Prasidėjo paramos beglobiams gyvūnams akcija

Verslas

Jau ketvirtus metus iš eilės Gargžduose įsikūrusi maisto augintiniams gamintoja „Mars Lietuva“ ir prekybos tinklas „Rimi“ vykdo labdaringą akciją „Gera daryti gera“, kurios tikslas – atkreipti šalies gyventojų dėmesį į beglobių gyvūnų situaciją Lietuvoje ir paremti gyvūnų prieglaudas maistu.

Iki gruodžio 31 d. parduotuvėse „Rimi“ laukia specialios aukų dėžės, kuriose pirkėjai kviečiami palikti gyvūnams skirtų produktų.

„Praėję metai parodė, kad susivieniję žmonės gali padėti tūkstančiams beglobių gyvūnų. 2019-aisiais per vieną akcijos mėnesį buvo surinkta daugiau nei 4 tonos šunų ir kačių ėdalo. Tikime, jog šiemet, nepaisant nerimo bei netikrumo dėl plintančio viruso, pirkėjai bus tokie ir dar aktyvesni – atvykę į parduotuvę saugiam gausesniam apsipirkimui, neliks abejingi ir paramos beglobiams surinksime dar daugiau“, – pranešime cituojama „Rimi“ viešųjų ryšių vadovė Renata Keršienė.

Vienos iš gyvūnų prieglaudų, kurioms atiteks akcijos metu paaukotas maistas, steigėja ir vadovė Galina Kučinskienė teigia, jog net ir menkiausia žmonių parama – didžiulė pagalba šalies prieglaudoms.

„Kai reikia gelbėti gyvūnus ir jiems padėti – daugelis žmonių nelieka abejingi ir ištiesia pagalbos ranką. Kiekvieną dieną sulaukiame iškvietimų, tad gyvūnų mūsų prieglaudoje labai daug. Deja, turime ribotą vietų skaičių, tačiau stengiamės, kaip tik galime, padėti visiems. Vieni gyvūnai pas mus patenka sunkios būklės ir yra gydomi, o kiti jau yra pasiruošę vykti pas mylinčius šeimininkus. Tik geros valios žmonių ir atsidavusių savanorių dėka galime išlaikyti savo prieglaudą. Šiuo metu mums ypač reikalingas maistas, kadangi kiekvienas gyvūnas valgo pagal poreikį: vieniems tinka standartinis ėdalas, kitiems reikalingas specializuotas. Gyvūnų maisto atsargos kiekvieną dieną senka, o jo mums reikia labai daug“, – pasakoja gyvūnų prieglaudos „Būk mano draugas“ vadovė G. Kučinskienė.

Akcijos „Gera daryti gera“ aukojimo dėžės įrengtos 35 „Rimi“ parduotuvėse visoje Lietuvoje. Pirkėjai kviečiami jose palikti nupirktą maistą gyvūnams.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Veidai

Iš Gargždų kilęs komikas: visi darbai yra svarbūs

Mantą Grimalį dažnai galima sutikti įvairiuose „stand-up“ komedijos renginiuose, pasiklausyti jo tinklalaidėse ar išvysti kituose nuotaikinguose projektuose. Nors žinomas komikas ...
2024-04-23
Skaityti daugiau

ELTA

Didieji prekybos tinklai mažina „Vičiūnų“ gaminių kiekį lentynose

Didieji Lietuvos prekybos tinklai tikina rimtai žvelgiantys į tai, kad dėl galimo sankcijų pažeidimo „Vičiūnų“ grupei priklausanti įmonė atsidūrė teisėsaugos ...
2024-04-14
Skaityti daugiau

Verslas

Sekmadienį Klaipėdos regione dirbs tik kelios „Rimi“ parduotuvės

Iš didžiųjų prekybos tinklų paskelbtos informacijos matyti, kad Velykų sekmadienį Klaipėdos regione dirbs tik šešios budinčiomis vadinamos „Rimi“ parduotuvės. Šeštadienį ...
2024-03-31
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This