Klaipėdos miesto sporto apdovanojimai – internetu

Sportas

Klaipėdos miesto savivaldybės Sporto skyrius kartu su už sporto renginius mieste atsakinga Klaipėdos lengvosios atletikos mokykla (LAM) ir šiemet apdovanos labiausiai pasižymėjusius Klaipėdos sportininkus, tik ceremonija jau bus įrašyta ir anksto ir transliuojama sausio 15 dieną 18 val. „Youtube“ kanalu.

Nugalėtojai bus skelbiami nominacijose „Metų sporto pasiekimas“ (apdovanotos atskirai olimpinių ir neolimpinių sporto šakų vyrų ir moterų kategorijos), „Metų treneris“, „Metų trenerė“, „Metų vyrų komanda“, „Metų moterų komanda“, „Metų renginys“, „Metų jaunasis talentas“, „Metų sporto meistrų pasiekimas“, „Metų pasiekimas neįgaliųjų sporte“, „Metų sporto kadras“, „Už viso gyvenimo nuopelnus Klaipėdos sportui“.

„Metų sporto pasiekimų“ nugalėtojus pagal 2020 metų rezultatus, nuostatus ir taškų skaičiavimo lentelę išrinko Klaipėdos savivaldybės Sporto skyrius kartu su visuomeninės Klaipėdos sporto tarybos nariais. Taip pat Sporto taryba pasiūlė ir labiausiai, jų nuomone, vertą nominantą „Už
viso gyvenimo nuopelnus Klaipėdos sportui“, o kitos nominacijos buvo paskelbtos internetiniam balsavimui visuomenei. Jų nugalėtoją lėmė 50 proc. internetu balsavusių žmonių ir 50 proc. komisijos, sudarytos iš Klaipėdos sporto tarybos, vertinimas. Nominantams surinkus vienodą balų skaičių, galutinį sprendimą dėl nominacijos laimėtojo priėmė Sporto taryba.

„Nors 2020-ieji metai Klaipėdos sportui buvo itin sunkūs – atšaukti Klaipėdos mieste turėję vykti aukščiausio lygio renginiai (moterų paplūdimio tinklinio pasaulio taurės etapas, Europos vaikinų čempionatas U20), neįvyko daugybė kitų sporto renginių bei svarbių varžybų, tarp kurių – pasaulio ir Europos čempionatai, atrankos į olimpines žaidynes turnyrai ir metams nukeltas pasaulio salės futbolo (futsal) čempionatas ir net olimpinės žaidynės, tačiau negalėjome palikti nuošalyje tų mūsų miesto sportininkų, kurie šiemet visgi, nepaisant COVID-19 pandemijos ir visų su tuo susijusių iššūkių, sugebėjo pasiekti aukščiausių rezultatų ir garsinti Klaipėdos vardą. Tikime, jog neužilgo sugrįšime į teisingą gyvenimo ritmą ir vėl galėsime skelbti pasauliui apie Klaipėdos sportininkų pasiekimus ir pergales“, – pranešime cituojamas laikinai Klaipėdos LAM direktoriaus funkcijas atliekantis, šios įstaigos renginių organizatorius Darius Raišutis.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Fotoreportažai, Sportas

Į Dangę sugrįžo Vandens sporto festivalis

Šventinį liepos 6-osios rytą Dangės upėje šalia rekonstruotojo skvero prasidėjo Vandens sporto festivalis. Simonos Rizgelytės nuotr. Nuo 7 val. vyko ...
2022-07-06
Skaityti daugiau

Sportas

Padėkojo Klaipėdai už tinklinio varžybų organizavimą

Birželio pradžioje Klaipėdos Jono kalnelio prieigose vykęs pasaulinio lygio „Pro Beach Tour Futures“ serijos paplūdimio tinklinio turnyras sulaukia teigiamų atgarsių ...
2022-06-21
Skaityti daugiau

Fotoreportažai, Sportas, Svarbu

Klaipėda pagerbė geriausius 2021-ųjų sportininkus

Penktadienio vakarą „Švyturio“ arenoje surengti tradiciniai Klaipėdos sporto apdovanojimai, kurių metu pagerbti geriausieji praėjusių metų sportininkai bei sportinių iniciatyvų autoriai. ...
2022-02-04
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This