Išdalino dovanas 560 klaipėdiečių

Miestas

Klaipėdos miesto socialinės paramos centro iniciatyva daugiau kaip penkerius metus įgyvendinamas projektas „Kalėdos ateina į kiekvienus namus”.

Šiemet kalėdinių dovanų sulaukė 560 asmenų, gaunančių centro teikiamas socialines paslaugas bei tie klaipėdiečiais, kurie yra įrašyti į eilę pagalbai į namus ar dienos socialinei globai asmens namuose gauti. O kai kuriems jų atiteko net po dvi dovanėles iš skirtingų rėmėjų. Tarp 560 klaipėdiečių – ir 52 buvę centro darbuotojai, kuriuos pasiekė šventinis kolegų sveikinimas, praneša Paramos centro atstovai.

Dovanų ir kalėdinių pasveikinimų sulaukė 560 klaipėdiečių. Organizatorių nuotr.

Šiemet gausus rėmėjų būrys ir centro darbuotojai skyrė paramą dovanomis, atvirutėmis, šventiniais kepiniais, kitais mielais suvenyrais, kai kurie pervedė paramą į centro paramos sąskaitą.

Centro prieigos ir patalpos buvo papuoštos, siekiant sukurti šventinę nuotaiką klaipėdiečiams. Prieš apstatą įsikūrė jaukus socialinių darbuotojų ir vadovių papuoštas kalėdinių eglučių pulkelis, nes centras pirmą kartą dalyvauja I. Simonaitytės bibliotekos kalėdinių eglučių konkurse.

Klaipėdos miesto socialinės paramos centro darbuotojai dėkoja savo rėmėjams, savanoriams ir darbuotojams: Klaipėdos Rotary klubo „Aditės” prezidentėms Dianai Šileikienei, kurios iniciatyva 2019 ir 2020 metais kartu vykdė pagalbos senjorams ir asmenims ir asmenims su negalia projektus, ir Rūtai Šimkienei, kuri pradeda prezidentės pareigas 2020 m. pabaigoje, Rūtai Lalienei – už visas socialines iniciatyvas, ypatingą empatiją ir ryšių palaikymą bei visoms šio Rotary klubo sesėms už 80 mielų kalėdinių dovanėlių senjorams, 20 dovanėlių centro darbuotojams, dalyvavusiems projekte „Augu ir senstu” ir centro iniciatyvų palaikymą; Klaipėdos Senamiesčio Rotary klubo prezidentei Kristinai Zibalienei ir aktyviam nariui Andriui Barniškiui už dovanotus angelus, vaikų sukurtus kalėdinius atvirukus, jaukią bendrystę ir visiems klubo broliams ir sesėms už Centro iniciatyvų palaikymą; Klaipėdos bažnyčios „Tikėjimo šviesa“ bendruomenei už paaukotas 109 dovanas ir parodytą nuoširdumą; Valstybinės miškų urėdijos Kretingos padalinio vadovui ir darbuotojams už 13 dovanotų eglučių; Klaipėdos Santarvės progimnazijos direktorei Laimai Vaitonienei ir 8 b klasės moksleiviams ir jų vadovei Galinai Stonkienei už dalijimąsi šiluma ir meduolines eglutes; Klaipėdos vaikų laisvalaikio centro direktorei Jolantai Budrienei, klubo „Draugystė” renginių organizavimo mokytojai Olgai Jurienei ir jų ugdomiems vaikams už jaukius kalėdinius atvirukus; Montesori darželio/mokyklos direktorei Ritai Bružienei, auklėtojoms Jurgitai Stonkaitytei ir Vidai Pipcevičiūtei ir jų ugdomiems vaikams už mielus kalėdinius atvirukus; Klaipėdos valstybinės kolegijos direktorei Gražinai Markvaldienei, Sveikatos mokslų dekanei doc. dr. Astai Mažonienei, slaugos ir socialinės gerovės katedros vedėjai dr. Akvilei Virbalienei už socialinių projektų inicijavimą ir palaikymą, lektorei Skaidrei Račkauskenei už būsimų socialinių darbuotojų savanorystės kompetencijų ugdymą ir socialinio darbo studijų I kurso studentams už saldžias kalėdines dovanas ir nuoširdžius rankų darbo atvirukus; centro darbuotojams už proaktyvų dalyvavimą projekte „Kalėdos ateina į kiekvienus namus” – paramą, ypatingai nuoširdžius kalėdinius rankų darbo atvirukus, nuoširdžias asmenines dovanėles klientams ir jų namų papuošimą, stilingai supakuotas ir išnešiotas dovanėles, kalėdinės nuotaikos sukūrimą centro erdvėse ir prieigose, Kalėdinių eglučių pulkelio papuošimą.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Sveikata

Klaipėdoje gimusiems ankstukams – gyvybiškai svarbi dovana

Klaipėdos universiteto ligoninės (KUL) Neonatologijos centre – nauja moderni įranga, padėsianti naujagimiams, kurie į pasaulį atkeliavo ne laiku ir per ...
2023-07-11
Skaityti daugiau

Švietimas

Išrinktas naujas Klaipėdos valstybinės kolegijos vadovas

Klaipėdos valstybinės kolegijos (KVK) taryba slaptu balsavimu išrinko naują šios įstaigos direktorių. Ateinančius penkerius metus šiai aukštajai mokyklai vadovaus dr. ...
2023-06-16
Skaityti daugiau

Švietimas

Klaipėdos valstybinėje kolegijoje - 2500 studentų

Klaipėdos valstybinė kolegija (KVK) praneša šiemet sulaukusi gausaus būrio pirmakursių. Iš viso su norinčiaisiais siekti aukštojo mokslo sudaryta 930 studijų ...
2022-09-06
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This