„Neptūno“ krepšininkės pralaimėjo lentelės kaimynėms

Sportas

Turnyrinės lentelės kaimynių dvikovoje Klaipėdos „Neptūnas“ šeštadienį patyrė pralaimėjimą prieš Šiaulių „Šiaulius“ 78:70 (19:22, 9:17, 19:18, 24:20), rašo bcneptunas.lt.

Augusto Didžgalvio (moterulyga.lt) nuotr.

Rungtynės prasidėjo abiejų komandų greitu, dinamišku ir gražiu žaidimu. Viso ketvirčio metu komandos keitėsi taikliais metimais, o pirmaujanti komanda greitai prarasdavo turimą pranašumą ir viskas apsiversdavo aukštyn kojomis. Šiaulietėms pirmaujant 17:13, Andros Gabalytės auklėtinės prieš pirmojo ketvirčio pabaigą surengė 9:2 spurtą ir persvėrė rezultatą savo naudai (22:19).

Antrojo kėlinio pradžia buvo labai panaši į pirmojo, komandos ir vėl keitėsi taikliais metimais. Įpusėjus ketvirčiui pradėjo dominuoti gynyba. Komandoms sunkiai sekėsi rinkti taškus, bet vis dėlto šiaulietės sugebėjo geriau užbaigti kėlinį. Identišką spurtą 9:2, kaip ir Klaipėdos komanda pirmojo ketvirčio pabaigoje, surengusios saulės miesto krepšininkės prieš ilgąją pertrauką įgijo 5 taškų persvarą (31:36).

Po ilgosios pertraukos šeimininkės pradėjo didinti savo turimą persvarą. Vienu metu pastarosios pirmavo net 9-iais taškais, tačiau klaipėdietės ginklų nesudėjo ir prieš ketvirtąjį ketvirtį aptirpdė deficitą ir netgi laimėjo kėlinį 1 taškų (50:54).

Ketvirtojo kėlinio pradžioje „Neptūnui“ niekaip nepavyko suregzti sėkmingų atakų, o to priežastimi buvo gera Šiaulių komandos gynyba. Savo ruožtu šiaulietės puikiai darbavosi puolime ir didino atotrūkį. 15-ios taškų pranašumą turėjusios šeimininkės, likus žaisti tris minutes iki rungtynių pabaigos nustojo žaisti ir leido klaipėdietėms grįžti į rungtynes, bet skirtumas ir laiko stoka buvo faktoriai neleidę rungtynių pabaigoje sukurti intrigos.

Klaipėdos „Neptūnas”: Dalia Donskichytė – 23 taškai, Agnė Černeckytė – 13 tšk., Ligita Tamutytė – 12 tšk.

Šiaulių „Šiauliai”: Jacqueline Benitez – 22 taškai, Davida Dale – 15 tšk., Savannah Plentovich – 12 tšk., Goda Kuzminskytė – 11 tšk.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Fotoreportažai, Sportas

LCC - Moterų lygos sidabras

„SMART WAY Moterų Lietuvos krepšinio lygos“ trofėjus grįžta į sostinę. Eglės Zabotkaitės vedamos Vilniaus „Kibirkšties“ krepšininkės Klaipėdoje trečiadienio vakarą rezultatu ...
2024-04-24
Skaityti daugiau

Sportas

„Neptūno“ moterys kovos tik dėl bronzos

Lemiamoje „SMART WAY Moterų Lietuvos krepšinio lygos“ pusfinalio akistatoje Vilniaus „Kibirkštis“ Klaipėdoje šeštadienį rezultatu 59:55 (13:9, 19:18, 21:16, 6:12) nugalėjo ...
2024-04-13
Skaityti daugiau

Sportas

„Neptūno“ moterys išsaugojo šansą patekti į finalą

Ketvirtadienio vakarą sostinėje baigėsi antrosios „SMART WAY Moterų Lietuvos krepšinio lygos“ pusfinalio rungtynės, kuriose šansą užbaigti seriją turėjo Vilniaus „Kibirkštis“, ...
2024-04-11
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This