Baudžiamosios bylos nagrinėjimas iš teismo persikėlė į universitetą

Kriminalai ir nelaimės

Klaipėdos apygardos teismas dėl COVID-19 plitimo grėsmės ir didelio proceso dalyvių skaičiaus nusikalstamos organizuotos grupės baudžiamosios bylos nagrinėjimą skelbia trečiadienį tęsęs Klaipėdos universiteto patalpose. 

„Atsižvelgęs į sveikatos specialistų rekomendacijas, į tai, kad teismo patalpose nėra galimybės saugiai nagrinėti tokios apimties bylą, o byloje būtina spręsti ir neatidėliotinus suėmimo klausimus, teismas, bendradarbiaudamas su Klaipėdos universitetu, baudžiamąją bylą gruodžio mėn. vyksiančiuose teisiamuosiuose posėdžiuose nagrinės Klaipėdos universiteto patalpose”, – rašoma teismo pranešime spaudai.

Jame taip pat teigiama, jog taip bus užtikrinta galimybė saugiai byloje dalyvauti ne tik proceso dalyviams, bet ir bylos nagrinėjimą stebėti ja besidomintiems asmenims.

Byloje teisiamieji posėdžiai paskirti iki 2021 m. kovo mėn., bylos medžiagą sudaro 59 tomai, joje kaltinimai dėl įvairių nusikalstamų veikų pareikšti 6 asmenims, 2 iš jų – Latvijos piliečiai.

Skelbiama, jog sklandžiai organizuoti teismo posėdžius Klaipėdos apygardos teismui padėjo Lietuvos policijos pareigūnai.

Teismas atkreipia dėmesį, kad dėl COVID-19 situacijos šalyje asmenims, kuriems dalyvavimas teismo posėdyje nėra privalomas, rekomenduotina į teismo posėdžius nevykti.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Kriminalai ir nelaimės

Nuteista Šventosios atrakcionuose tautiečius išnaudojusi čekų šeima

Ketvirtadienį Klaipėdos apygardos teismas priėmė apkaltinamąjį nuosprendį, kuriuo Čekijos piliečių šeima nuteista dėl prekybos žmonėmis. Teismo sprendimu, 46 m. vyrui, ...
2024-03-28
Skaityti daugiau

Sveikata

Klaipėdos universitete - tradicinė vydūniška konferencija

Kaip ir kiekvieną pavasarį, Klaipėdos universiteto (KU) Sveikatos mokslų fakultetas kartu su Vydūno draugija rengia konferenciją „Į sveiką gyvenseną ir ...
2024-03-21
Skaityti daugiau

Kriminalai ir nelaimės

Brutaliais veiksmais siekusieji susigrąžinti skolą turės aiškintis teisme

Klaipėdos apygardos prokuratūroje baigtas ikiteisminis tyrimas, kurio metu išaiškinta įžūliai asmenį užpuolusi ir pinigų reikalavusi trijų vyrų grupė. Du iš ...
2024-03-21
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This