Socialinę pašalpą gaunantiems klaipėdiečiams – papildomi 137,5 eurai

Miestas

Klaipėdos savivaldybė praneša, jog klaipėdiečius, gaunančius socialinę pašalpą, kartu su įprasta išmoka šį mėnesį pasieks papildomi pinigai. Paramą gaus per pusę tūkstančio šeimų.

Vienkartinė materialinė parama sieks 137,50 eurų vienam asmeniui.

Parama klaipėdiečiams, už spalio arba lapkričio mėnesius gavusiems socialinę pašalpą, bus skirta gruodžio mėnesį ir išmokama tokia pačia tvarka, kuria asmeniui (bendrai gyvenantiems asmenims) yra (buvo) mokama socialinė pašalpa. Socialinės pašalpos gavėjams dėl šios paramos atskiro prašymo teikti nereikia.

Parama vienam žmogui sieks 137,50 eurų. Asociatyvi Palmiros Mart nuot.

„Vienkartinę piniginę išmoką apsispręsta skirti socialiai bene jautriausiai daliai klaipėdiečių, tikintis, kad jiems ši parama ypač svarbi ir reikalinga. Tikimės, kad šie pinigai nors šiek tiek palengvins miestiečių rūpesčių naštą, juolab, kad artėja šventinis laikotarpis, o kartu su juo įprastai atsiranda papildomų išlaidų“, – pranešime spaudai pažymi savivaldybės vyr. patarėjas Deividas Petrolevičius.

Papildomi pinigai socialines pašalpas gaunantiems klaipėdiečiams skiriami iš valstybės biudžeto lėšų, vadovaujantis šių metų lapkričio 19 d. Klaipėdos miesto savivaldybės administracijos direktoriaus įsakymu, atsižvelgiant į Materialinės paramos teikimo komisijos siūlymą.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Kultūra, Svarbu

Kultūros ir meno vertintojams diriguos politikas

Kultūros skyrių palikus vedėjai, laikinai šias pareigas ėjusiai specialistei ir kitiems darbuotojams, Kultūros bei meno projektų vertinimo komisijai vadovauti Klaipėdos meras ...
2024-02-05
Skaityti daugiau

Kultūra

Kas bevertins Klaipėdos kultūros ir meno projektus?

Šiems projektams vertinti prireiks gerokai daugiau „ne visai kultūros žmonių”, negu jų buvo dar prieš Kalėdas mero tik iš „valdiškų” ...
2024-01-29
Skaityti daugiau

Svarbu, Temos

Po metų: ukrainiečių Lietuvoje sumažėjo, problemų - padaugėjo?

Praėjus daugiau nei metams nuo Rusijos invazijos į Ukrainą pradžios, dalis lietuvių teigia pastebintys ir nerimą keliančių veiksnių, susijusių su ...
2023-04-12
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This