Kontrolės postai: vis dar yra norinčiųjų juos apeiti

Transportas

Lietuvoje tęsiantis karantinui, tebeveikia judėjimo tarp savivaldybių ribojimai, kurių paiso ne visi gyventojai.

Klaipėdos policija praneša, jog savaitgalį regione iš viso buvo patikrinta 13 527 automobiliai, iš jų neįleisti ar neišleisti 132 bei nustatyti 92 įvairaus pobūdžio pažeidimai. Kartu policija skelbia ir praėjusios savaitės reidų rezultatus.

Martyno Vainoriaus nuotr.

Per savaitgalį Klaipėdos miesto kontrolės postuose patikrinus 6816 automobilių, neįleista ar neišleista 55, nustatyta 30 pažeidimų.

Klaipėdos rajone patikrinta 1820 transporto priemonių, neįleistos 23, užfiksuoti 3 pažeidimai.

Tuo metu Palangoje patikrinus 2506 automobilius, neįleisti 33, tačiau nustatyti net 45 pažeidimai.

Kretingos rajone patikrinti 603 automobiliai, neįleisti 8, nustatyti trys pažeidimai. Dar du pažeidimai nustatyti Neringoje, kurioje patikrinus 176 automobilius, atgal grįžti buvo priversti keturi.

Kiti pažeidimai

Per praėjusią savaitę, sausio 11–17 dienomis, regione vykdytas priemones Klaipėdos kelių policijos pareigūnai užfiksavo 141 kelių eismo taisyklių pažeidimą, nustatyti du neblaivūs vairuotojai. Vienas buvo sustabdytas sausio 11 d. naktį, Naikupės g., Klaipėdoje – 46 metų automobilio BMW vairuotojui nustatytas 2,15 prom. girtumas,  be to, vyras neturėjo teisės vairuoti, jo automobilis nebuvo apdraustas ir jam neatlikta privalomoji techninė apžiūra. 

Kitas neblaivus vairuotojas buvo sustabdytas sausio 17 dienos vakare, Kretingos r., kelyje Šiauliai-Palanga – 28 metų „Opel“ vairuotojui buvo nustatytas 0,79 prom. neblaivumas, vairuojamas automobilis tip pat nebuvo apdraustas privalomuoju draudimu. 

Dar du teisės vairuoti neturėję vairuotojai buvo aptikti sausio 11 ir 14 dienomis.

Atsakomybės neišvengs ir 6 chuliganiškai vairavę asmenys, 5 kelių eismo taisykles pažeidę pėstieji bei neblaivus dviratininkas: sausio 12 d. Kretingos rajone, Darbėnuose sustabdytam, 42 metų dviratininkui buvo nustatytas 2,11 prom. girtumas.

Mobiliuoju greičio matuokliu per praėjusią savaitę Klaipėdos apskrityje buvo nustatyti 68 greičio viršijimo atvejai.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Veidai

Klaipėdietė aviacijos mokslų studijas tęsia JAV

Kelionės po pasaulį ir raketų paleidimo stebėjimas tiek gyvai iš savo kiemo, tiek iš Kennedy Space centro jau tapo Augustės ...
2024-04-25
Skaityti daugiau

ELTA

S. Gentvilas: pastatų atnaujinimas skydais leistų gerokai pagreitinti renovaciją

Aplinkos ministras Simonas Gentvilas mano, kad pastatų naujinimas mediniais skydais leistų pasiekti tikslą kasmet renovuoti tūkstantį daugiabučių. Anot jo, bandomiesiems ...
2024-04-25
Skaityti daugiau

Miestas, Svarbu

Atgimimo aikštės rekonstrukcija: iš teismo kliūčių nebus

Ir Apeliacinis teismas patvirtino, kad vienos iš abejones dėl Atgimimo aikštės konkurso sąlygų kėlusių bendrovių pretenzijos yra nepagrįstos. Trečią kartą ...
2024-04-25
Skaityti daugiau

Regionas

Vykstantiems į „Žiobrines“ Neringoje - įvažiavimo lengvata

Šį savaitgalį Neringa organizuoja „Žiobrines“ ir kviečia leistis į kulinarinę kelionę po Kuršių neriją. Čia bus kepami ypatingai paruošti, ant ...
2024-04-25
Skaityti daugiau

Mums rašo

Baltijos gimnazijoje lankėsi moksleiviai iš Granados

Praėjusią savaitę Klaipėdos Baltijos gimnazijoje lankėsi moksleiviai iš Ispanijos, Colegio Cristo Rey Granada. Iškilmingai pasitikti „Erasmus+“ mainų programoje dalyvaujantys mokiniai ...
2024-04-25
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This