Per šventes „Kautra” reisų skaičiaus nemažins

Transportas

Po Vyriausybės paskelbtos žinios apie griežtinamus karantino ribojimus, tarpmiestinių keleivių vežėjai sulaukė didelio dėmesio iš keleivių, besidominčių, ar reisų skaičius nebus mažinamas ir ar liks kuo keliauti, kai ribojimai įsigalios?

Tarpmiestinių keleivių vežėja „Kautra”, dar prieš įsigaliojant griežtesniems judėjimo ribojimams sumažinusi reisų skaičių, praneša neplanuojanti daryti daugiau pakeitimų tvarkaraščiuose. Įmonės generalinis direktorius teigia, jog iki švenčių reisų skaičius liks toks, koks bus ir rytoj.

„Tarpmiestinio susisiekimo reisų skaičiaus pakeitimai jau anksčiau buvo atlikti dėl sumažėjusio keleivių kiekio, prieššventiniu laikotarpiu jokių papildomų pakeitimų neplanuojame. Visi autobusai, kurie važiuos rytoj, važiuos ir šventiniu laikotarpiu”, – pranešime žiniasklaidai teigia „Kautros” generalinis direktorius Linas Skardžiukas, primindamas, kad visa naujausia informacija ir autobusų grafikai yra skelbiami www.autobusubilietai.lt svetainėje.

Nuo karantino pradžios keleivių vežėja yra sustabdžiusi apie 50 proc. reisų.

Nuo gruodžio 16 d. įsigaliojantis ribojimas judėti iš vienos savivaldybės į kitą turi išimčių. Žmonės gali keliauti darbo reikalais, gali vykti į gydymo įstaigas ar artimųjų laidotuves. Taip stengiamasi paisyti keleivių interesų ir palaikyti būtinąjį susisiekimą.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Svarbu, Transportas

Klaipėdos rajono vežėjų konkurse - ir Rusijos korta

Dar gegužę VšĮ „Klaipėdos keleivinis transportas“ (KKT) paskelbto konkurso dviem Klaipėdos rajono maršrutų paketams rezultatais nepatenkinta bendrovė „Kautra“ nieko nepešė ...
2023-11-06
Skaityti daugiau

Svarbu, Transportas

Klaipėdos „mikriukų" penkmetis: vežėjai nesikeis

Jau prabėgo penkeri metai, kai į Klaipėdos gatves išriedėjo naujutėliai mikroautobusai, tapę ir neatsiejama miesto įvaizdžio dalimi, ir patogia, pakankamai ...
2023-06-21
Skaityti daugiau

Svarbu, Transportas

Klaipėdą su rajonu jungiantis naujas maršrutas pasitvirtina

Bandomasis viešojo transporto maršrutas Nr. 35  Klaipėda – Slengiai – Trušeliai – Smilgynai, pradėtas šių metų balandį, panašu, pasivirtino: VšĮ ...
2022-06-12
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This