai nesidžiaugiu savo žaidimu, buvo nemažai klaidų, blogų sprendimų. Turbūt galima sakyti, kad pralošėme per pirmą kėlinį. Praleidome daug įvarčių nuo linijos, kurių neturėjome praleisti, nepavyko įmesti lengvų greitų įvarčių, kurie yra mūsų varikliukas. Puolime mums trūksta dar vieno didelio žmogaus. Suomiai „išjungė“ Gytį, o mes nesugebėjome jam sukurti situacijų mesti iš toli, todėl žymiai sunkiau buvo poziciniame puolime. Taip pat mums labai trūko gynyboje žmogaus, kuris vadovautų. Neatsirado lyderio, kuris mus užvestų, ir dėl to nesugebėjome atsitiesti“, – apibendrino L. Juškėnas.

Suplanuota, kad atsakomąsias rungtynes ekipos žais kitą šeštadienį, lapkričio 21 d., Klaipėdoje. Numatyta rungtynių pradžia – 14 valandą. Rungtynės vyks be žiūrovų, tačiau numatoma tiesioginė transliacija.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Fotoreportažai, Sportas

„Dragūnas“ iškovojo Baltijos rankinio lygos bronzą

Savaitgalį Estijoje vykusiame Baltijos rankinio lygos finalo ketverte vienintelė Lietuvai atstovavusi komanda – Klaipėdos „Dragūnas“ – paskutinėmis rungtynių sekundėmis išplėšė ...
2024-04-15
Skaityti daugiau

Sveikata

Į vyrų sveikatos problemas rankininkai dėmesį atkreipia originaliai

Klaipėdos „Dragūno” rankininkai visą lapkritį traukė sirgalių ir varžovų dėmesį vienu išvaizdos pasikeitimu – didžioji komandos dalis užsiaugino ūsus. Šis ...
2022-11-30
Skaityti daugiau

Sportas

Nukraujavęs „Dragūnas" sezoną pradės kova dėl trofėjaus

Klaipėdos rankinio klubo „Dragūnas” vyrų komanda praneša šį savaitgalį oficialiai pradedanti naująjį rankinio sezoną. Sostinėje kalipėdiečių laukia dvikova dėl pirmojo ...
2022-09-01
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This