Respublikinėje Klaipėdos ligoninėje – nesusikalbėjimas dėl telefonų? (atnaujinta)

Svarbu, Sveikata

Penktadienį priešpiet su „Atvira Klaipėda” susisiekusi moteris (pavardė redakcijai žinoma) neslėpė ir pasipiktinimo, ir nuostabos, jog jau antra diena negauna žinių apie artimą žmogų, kuris Respublikinėje Klaipėdos ligoninėje gydomas nuo COVID-19 ligos.

Teigiama, esą laidinis „Telia” ryšys sutrikęs ne tik ligoninėje, bet ir dalyje šiaurinės Klaipėdos Palmiros Mart nuotr.

Labiausiai moterį nustebino faktas, jog antra diena, pasak ligoninės atstovų, yra sutrikęs laidinis telefono ryšys, todėl esą gydytojai neturi galimybių artimiesiems perskambinti ir juos informuoti apie ligonių būklę.

„Šiais laikais dvi dienas sutrikęs telefono ryšys, ką, jie mobilių neturi?” – nuostabos neslėpė klaipėdietė.

Tuo metu Respublikinės Klaipėdos ligoninės atstovė spaudai Marija Gabrienė patvirtino laidinio telefono linijos gedimo faktą ir paaiškino tvarką, kaip ligoninė informuoja artimuosius apie čia nuo koronavirusinės infekcijos gydomus ligonius.

„Iš tiesų neveikia laidiniai telefonai, „Telia” kol kas nesutvarko linijos. Yra nurodytas telefonas, kuriuo paskambinus registratorė užregistruoja, tada perduoda gydytojams, kurie baigę vizitacijas ir kitus darbus laidiniu telefonu perskambina artimiesiems. Kai tik ryšiai bus sutvarkyti, gydytojai būtinai susisieks su artimaisiais”, – sakė M. Gabrienė, pridūrusi, jog artimiesiems gydytojai skambina tik laidiniu ligoninės telefonu, o ne iš savo asmeninių mobiliųjų telefonų.

Kartu atstovė spaudai prašė artimųjų būti pakantesniems, nes esą dažnai dėl vieno ligonio skambina net keli artimieji, o tai apsunkina tiek registratorių, tiek gydytojų ir taip nelengvą darbą šiuo sunkiu visiems metu. Ji teigė dėl konkretaus ligonio informaciją jau perdavusi gydytojui, su artimaisiais pažadėta susisiekti netrukus.

„Telia” atstovas spaudai Audrius Stasiulaitis teigė nieko negirdėjęs apie ryšio sutrikimus Respublikinės Klaipėdos ligoninės linijoje, tačiau pažadėjo situaciją išsiaiškinti ir apie tai informuoti.

15 val. pranešta, jog laidinis ryšys jau atkurtas.

2 Comments

  1. Taigi

    Gydytojai visai neturi ką veikti, tik ieškoti ligonių giminių. Gal keliaukit į kovidinį skyrių savanoriauti, grindis išplausit, sauskelnes pakeisit, tuo pačiu ir savo artimą pamatysit…Bet ne, sėdint ant sofutės, reikia tik skūstis…

    Reply
  2. T

    Kokiais reik būti į…. s, kad šitaip negerbti žmonių!

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Svarbu, Sveikata

Seniūnaitei atsirūgo bandymas atnaujinti bylą prieš buvusį darbdavį

Brožynų seniūnaitė Irena Gailiutė nesėkmingai bandė atnaujinti dar 2022 metais pralaimėtą bylą dėl jos atleidimo iš Respublikinės Klaipėdos ligoninės. Vietoje ...
2024-02-22
Skaityti daugiau

Sveikata

Mirė Daiva Grigutienė

Respublikinė Klaipėdos ligoninė praneša, jog netikėtai mirė šios įstaigos Fizinės medicinos ir reabilitacijos skyriaus vyresnioji slaugytoja Daiva Grigutienė. Jai buvo ...
2024-01-05
Skaityti daugiau

Svarbu, Sveikata

Respublikinė Klaipėdos ligoninė vėl planuoja plėtrą

„Papildomos automobilių stovėjimo vietos neprojektuojamos, nes nenumatoma kaip nors plėsti ligoninės veiklos”, – rašoma naujai pateiktuose pasiūlymuose dėl Respublikinė Klaipėdos ...
2023-12-21
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This