Kviečia į nuotolinius skaitmeninio raštingumo kursus

Konsultacijos

Projektas „Prisijungusi Lietuva“ ir Klaipėdos miesto savivaldybės Imanuelio Kanto viešoji biblioteka kviečia gyventojus registruotis į sausio virtualias klases pažengusiems.

Mokymai vyksta Teams platformoje – nieko papildomai diegti nereikia. Svarbu turėti savo kompiuterį ar kitą išmanų įrenginį.

Sausio 18-20 d. 18-20 val. „BŪK AKTYVUS, UNIKALUS IR VERSLUS“. Sužinosite, kaip nemokamai susikurti svetainę (Google Sites programa) ar Facebook puslapį. Registracija čia. 

Sausio 19-21 d. 18-20 val. ir sausio 25-27 d. 17-19 val. „VIEŠOSIOS PASLAUGOS INTERNETU KIEKVIENAM“. Sužinosite, kaip užsakyti e.valdžios paslaugas, pažymas, deklaruoti pajamas ar gyvenamąją vietą, užsiregistruoti pas gydytoją, teikti prašymus „Sodrai“, taikyti e. parašą ir dar daugiau. Registracija čia. 

Sausio 25-27 d. 11-13 val. „EFEKTYVUS LAIKO PLANAVIMAS IR BENDRAVIMAS“. Sužinosite, kaip bendrauti ir dalytis turiniu internete, išnaudojant Gmail pašto galimybes, pokalbius, elektroninius kalendorius, diską ir kaip tvarkyti Google paskyrą. Registracija čia. 

Sausio 26-29 d. 17-19 val. „SKAIČIUOKLĖ DARBUI IR NAMAMS“. Sužinosite, kaip sukurti skaičiuoklės dokumentą ir parengti jį dalinimuisi su kitais asmenimis; išmoksite, naudojant skaičiuoklės EXCEL programą atlikti kasdieninius skaičiavimus; sužinosite, kaip tvarkyti duomenų lenteles ir jas grafiškai atvaizduoti. Registracija čia. 

Sausio 27-29 d. 17-19 val. „PLANUOKIME LAISVALAIKĮ INTERNETU“. Sužinosite, kaip planuoti ir užsakyti laisvalaikio paslaugas internetu, įsigyti transporto bilietus, rezervuoti viešbučius, susidaryti kelionės maršrutą. Registracija el.p. info@biblioteka.lt

Užsiregistravus ir nepatekus į šias grupes,  bus pasiūlytas kitas laikas.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Kultūra

Bibliotekoje - „nebaigti“ paveikslai

Klaipėdos Imanuelio Kanto viešosios bibliotekos Girulių padalinyje (Šlaito g. 6A) atidaryta ir iki balandžio 4 d. bus eksponuojama Andriaus Tarasevičiaus ...
2024-03-08
Skaityti daugiau

Sveikata

Bibliotekoje - paskaita apie žarnyno sveikatą

Kovo 2-ąją, 13 val., Klaipėdos miesto savivaldybės Imanuelio Kanto viešoji biblioteka kviečia į paskaitą „Sveikos gyvensenos pagrindai: kaip tavo nuotaiką ...
2024-02-28
Skaityti daugiau

Kultūra

Konkurse „Klaipėdos knyga 2023“ - rekordinis dalyvių skaičius

Klaipėdos miesto savivaldybės Imanuelio Kanto viešoji biblioteka trečiadienį paskelbė 18-ojo konkurso „Klaipėdos knyga“ pradžią. „Aštuoniolikti metai žmogui yra brandos metai, ...
2024-02-21
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This