LCC tarptautinio universiteto vadovų komandą papildė Artūras Žilys

Švietimas

Prieš 17 metų į Jungtines Amerikos valstijas išvykęs ir daugiau nei dešimtmetį didžiausiam pasaulyje lietuvių išeivijos centrui vadovavęs Artūras Žilys prisijungė prie Klaipėdoje veikiančio LCC tarptautinio universiteto vadovų komandos ir nuo šiol eis finansų ir infrastruktūros vadovo pareigas.

Išvykęs į Jungtines Amerikos Valstijas Artūras Žilys iš pradžių dirbo logistikos kompanijos padalinio vadovu.

„LCC tarptautinis universitetas džiaugiasi galėdamas pasveikinti Artūrą Žilį, kaip mūsų komandos dalį. Artūras yra novatoriškas lyderis, turintis įvairialypį žinių bagažą ir daugiametę vadovavimo patirtį verslo ir finansų strategijų kūrime, plėtros planavime ir valdyme, daug dėmesio skiriant inovacijoms ir IT sprendimams”, – pranešime cituojamas LCC tarptautinio universiteto rektorė Marlene Wall.

Artūras Žilys Lietuvoje baigė Vadybos ir verslo administravimo magistro studijas. Jungtinėse Amerikos Valstijose A. Žilys taip pat yra įgijęs Verslo administravimo magistro laipsnį bei yra sertifikuotas informacinių sistemų auditorius.

Išvykęs į JAV A. Žilys dirbo logistikos kompanijos padalinio vadovu, o paskutiniuosius 12 metų vadovavo Pasaulio lietuvių centrui – didžiausiam lietuvių išeivijos centrui už Lietuvos ribų, įsikūrusiam Čikagos priemiestyje Lemonte. Šiuo metu A. Žilys taip pat yra Amerikos lietuvių bendruomenės tarybos prezidiumo narys.
 
„Didžiuojuosi prisijungdamas prie šio Šiaurės Amerikos stiliaus universiteto, kuris turi ypatingai didelę tarptautinę bendruomenę. Manau, kad kartu nuveiksime didelius darbus vykdant ir stiprinant LCC tarptautinio universiteto švietėjišką veiklą ir institucinius gebėjimus, o tuo pačiu garsinsime Lietuvos vardą JAV, Kanadoje ir kitose šalyse. Džiaugiuosi turėdamas galimybę dirbti abiejose Atlanto pusėse ir toliau dalintis įgyta patirtimi JAV ir Lietuvoje ”, – sako naujasis LCC tarptautinio universiteto Finansų ir infrastruktūros vadovas A. Žilys.

LCC tarptautinis universitetas yra krikščioniškasis Šiaurės Amerikos stiliaus artes liberales universitetas, įkurtas 1991-aisiais Lietuvos, Kanados ir JAV fondų. Į LCC tarptautinį universitetą studentai, darbuotojai ir dėstytojai kasmet atvyksta iš daugiau nei 50-ies pasaulio valstybių.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Fotoreportažai, Sportas

Finalo starte „Kibirkštis“ atėmė namų pranašumą iš LCC

Čempionių titulą ginančios Vilniaus „Kibirkšties“ krepšininkės triumfavo „SMART WAY Moterų Lietuvos krepšinio lygos“ finalo starte. Sostinės komanda Klaipėdoje antradienio vakarą ...
2024-04-16
Skaityti daugiau

Sportas

LCC - lygos finale

Klaipėdos LCC tarptautinis universitetas pirmą kartą klubo istorijoje pateko į MLKL finalą. Viliaus Stanišausko auklėtinės išvykoje trečiadienio vakarą rezultatu 71:64 ...
2024-04-10
Skaityti daugiau

Fotoreportažai, Sportas

LCC - istorinis Baltijos lygos sidabras

Moterų Baltijos krepšinio lygos („Biosil-WBBL“) finale šeštadienį stipriausia Latvijos komanda – Rygos TTT – Palangoje rezultatu 77:66 (17:23, 28:17, 22:18, ...
2024-03-30
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This