Biblioteka kviečia eglutes puošti kiemuose

Miestas

Septintus metus „Kalėdų eglučių kiemelio“ akcij1 rengianti Klaipėdos apskrities Ievos Simonaitytės viešoji biblioteka šįkart kviečia bendruomenes puošti eglutes savo kiemuose, o rezultatais dalintis virtualiame kiemelyje – albume.

Anot bibliotekos, šiemet bus paruoštas žemėlapis, kad smalsiausi miesto gyventojai ir svečiai galėtų patys aplankyti papuoštas eglutes.

Papuoštos eglutės šiemet dėl pandemijos įsikurs ne bibliotekos kiemelyje, o visame mieste. Martyno Vainoriaus nuotr.

Šiuo metu jau yra užsiregistravusios jau 26 bendruomenės ir organizacijos. Norintys dalyvauti akcijoje dar gali registruotis internetu iki pat gruodžio 11 d.

Dalyvaujančių bendruomenių laukia staigmenos, kurias padės įgyvendinti „Taško teatro“ aktoriai Gediminas ir Solveiga.

Visą informaciją apie virtualią platformą ir laukiančias staigmenas netrukus rasite bibliotekos tinklapyje www.klavb.lt arba socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje.

Šių metų akcijos tema – „Tvarios Kalėdos“, todėl bendruomenių prašome puošiant savo eglutes atkreipti dėmesį į aplinkosaugą – naudoti antrines žaliavas, vengti putplasčio ar kitų papildomų plastiko medžiagų.

Iki registracijos pabaigos dalyviai el. paštu renginiai@klavb.lt turi atsiųsti papuoštos eglutės nuotraukas (iki 5 vnt.), trumpą vaizdo įrašą (iki 5 s.), savo bendruomenės ir papuoštos eglutės pristatymą (tekstas ir/ar vaizdo įrašas iki 3 min.).

Akcijos metu vėl bus renkama gražiausiai papuošta Kalėdų eglutė. Gruodžio 16-31 dienomis bus organizuojamas internetinis balsavimas, o sausio 6 dieną apdovanosime tris bendruomenes, kurių puoštos eglutės surinks daugiausiai balsų.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Fotoreportažai, Miestas, Svarbu

Pagerbti originaliausių eglučių kūrėjai

Trečiadienio vidurdienį Klaipėdos apskrities Ievos Simonaitytės viešojoje bibliotekoje apdovanoti geriausiais pripažinti jau dešimtą kartą čia įkurdinto eglučių kiemelio dalyviai, sukūrę ...
2024-01-10
Skaityti daugiau

Fotoreportažai, Miestas, Svarbu

Bibliotekoje - jubiliejinis eglučių kiemelis

Trečiadienio vakarą Klaipėdos apskrities Ievos Simonaitytės viešosios bibliotekos kiemelyje jau dešimtą kartą sužibo vadinamasis eglučių kiemelis, kasmet suburiantis bendruomenes. Martyno ...
2023-12-06
Skaityti daugiau

Miestas

Dešimtą kartą atgis eglučių kiemelis

Artėjant Kalėdoms Klaipėdos apskrities Ievos Simonaitytės viešosios biblioteka jau dešimtus metus organizuoja vadinamąjį eglučių kiemelį, kasmet suburiantį bendruomenes ir kuriantį ypatingą ...
2023-11-30
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This