DFDS – pasaulinis pripažinimas

Uostas ir jūra

Keltų operatorius DFDS laimėjo Pirmaujančio pasaulyje keltų operatoriaus apdovanojimą Pasaulio kelionių apdovanojimuose. DFDS geriausiu keleivinių keltų operatoriumi pripažįstamas jau dešimtus metus iš eilės.

„Pasauliniai turizmo apdovanojimai „World Travel Awards“, kurie yra savotiški kelionių pramonės „Oskarai“ teikiami įvertinus kelionių sektoriaus ekspertų ir visuomenės balsus. Tai, kad dešimt metų iš eilės ekspertų ir keleivių esame vertinami kaip geriausias paslaugas teikiantis operatorius, yra didelis pripažinimas“, – pranešime spaudai cituojamas Vaidas Klumbys, DFDS Komunikacijos vadovas Baltijos šalims.

Dėl Pirmaujančio pasaulyje keltų operatoriaus titulo šiemet varžėsi 9 keltų kompanijos, plukdančios keleivius Naujosios Zelandijos vandenyse, taip pat Šiaurės, Baltijos, Viduržemio ir Airijos jūrose bei svarbiuose tarptautiniuose laivybos kanaluose.

Pasak DFDS atstovo, tai antras svarbus DFDS laimėtas apdovanojimas per itin trumpą laiką – mėnesio pradžioje DFDS buvo paskelbtas Geriausiu Europos keltų operatoriumi.

V. Klumbio teigimu, nors šiais metais vyksta viso kelionių sektoriaus kova dėl išlikimo, ro-pax tipo laivai, gabenantys ir krovinius, ir keleivius, Baltijos jūroje nepatyrė tokio dramatiško keleivių srautų kritimo, lyginant vadinamaisiais grynaisiais keleiviniais keltais. Per tris pirmuosius 2020 m ketvirčius Baltijos jūroje DFDS keltais gabenamų keleivių srautas krito apie 20 procentų.

DFDS visoje Europoje valdo per 20 keltų maršrutų (9-ais iš jų gabenami ir keleiviai). Per metus kompanija perveža per 5 milijonus keleivių. Baltijos jūroje šiuo metu plaukioja 7 DFDS keltai, aptarnaujantys keturis maršrutus: iš Klaipėdos į Kylį (Vokietija), Karlshamną (Švedija) ir Kopenhagą/Fredericija (Danija) bei iš Paldiskio (Estija) į Kapelskarą (Švedija).

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Svarbu, Transportas

Dėl „furų" sutramdymo - kritikos rimbai Uosto direkcijai

Bendrovės „DFDS Seaways” prašymas leisti trims elektriniams vilkikams važiuoti pirmyn ir atgal Minijos gatve, tarp Baltijos pr. ir Kalnupės gatvės, ...
2024-02-26
Skaityti daugiau

Uostas ir jūra

„World Travel Awards“ apdovanojimuose – DFDS pergalė

Vienas didžiausių Europoje keltų operatorių DFDS, iš Klaipėdos jūrų uosto plaukiojantis trimis maršrutais, prestižiniuose „World Travel Awards“ apdovanojimuose pelnė rekordinį ...
2023-11-15
Skaityti daugiau

Verslas

Nuo elektrinių vilkikų iki švaraus uosto

Į Klaipėdos regiono kelius neseniai išriedėjo pirmieji komerciniai elektriniai vilkikai Lietuvoje. Mieste gyventojus jau trejus metus vežioja elektrinis autobusas, pasiteisinusi ...
2023-06-27
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This